Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

18 augustus bestelling geplaatst, zou snel geleverd worden, wordt maar niet geleverd. Diverse keren gebeld, ze melden dat het de zelfde middag geleverd wordt, maar ik heb nog niets ontvangen Na b... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

My review concerns Stockel brunch. Very cheap subcontractors with low quality skills were hired to do my project. They worked very slowly, exceeded the duration of all possible deadlines, in addition... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Pure and original verf besteld. Ging een aantal keer goed totdat er een pot van 5 liter door de bezorger over de poort is gegooid (staat op camera) en kapot is gegaan. Zowel de bezorger als Homedesign... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze website is ook onderdeel van railsopmaat.nl Prachtige rails, 3 van de 4 gebogen rails zijn krom geleverd. Als antwoord op een signaal hierover: 'ja dit kan gebeuren blijft machinaal we... Voir plus

2,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte ervaring – niet aan te raden

Na 1,5 week wachten en drie keer een levering die niet doorging, heb ik uiteindelijk mijn bestelling (wandpanelen eiken hout) bij Home Design Shop moeten annuleren. Ondanks herhaaldelijk contact en toezeggingen bleef de levering uit zonder duidelijke communicatie of concrete oplossing.

Wat deze ervaring extra frustrerend maakt, is dat ik als ondernemer twee dagen heb vrijgenomen om de levering in ontvangst te nemen. Dat betekent niet alleen verloren tijd en energie, maar ook direct inkomensverlies. Mijn voorstel voor een passende tegemoetkoming gelet op de impact was dus meer dan coulant. Helaas werd dit genegeerd en geen gehoord aan gegeven.

In plaats daarvan werd slechts 15% korting aangeboden, wat op geen enkele manier in verhouding staat tot de geleden schade en het ongemak. Dat dit het maximale was waar men toe bereid was, zegt genoeg over de klantgerichtheid van deze webshop.

Voor een webshop die pretendeert kwaliteit en service te leveren, is dit ronduit teleurstellend. Zeker gezien het feit dat de aankoop tijdgevoelig was en ik meerdere keren contact heb moeten opnemen zonder echt gehoord te worden.

Ik bestel hier in ieder geval nooit meer!

14 avril 2025

Heel fijn bedrijf

Gordijnrails uit een stuk besteld met bochten en alle toebehoren erbij. Was allemaal heel duidelijk op de site beschreven en aangegeven. Ook telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan. Bij levering was de rails gebogen. Een paar dagen later een nieuwe rails bezorg. Heel blij met het product.

17 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Laminaat besteld met bijhorende…

Laminaat besteld met bijhorende plinten.
Laminaat en ondervloer tijdig geleverd.
Na veel beloven geen plinten ontvangen en geld kwijt.tevens geen reactie meer bij het sturen van een mail.
Enkel kopen, wanneer je uw klanten ontevreden wil zien en geld kwijt wil

7 mars 2025

★★★★★

★★★★★

Ik ben ontzettend tevreden over HomeDesignShop! Ik had per ongeluk de rails vergeten te bestellen en de volgende dag stond de montage al gepland. Gauw contact opgenomen met de klantenservice en ze waren ontzettend begripvol en behulpzaam. Ze hebben ervoor gezorgd dat de rails de volgende ochtend vóór 9 uur al bij me in huis was, zodat de montage door kon gaan zoals gepland. Geweldige service en snelle levering, ik ben echt heel blij! Zeker een aanrader!

13 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling gordijnrails keurig afgehandeld!

Via Bol.com een gordijnrails besteld. De bestelling werd uitgevoerd door deze leverancier; home design shop.

Vier jaar geleden had ik ook al een gordijnrails bij deze firma besteld. Vanwege de lengte van de rails (5 meter) was deze bij de bezorging krom geleverd. Dit is destijds keurig afgehandeld want er is kosteloos een nieuwe rails geleverd.

Om een buiging bij deze rails/levering te voorkomen heb ik ervoor gekozen om de bestelling dit keer op te halen. Het telefonisch contact voor en tijdens het bestelproces verliep goed en prettig.

Bij ophalen bleek ik een rails te hebben besteld dat bestond uit twee delen... de medewerkster was heel aardig, behulpzaam en dacht mee en liet weten dat zij zou gaan uitzoeken of ik een rails uit één stuk met een lengte van 3 meter op voorraad/aanwezig was zodat ik die mee kon krijgen.

Dit bleek het geval, alleen bleek de lengte van drie meter niet in mijn auto te passen. Ook toen waren zij zeer behulpzaam en heeft een medewerker in het magazijn de rails kostenloos ingekort.

Zo ben ik tot een mooie oplossing gekomen!!

Ik ben zeer tevreden want een rails uit één stuk/lengte staat ook mooier. Bedankt voor het meedenken en de geboden service!! De volgende gordijnrails zal ik zonder twijfel weer bij jullie bestellen!

20 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Lange levertijd behamgstalen

Heb 3 behangstalen besteld, deze heb ik snel nodig, heb ze besteld tijdens kerstperiode (25-12). Op de site werd niet goed aangegeven dat de stalen niet op voorraad zijn. Dit kreeg ik te horen toen ik telefonisch contact opnam. Er werd mij verteld dat ze waarschijnlijk pas 1-1,5 week later verstuurd zullen worden.
Dat is jammer want heb ze zsm nodig.
Tip om dit duidelijker te omschrijven.
Ben benieuwd hoe snel ik ze uiteindelijk ga ontvangen.
Wel veel keus op de website.

25 décembre 2024

Rails krom, toch opgelost

Deze website is ook onderdeel van railsopmaat.nl

Prachtige rails, 3 van de 4 gebogen rails zijn krom geleverd.
Als antwoord op een signaal hierover: 'ja dit kan gebeuren blijft machinaal werk'

Ze hebben netjes contact opgenomen en we werken aan een passende oplossing.

Edit: We zijn tot een hele mooie oplosing gekomen!
Een klantenservice waar service voorop staat :D

Ik zou hier als ik weer gordijnrails nodig heb zonder twijfel weer bestellen!

19 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus