Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Furt dajaky problem s mc hostingom procesor ide na 120% aj ked je max 100 a seka to extremne bez modov 3ludia online

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

so my experience is good with his hosting and staff support if you dont have lot of money like me bye hostero trust me

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

zo stránky support som veľmi spokojný, hned po zakupeni hostingu mi do sekundy odpovedali do ticketu aj mi pomohli zo všetkým veľmi spokojný zatiaľ :)

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de service de jeux
  2. Service d'hébergement de sites web

Écrit par l'entreprise

Hostero is a leading hosting provider specializing in fast, reliable, and fully managed game and web servers. Since our inception, we have focused on delivering top-tier hosting solutions that simplify server management, reduce downtime, and provide seamless migration for new and existing projects. Our mission is to empower gaming communities and businesses alike by providing infrastructure that is both scalable and secure. From custom configurations to 24/7 technical support, Hostero ensures that every client enjoys a worry-free hosting experience. We take pride in supporting a variety of projects, from FiveStar RP servers to high-demand enterprise applications. What sets Hostero apart is our dedication to transparency, customer satisfaction, and innovative solutions. Clients benefit from competitive pricing, flexible plans, and a team that genuinely understands their needs. Whether you are starting a new project or looking to upgrade your existing server setup, Hostero offers tailored solutions that fit every requirement. Join hundreds of satisfied clients who trust Hostero for performance, reliability, and professional support. Experience hosting without compromise and see why our clients rate us highly on platforms like Trustpilot.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Noté 1 sur 5 étoiles

Furt dajaky problem s mc hostingom…

28 mai 2026

Dobrý den,

aktuálně máte nejnižší tarif, který je u nás vedený hlavně jako vývojářský plán na testování. Je určený přibližně pro maximálně 1 hráče a není dělaný pro stabilní hraní s přáteli.

Proto vám to může lagovat a CPU může jít na 100 % i víc, protože tento plán nemá dostatečný výkon ani rezervu. Pro normální hraní ve více lidech je potřeba vyšší tarif, který má výrazně lepší výkon a stabilnější běh serveru.

SUPPORT

17 mai 2026

Really non professional..

Really non professional... worst experience ever.... I do not recommend.

13 mai 2026

Réponse de Hostero

We take feedback seriously, however, we have no record of this person in our system.

After requesting additional information to verify the case, no details were provided, which made it impossible to investigate the claim.

Because of this, we are unable to confirm this as a genuine customer experience, and we therefore treat this review as unverified.

If you believe this is a mistake, please contact our support team with the relevant account or transaction details so we can properly review the case.

Noté 3 sur 5 étoiles

The hosting UpTime is shit

I really like the support but if is something i dont really like its the hosting uptime. The servers ur down really often and if you are building your project and in the middle of it the you cant test it bcs the hosting is again down is a bad feeling

29 avril 2026

Hi,
We’re really sorry about this experience, and you’re absolutely right to point it out.
During one particular week we were experiencing frequent DDoS attacks targeting both us and our infrastructure. Because of that, some of our web services and hosting nodes were temporarily unavailable several times a day, usually for around 10 minutes at a time.
The good news is that the game servers themselves remained stable and protected during the attacks, but we completely understand how frustrating it is when you’re actively working on a project and suddenly can’t access your hosting or test things properly.
To make up for the inconvenience, we compensated affected customers with free account credits. We’ve also since improved our protection and monitoring to reduce the chances of this happening again.
We truly appreciate your feedback and your support.

Best hosting

Best hosting. Everyone is super nice they want help not like a other hostings.

6 avril 2026

recenze Hostera

za mě dobrý hosting budu to přirovnávat s Atropolem s důvodu , že jsem tam byl minule.Podpora byla trošku pomalejší než tam , ale za tu cenu..... Bomba

30 mars 2026

Réponse de Hostero

Děkujeme za Vaši recenzi. Velmi si ji vážíme.

