Jag har precis flyttat till Hostup från Strato, upplevde de som väldigt stelbenta och allt var tillval som kostade pengar, inte ens SSL ingick vilket borde vara standard. Hostup hjälpte mig med s... Voir plus

Har varit kund hos Hostup sedan 2022 och kan inte säga annat än att jag är fantastiskt nöjd med kvaliten på produkterna och supporten från dom. Har där varit problem har man alltid fått snabb och pr... Voir plus

Jag har varit kund hos HostUp länge. Visst, några småstrul har dykt upp, men de har lösts direkt när jag öppnat ett ärende. Ibland kan svaren dröja, men jag har alltid fått det stöd jag behöver. Fe... Voir plus

1. Bra och simpel tjänst. 2. Bra server till billiga priser 3. Har varit i kontakt med kundtjänst några gånger och fått snabb hjälp. Och bäst av allt (!!!) de är ärliga!! Inga oväntade kostnad... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web

Hostup AB är ett svenskt internetföretag inriktat på molninfrastruktur med servrar i Sverige. Företaget erbjuder tjänster inom webbhotell, domännamn, DNS, e-post, virtuella servrar, med mera.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

139 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Grym prestanda, grymt pris och bra service!

Har haft en medium VPS rullandes i ca 6 månader nu och är mycket nöjd! Prestandan är exceptionell och är nöjd med de kontakter som jag haft med kundservice!

Saknar mer avancerade nätverksfunktioner som tex VLAN och brandvägg men till dessa priser kan man inte annat än att vara nöjd!

10 septembre 2024

Tack för feedback.

Brandvägg finns nu i kontrollpanelen. Där kan du ställa in regler så att trafik stoppas innan den når din VPS

Helt klart den mest prisvärda…

Helt klart den mest prisvärda hostingtjänsten jag använt. Servern funkar super bra, använder cpanel, bra tjänster och till det mest spektakulära: kundtjänstsmedarbetaren David är den absolut mest hjälpsamma personen jag någonsin haft att göra med.. Stort eloge till Hostup ab!!

20 août 2024

Waste of time

My orders are being automatically marked as fraud, and the barely responsive support team refuses to help.
Update: you weren't even trying to figure out what's wrong. Your system just flat out denied me, then 3 days later you tell me that my address is wrong somehow. I tried changing it and now I'm at fault.
I could've submitted any proofs, but you didn't ask for any and just blocked my account.
Your protection is crap if it's denying legitimate customers.

19 août 2024

Réponse de HostUp

Signing up with Fake / Fraudulent contact details will make system Reject order.

In your case you changed your address 3 times after the first rejection.

Because of this we cannot accept you as a customer

Pricing is nice. you can't use the entire /48 subnet

The pricing is good, but you can't fully utilize the entire /48 subnet. The only flaw is that they claim to provide an entire /48 subnet, but you have to assign each IP within the /48 manually, which doesn't truly count as a full /48.

If you are willing to buy it for /48 subnet. don't:)

14 août 2024

Enkel tjänst

Enkel tjänst, med bra gränssnitt på kontrollpanelen. Jag hade både webbhotell + domän och hade aldrig några problem med nedtid eller hastighet.
Uppsägningen av tjänsten var inte heller några problem, utan fick snabb och proffsig hjälp från David på deras kundtjänst.

28 juin 2024

Gott jobb

Jag börjar förstå varför HostUp hamnar högst upp på listan över 'Sveriges bästa domänleverantörer'.
Det var vissa problem i början men 'David på supporten' gjorde ett mycket gott och hjälpte mig mycket

15 avril 2024
Avis spontané

Efter att varit kund hos LOOPIA under…

Efter att varit kund hos LOOPIA under ett flertal år gick jag över till HostUp pga tekniska problem som inte kunde lösas av LOOPIA. Under ett år som kund på HostUp har jag bara positiva omdömen att ge. Snabba lösningar ( flera gånger mer omfattande än vad själva problemet krävde ) och dessutom alltid trevlig kontakt.Som något äldre och okunnig kund känner jag mig väldigt väl omhändertagen av speciellt David.
Rekommenderar HostUp till alla mina bekanta.
MVH
Arne L.

7 avril 2024
Avis spontané

Världens bästa hosting bolag...

Jag är mycket nöjd med den fantastiska supporten och den högkvalificerade personalen som finns tillgänglig här. Jag ser fram emot att fortsätta vara en kund hos detta företag så länge jag kan :).

5 avril 2024

Nöjd kund!

Jag har varit kund en tid nu och är mycket nöjd. Supporten är snabb och effektiv. Tjänsten är bra och kontrollpanelen lättanvänd. Jag känner mig trygg hos Hostup och kommer att rekommendera vänner och kunder att flytta hit.

2 avril 2024

Snabbt utfört arbete

Snabbt utfört arbete. Trevlig och kunnig personal (David).
Lagom mycket information.
Jag är så här långt fullt nöjd med Er.
Ni verkar stå för det ni lovar. Till skillnad mot LOOPIA.
Elf Karlsson

9 février 2024

Värdelöst att ej kunna ringa

Värdelöst att ej kunna ringa.
Det är inte alltid det går att skriva, sen ett jäkla mailande fram o tillbaks.

Fler o fler som börjar med detta vansinniga sättet.
Snart helt omöjligt att få prata med annat än en j@vla robot!

Är ingen bra utveckling.

1 février 2024

Hej Tommy,

Tack så mycket för att du delar med dig av dina åsikter.

Jag inser att det finns tillfällen då det är föredraget att kunna ha en direkt konversation snarare än att kommunicera genom textmeddelanden via live chat eller e-post. Även om vi för närvarande inte tillhandahåller telefonsupport, vill jag gärna informera dig om att vi erbjuder möjligheten till röstsamtal via dator på vår plattform https://jitsi.hostup.se/ (Det är likt Zoom). Genom denna tjänst kan du uppleva ett samtal liknande det över telefon, med den tillagda fördelen att kunna dela din skärm och skicka information i ett meddelandefönster för en mer interaktiv supportupplevelse.

Det är bara att starta ett möte och sedan dela länken med oss så hoppar vi in och bistår med hjälp snarast.

Hur många stjärnor som helst!

Var missnöjd med mitt gamla webhotell, efter lite sökande föll valet på hostup.se.
Och det var helt klart det bästa valet!
Under flytten nu, innan domänen är flyttad så slutade mailen funka (på det gamla hotellet).
Då berättar David precis hur jag ska göra för att peka om på det gamla webhotellet! Inte nog med det, utan att jag frågat så kommer det efter en stund ett mail där han påpekar att det inte kommit in någon ändring (hade tydligen ändrat på fel ställe i den gamla leverantörens röriga upplägg).
Så 5++ för den supporten!

6 février 2024

Koppla till Squarespace

Behövde hjälp med att koppla min domän till Squarespace. Kontaktade dem via chatten och fick snabb hjälp med allt! Tyckte om att jag bara kunde skicka över en skärmdump på instruktionerna från Squarespace.

22 janvier 2024

Riktigt bra!

Riktigt bra!
Supporten är i toppklass, har alltid fått svar inom ett par minuter ibland sekunder.

19 janvier 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.