Kiedy płaciłam za przejazd z Warszawy do Kołobrzegu, miałam informację, że odjeżdżając z mojego adresu o 6.40 dojadę do Kołobrzegu o 15.20. Dzień przed wyjazdem okazało się, że godzina dojazdu to 18.2... Voir plus
Łapią na cenę przejazdu, płacisz ze trzy razy więcej niż oferują we wstępnej fazie zamawiania. Jeszcze nie jechałam. ale zamówiłam przejazd na jutro na 11.50, a otrzymałam potwierdzenie na 12.55. i w... Voir plus
Kupiliśmy bilety na godzinę 14.00 wyjazd z Krakowa . Kierowca dzień przed wyjazdem poinformował nas o zmianie godziny na 16.45 . Tą zmiana pokrzyżowała nam plany ,które zostały zrobione dużo wczesniej... Voir plus
Tragedia. Kierowca podjechal godzine wczesniej niz bylo zaplanowane. Okazalo sie, ze "system nie mogl wyslac smsa", bo podalam 0 przed numerem telefonu. To dlaczego wasz system zaakceptowal ten forma... Voir plus
Bardzo polecam
Bardzo polecam, kompetentni kierowcy, dobry kontakt przyjechali na czas, pomogli wnieść walizkę mojej cioci kiedy jechała do sanatorium. Bardzo polecam.
Korzystałam w firmy Hoper dn.18.X.2023r…
Korzystałam w firmy Hoper dn.18.X.2023r na trasie Inowrocław -Warszawa. Podróż bezproblemowa do momentu zaparkowania w Warszawie na wcześniej zaakceptowanym miejscu tj.Al.Jerizolomskie 117. Kierowca pani Dorota miala problemy żeby właśnie tam zakończyć moją podróż. Po moich naleganiach i nie przyjemnej wymianie zdań, w końcu zatrzymała podjazd tam gdzie miało to nastąpić w/g wcześniej ustalonego miejsca, wystawiła walizkę, ale mnie osobie starszej (84) nie pomogła wydostać się z mikrobusiku, tak jak to robiła wobec innych pasażerów. Zostałam „ ukarana” za to, że zmusiłam kierowczynie do zaparkowania tam gdzie należało w/umowy. Czy firmę polecam?NIE!
Firma Hoper nierzetelna,samochód nie…
Firma Hoper nierzetelna,samochód nie przyjeżdża w dniu na któty jest wykupiony drogi bilet, proponują następny dzień,burząc cały plan powrotu klienta!!!
Witam
Witam. Bardzo sympatycznie i bezpiecznie do celu i bezproblemowe postoje u pana Macieja... Suwałki - Elbląg..pozdrawiam firmę transportową hoper
OSZUŚCI
ZAWADA WARSZAWA
BRAK KONTAKTU TELEFONICZNEGO Z FIRMĄ
w OFERCIE PODALI CZAS JAZDY 9;15 DO 13;;15
FAKTYCZNIE W ZAWIADOMIENIU SMS 8;25 DO15;05
W TYM CZSIE DOJECHAŁBYM WOŁAMI.
MUSIAŁEM KUPIĆ BILET NA PKP, ZWROTU PIENIĘDZY NIE OTRZYMAŁEM
oszustwo,,nie dajcie sie nabijac w…
oszustwo,,nie dajcie sie nabijac w butelke,,kurs z USTRONIE MORSKIE do KIELCE-dworzec PKS,,wyjazd opozniony ponad godzine,,a do Kielc 2godz..i 40minut opoznienie ,,nie zdazylismy na przesiadke,,a to były ostatnie polaczenia,,musielismy jechac do domu taksowka ponad 70km,,za 250zł,,wezwalismy HOPER DO ZWROTU ZA BILETY,,jesli nas zlekcewaza sprawa trafi do organow scigania,,a tak wogole ciekawe czyja wlasnoscia--jakiej partii jest ten przewoznik,,
Kompletny brak poszanowania klienta
Kompletny brak poszanowania klienta, złodziejska firma... 30 dni na reklamacje zwrotu za usługę której nie wykonali, miejcie świadomość, że potrafią oszukiwać klientów
Z firma nie ma żadnego kontaktu
Z firma nie ma żadnego kontaktu. Na maile odpowiadają po kilku godzinach. Informują zbyt późno klientów o zmianie godziny kursu. Moja podróż rozpoczęła się dwie i pół godziny później, zlikwidowano przejazd na który kupiłam bilet i przesunięto mnie na inna godzinę mimo iż w systemie istniała rezerwacja na wcześniejszą. Nawet telefon do kierowcy podany w sms był niewłaściwy. Absolutnie nieadekwatna cena do jakości