Rádi bychom zmínili, že se nesnažíme přímo srovnávat s ostatními poskytovateli. Každý hosting má svůj vlastní přístup, směr i hodnoty, a my se soustředíme především na kvalitu našich služeb a spokojenost našich klientů.
Co se týče rychlosti podpory, děkujeme za upozornění. Jsme si vědomi, že zde máme prostor pro zlepšení, a aktivně pracujeme na tom, aby byla komunikace do budoucna rychlejší a efektivnější.

Ještě jednou děkujeme za zpětnou vazbu.

peak

Peak hosting

3 mars 2026

Děkujeme za recenzi.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hosting nemam co dodat skvělá…

Super hosting nemam co dodat skvělá domluva v ticketu a skvělý support ve voicu Mach mi vyšel strašně vstříc neskutečně mi pomohl a taky řeší kluci věci s klidem velký obdiv a klobouk dolu

23 février 2026

Děkujeme za skvělou zpětnou vazbu, moc si toho vážíme!

Jsme rádi, že všechno běží bez problémů a že jste s naším hostingem spokojený. Přesně na tom si zakládáme, aby služby fungovaly stabilně a bez zbytečných komplikací.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jsem spokojeny jak vse funguje a nemel…

Jsem spokojeny jak vse funguje a nemel jsem s timto hostingem zadny problem urcite doporucuji vsem

22 décembre 2025

skvěle cenově dostupný hosting

skvěle cenově dostupný hosting. velmi vyborna a rychla podpora. proste vše skvěle!

22 février 2026

Réponse de Hostero

Děkujeme za milá slova a pozitivní hodnocení. Těší nás, že oceňuješ jak cenu, tak rychlost a kvalitu podpory. Děláme maximum pro to, aby vše fungovalo spolehlivě a bez starostí. Kdykoliv budeš něco potřebovat, jsme tu pro tebe.

Noté 5 sur 5 étoiles

super hosting dobrá domluva vždy…

super hosting dobrá domluva vždy pomohly když byla potřeba a hosting vubec nepadá běží plynule doporučuji. :))))

20 janvier 2026

Réponse de Hostero

Děkujeme za skvělou recenzi, moc si toho vážíme. Jsme rádi, že vše běží spolehlivě a že ti naše podpora dokázala pomoct vždy, když bylo potřeba. Pokud budeš kdykoliv cokoliv potřebovat, jsme tu pro tebe.
Díky za doporučení!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tento hosting odporúčam každému kto by…

Tento hosting odporúčam každému kto by chcel skúsiť Hytale / FiveM / Minecraft Serverik kúpiť pretože majú tam lepšie cpu akoby procesory , ramky a taktiež TPS zo serveru a k tomu predavaju aj web takže kto si trúfa tak priamo tento Hostero Cloud vám zaručí podporu , pomoc a pohodu pri hrani na vašom serveri a taktiež ak nebudete niečo vedieť stači sa pripojiť na ich discord server a tam vám už pomôžu čo a ako kde a kam. ;)

Ja osobne som mmal fivem projekt ale keďže už nemam developera tak som využil nameisto toho už len Minecraft serverik a som spokojný so svojou službou. A možno taktiež vyskušam Hytale serverik keďže už je to moja RPG hra ktorú hrávam.

PS: Mám vás Rád Váš Fawiček20 - Content Creator. :D

20 février 2026

Réponse de Hostero

Děkujeme za vaši recenzi a za důvěru. Velmi si vážíme zpětné vazby a jsme rádi, že jste byl spokojený jak při provozu FiveM, tak nyní u Minecraft serveru.

Naším cílem je poskytovat stabilní služby a dostupnou podporu, takže nás těší, že to tak vnímáte i v praxi. Pokud se v budoucnu rozhodnete vyzkoušet i server pro Hytale, rádi vám s tím pomůžeme.

Ještě jednou děkujeme za podporu.
Tým Hostero Cloud

Super Hosting

S hostingem jsem velice spokojený nic se neseká vše běží plynule a podpora je taky super.

19 février 2026

Réponse de Hostero

Děkujeme za skvělé hodnocení, velmi si ho vážíme. Jsme rádi, že vše běží plynule a že jste spokojený i s podporou, přesně na tom si zakládáme. Pokud budete kdykoliv něco potřebovat, jsme vám k dispozici.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus