Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

18 augustus bestelling geplaatst, zou snel geleverd worden, wordt maar niet geleverd. Diverse keren gebeld, ze melden dat het de zelfde middag geleverd wordt, maar ik heb nog niets ontvangen Na b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze website is ook onderdeel van railsopmaat.nl Prachtige rails, 3 van de 4 gebogen rails zijn krom geleverd. Als antwoord op een signaal hierover: 'ja dit kan gebeuren blijft machinaal we... Voir plus

2,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

keurig opgelost

Heb 6x rails besteld. Konden helaas niet waarmaken om het binnen de tijd te leveren wat er op de site vermeld staat.
keurig netjes opgelost .
en niet onbelangrijk
fantastische rails voor een beste prijs

16 septembre 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Snelle verkopers, niet of trage levering

Na bijna een maand bestelling vandaag ontvangen, echter zonder enige communicatie.
Gelukkig opgelost

14 septembre 2026

Gordijnrails besteld

Gordijnrails besteld, op de site staat aangegeven dat je een datum kunt kiezen voor het leveren. Dit gedaan, een maand van tevoren. Echter op de dag zelf bericht dat ze niet kunnen komen. Oke, kan gebeuren... berichtje gekregen van bedrijf dat volgende dag met spoed de levering alsnog zou komen. Echter op de dag zelf gebeld naar klantenservice... levering weer niet gelukt en komt ook niet meer. Mijn man is speciaal gisteren en vandaag thuis gebleven voor de levering en het komt alsnog niet.
Klantenservice geeft aan dat zij niks kunnen doen aan wat de vervoerder doet, maar dat vinden we bijzonder want je hebt een contract met dit soort mensen.

Nu gehoord dat deze vrijdag moet komen, mijn man en ik hebben er een hard hoofd in... afwachten maar...

25 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service na een fout advies/productcombinatie.

Behang van Arte besteld inclusief “gratis professionele behanglijm”. Helaas bleek deze lijm totaal ongeschikt voor het Arte vliesbehang. Ondanks dat het behang strak was aangebracht, ontstonden na enkele dagen kieren en witte lijnen op de muur.

Dit gemeld bij HomeDesignShop, maar na een lange mailwisseling werd de verantwoordelijkheid bij leverancier Arte gelegd. Terwijl HomeDesignShop zelf deze “professionele” lijm aanbiedt bij het behang.

Uiteindelijk het behang verwijderd en opnieuw aangebracht met Perfax vliesbehanglijm. Het resultaat: wél een strak eindresultaat. Dit bevestigt voor ons dat het probleem bij de meegeleverde lijm lag.

Erg teleurstellend dat HomeDesignShop hierin geen passende oplossing bood en zelfs geen nieuwe rol behang wilde leveren. Slechte service na een fout advies/productcombinatie.

4 juin 2026

My review concerns Stockel brunch

My review concerns Stockel brunch. Very cheap subcontractors with low quality skills were hired to do my project. They worked very slowly, exceeded the duration of all possible deadlines, in addition some significant damage was made to the apartment. Stay away.

28 juillet 2026

Oplichters

Vast prima, behalve als je wat retour stuurt. Ze scheuren het hele pakket open en je kan fluiten naar je geld als je geen foto's hebt gemaakt hoe je het pakket de deur uit hebt laten gaan. Oplichters!

21 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Op 6 april jl een hordeur op maat…

Op 6 april jl een hordeur op maat besteld inclusief montage.
Een maand later , op 6 mei jl kreeg ik de hordeur bezorgd . Home Design Shops laten weten dat de bestelling binnen is met de gedachte dat er een montage datum afgesproken zou worden . Vervolgens krijg ik via de email een bericht dat de montagekosten komen te vervallen omdat er geen monteur meer werkzaam is sinds 1 mei jl bij het bedrijf . Ik heb aangegeven dat dit niet conform de afspraak is en dat ik de hordeur bij Home Design Shops juist heb besteld vanwege de mogelijkheid tot montage bij aflevering . Bovendien ben ik ook niet eerder hierover geïnformeerd. Home Design Shops blijft hier door in gebreke . Na een paar dagen reactie op bovenstaande dat ze de situatie heel vervelend vinden en dat er naar een 'passende oplossing' word gekeken . Bij Klarna staat deze bestelling nog 'in behandeling' . Ik wacht af met welke oplossing dit bedrijf komt . Wordt vervolgd.....

Update 21 mei 2026
Inmiddels is de status van deze bestelling gewijzigd. Binnen 30 dagen betalen minus de montage kosten . Bedrag is aangepast in mijn Klarna account . Met andere woorden , betalen en verder zoek je het maar uit . Wat een *** bedrijf . En natuurlijk verder niets meer vernomen van dit bedrijf over de beloofde 'passende oplossing .Geen goed woord voor over . Ik heb nieuws voor dit bedrijf ; IK BETAAL VOORALSNOG NIETS . Hordeur staat nog onaangeroerd in de verpakking . Betaling in Klarna staat als ' gepauzeerd' . Ik wacht op retour gegevens .

UPDATE 25 MEI ;
Update 25 mei ;

Niets meer van het bedrijf gehoord . Uiteindelijk zelf iemand gevonden die de hordeur voor mij geplaatst heeft .
Bedrag heb ik inmiddels voldaan.

21 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Gordijnrails besteld, nog nooit ontvangen, wel betaald

Gordijnrails besteld, zouden 1 week geleden geleverd worden. Alleen 1 mail ontvangen dat het vertraagd is. Email wordt niet op gereageerd, telefoon wordt je in de wacht gezet wat te lang duurt en dan terugbelverzoek wordt.
Geen contact mogelijk dus. Komt over als oplichting.

17 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niets wat ze zeggen of beweren is waar.