Dalam znac kierowcy z grzecznosci ze…
Dalam znac kierowcy z grzecznosci ze nie jade rano i zeby po mnie nie przyjezdzal. Pan oddzwonil z takim chamskim tonem zarzucajac mi co to znaczy ze napisalam. Buractwo omijac
Jedna gwiazdka na podróż z Białegostoku…
Jedna gwiazdka na podróż z Białegostoku do Kołobrzegu 12 lipca 23 r bez zastrzeżeń. Powrotna droga nie odbyła się.Dzień przed odjazdem sms o godzinie wyjazdu imię kierowcy .W dzień wyjazdu 02.08.23 r jest sms że odjazd opózniony ok. 3 godz. bo awaria samochodu.Po trzech godzinach telefony do kierowcy .Kierowca nie odbiera .Wyjazd miał być o 7 rano , jest już godz 11 . O godz 11; 27 otrzymuję sms że przejazd odwołany i podano numer kontaktowy w celu wyjasnienia sutuacji.Dodam że mam 73 lata bagaże nie bardzo potrafię korzystać z internetu.Pani z numeru kontaktowego proponuje mi zwrot należności za bilet albo że wykupią mi bilet na pociąg i na przesiadkę na PKS.Podziekowałam prosiłam o zwrot kosztów.Sama zaczęłam organizować podróż powrotną do Białegostoku. Z trudem ale dojechałam do domu 3.08.23 r na godz około drugiej w nocy.Tak wygląda podróż z domu do domu pod drzwi dla starych ludzi z hoperem.Nie rozumiem lato sezon wyjazdów powinna być jakaś komunikacja na wypadek awarii choroby kierowców.Absolutnie nie polecam firma nie jest wiarygodna.Krystyna.
Doświadczenie pozytywne.
Wykupiłam dla siostry i jej dziecka bilet na trasie Legnica-Międzyzdroje i powrót. Jest zadowolona z usługi i deklaruje ponowne skorzystanie w przyszłości. Na minus to trochę ciasno w busie, jeżeli jest pełny. W drodze powrotnej nie było kompletu pasażerów i jazda była komfortowa. To bardzo dobre wypełnienie niszy rynkowej dla osób bez samochodu, emerytów np. do sanatorium, osób z mniejszych słabo skomunikowanych miejscowości. Cena jest trochę wysoka, ale przy dłuższym wyjeździe jakoś rozkłada się w czasie. Bałam się po recenzjach, że siostra zostanie na lodzie, nie będzie kontaktu - a tu jestem miło zaskoczona.
Czas przejazdu
Orientacyjny czas przejazdu to wprowadzanie w błąd klientów i to z premedycją. Nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Przejazd dłuższy o 1,5 godziny od zaplanowanego. Informacja o czasie podróży pojawia się na dobę przed wyjazdem. Duże rozczarowanie. Mój pierwszy i ostatni kontakt z tą firmą.
Hoper to jakie sieszna firma odwołuje…
Hoper to jakie sieszna firma odwołuje wyjazd na 20 godzin przed planowanym odjazdem nie polecam nie korzystam to sciema
Opłata adres-adres podbija cenę biletu x10
Bilet w wyszukiwarce ukazał się jako 5,99 zł a w podsumowaniu po doliczeniu opłaty "adres-adres" wyszło ponad 50zł. Cena w wyszukiwarce powinna być chociaż przybliżona a nie zaniżona 10-krotnie.
Niemiła "niespodzianka" cenowa
Chciałam kupić bilet na przejazd, ucieszyła mnie cena około 126zł i wygoda dojechania od drzwi do drzwi. Jednak w dalszym wpisywaniu danych do zakupu nagle okazało się, że muszę zapłacić ponad 210 zł, bo narzucono kolejną opłatę.. Koniec końców wybrałam dłuższą i bardziej męczącą podróż pociągiem z przesiadką, której cenę znałam przynajmniej od początku. Nie lubię takich niespodzianek i nie skorzystam z usług tej firmy.
Dzwoniłam również na infolinię, gdzie minuta połączenia kosztowała 2.58zł. Zapłaciłam za minutę słuchania niepotrzebnego, nagranego paplania, zanim w końcu mogłam porozmawiać z pracownikiem.
En savoir plus sur les différents types d'avis.