Ik had een bestelling geplaatst voor een wekker.
Voor 10.00 besteld, dezelfde avond in huis. Dat is dus niet waar, kwam de volgende dag. Jammer, maar is niet zo heel erg.
Maar er stond in de beschrijving dat de wijzers zouden oplichten in het donker. Juist dat wat ik zocht. Maar nee hoor, dit is ook niet waar.
Twee leugens in één product.
Mij zien ze daar niet meer.

25 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebben via homedesign shop behang…

Wij hebben via homedesign shop behang besteld van Arte. Op de product pagina stond een prijs per stuk, terwijl het product uiteindelijk per meter wordt geleverd. Dit is erg verwarrend.

Omdat dit niet duidelijk was, hebben wij vooraf contact opgenomen via de chatfunctie. Daar werd gesproken over rollen behang, waardoor wij ervan uitgingen dat wij rollen bestelden. Op basis daarvan hebben wij onze bestelling geplaatst.

Uiteindelijk ontvingen wij echter een stuk behang per meter. Het product is ongebruikt en in originele staat, maar retour sturen is volgens de webshop niet mogelijk omdat het maatwerk zou zijn.

Wij vinden de combinatie...prijs per stuk...bestellen per meter...en chatadvies over rollen...voor een consument simpelweg onduidelijk is. Ondanks dit alles wordt er geen passende oplossing geboden.

21 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Pure and original verf besteld

Pure and original verf besteld. Ging een aantal keer goed totdat er een pot van 5 liter door de bezorger over de poort is gegooid (staat op camera) en kapot is gegaan. Zowel de bezorger als Homedesignshop gecontacteerd. Beelden opgestuurd. Transportbedrijf had mij meteen in het gelijk gesteld. Antwoord van homedesignshop: jammer, maar het kan gebeuren maar je mag 15 procent korting op de verf (kapotte leeggelopen blik). Schandalig. De verf gaat binnen wettelijk termijn terug en dit is de laatste keer dat wij onze spullen daar bestellen.

11 février 2026

Zeer tevreden

Dubbele gordijnrail met bocht op maat besteld. Netjes geleverd op de gekozen dag. Supergoed ingepakt en dus beschermd. Tevreden!

21 janvier 2026

Adviezen kloppen niet

Adviezen kloppen niet, technische kennis ontbreekt en bij fouten wordt niet geregeerd. als een klant expleciet een binnenmaat vraagt, stuur dan dan geen rail die te klein is.Klantenservice en productinformatie moeten grondig verbeterd worden

29 octobre 2025

Zeer tevreden

We hebben onlangs een nieuwe deurmat gekocht. Eerst hebben we staaltjes aangevraagd om een weloverwogen keuze te maken. De prijs was aan de hoge kant, maar na wat onderzoek bleek het een nette en eerlijke prijs te zijn. Vandaag is de mat keurig afgeleverd door de bezorgdienst. Na het uitpakken waren we meteen enthousiast: het ziet er geweldig uit en voelt degelijk aan. Kortom: een uitstekende aankoop. Zeker een aanrader!

8 août 2025

Leveren is een drama

Het volgende staat op de site van HomeDesignshop:
"Bezorging grote of zware pakketten
Een groot en/of zwaar pakket van maandag tot en met vrijdag bij je thuis laten bezorgen? Dat laten we graag met uiterste zorg uitvoeren door onze gespecialiseerde vervoerder. Je pakket verpakken we stevig zodat het netjes bij u aankomt.

Het fijne bij deze bezorging is dat je de bezorgdag zelf kunt bepalen, zodat het jou uitkomt. Op de ochtend van de bezorgdag krijg je van de bezorger gemaild welk tijdvak hij verwacht bij je te zijn. Zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven. Handig toch? "
Helaas blijft het bij woorden.
Ik heb gordijnrails besteld van 4,7 meter, 2 stuks. Dat zou geleverd moeten worden met bijzonder vervoer. De transporteur is Wesseling....Wat een drama... we komen morgen....om 10.30 ipv 10.00 uur een berichtje: we komen niet want ??? We komen morgen. Nee dan ben ik niet thuis. Mailtje naar HDS: ik ben niet thuis. Krijg ik een mail terug: ok verplaatsen we het naar morgen (vrijdag). Oh nee toch niet want Wesseing rijdt vrijdag niet. Eh maar ik kan toch kiezen welke dag (zie hierboven). Nee volgende week dinsdag want maandag is Pinksteren. Krijg ik vandaag (dinsdag) om 9.00 uur een mail: we komen tussen 9.30 en 11.30.......1 uur later....toch niet: reden: Fout in informatie overdracht door verzenddepot.
Wat denkt HDS/Wesseling ... dat zij bepalen wanneer ik mijn goederen ontvang ?
Oh en als klap op de vuurpijl krijg je een klant tevredenheids- onderzoek en 10% korting bij mijn volgende bestelling. Ik wil geen 10% korting ik wil de bestelling annuleren of minimaal 50% korting omdat niet geleverd wordt wat belooft is !!! Ordernummer: 120749991

10 juin 2025

Ik zou zo 10 sterren geven

Ik zou zo 10 sterren geven! Wat een service, heb van t weekend bestelling geplaatst, die vandaag (woensdag) geleverd is. Helaas ontbrak er 1 item van de bestelling, dus gelijk gebeld. Medewerkers hebben gelijk voor gezorgd dat vrijdag nalevering kan plaats vinden. Tot ik erachter kwam, dat ik zelf ook nogeens verkeerde maten heb besteld en dus stukjes moest bijbestellen met tussenstuk. Na paar keer met elkaar te bellen, hebben we kunnen regelen dat vrijdag alles compleet is. Echt een top bedrijf en dames aan de lijn, zijn echt super lief en meedenkend!

4 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus