Ondank een vertraging in de bezorging -door DPD of logistieke partner veroorzaakt- is alles goed gegaan. Ik werd op de hoogte gehouden en alles werd serieus opgepakt. Uiteindelijk alles keurig ontva... Voir plus

De doos had een bijna te perfecte snee en de zak er onder was ongescheurd aan de bodem... mijn vermoeden is dat dit bedrijf de houtskool zelf mixt met goedkope houtskool en vervolgens de zakken weer o... Voir plus

Super goed bedrijf, reageert snel, levert snel en een super goede service, ik bestel regelmatig de eucalyptus big blok en het is ook big blok goed verpakt super droog en brand lang voor zowel langza... Voir plus

Top service! Zondag besteld, maandag bericht dat het verzonden was en vandaag (dinsdag) in huis. Mooi pakket Flames & Flavour Cuban Marabu & South African. Als extraatje een handgeschreven kaar... Voir plus

1. Magasin d'articles de barbecue

Informations provenant de diverses sources externes

Wij zijn fan van BBQ'en met houtskool. Jaren op een grote Weber Kettle en nu op een Big Green Egg. Inmiddels weten we dat de juiste houtskool echt het verschil maakt. Geen rotzooi en gruis maar mooie grote stukken houtskool. En afhankelijk van wat we gaan bereiden kiezen we de juiste soort houtskool. Onze houtskool en andere producten leveren we gratis thuis. In handige stevige dozen. Zo blijft de houtskool heel, kan je het makkelijk opslaan en krijg je geen rotzooi. Worden ze thuis ook blij van. Ons streven is 100% tevreden klanten. Valt de inhoud van een doos tegen, dan krijg je een nieuwe doos thuisgestuurd. Doen we niet moeilijk over. Klachten nemen we serieus. We willen tevreden klanten, die plezier hebben van BBQ' en die graag bij ons terugkomen. Daar doen we het voor!

3,5

Moyen

Répond généralement dans un délai de 24 heures

3,5

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Houtskool.nl, Top houtskool-leverancier!

Ik koop mijn houtskool hier iedere zomer. Uitstekende kwaliteit en een dito prijs, zeker m.b.t. de aanbiedingen. Tevens zit er altijd wel wat extra bij zoals de latex handschoentjes, een zakje aanmaakwokkels of een zakje rooksnippers en niet te vergeten, een persoonlijk handgeschreven berichtje van Laurens zelf. Tevens kun je bij het bestellen een opmerking bijvoegen. Op zich is dat niets bijzonders maar er wordt ook wat mee gedaan. Vraag je een bepaalde bezorgdag dan wordt het ook op die dag bezorgd. Top! Tevens is de zending via een track and trace te volgen. Ik ben er super tevreden over en Laurens, is de houtskool op dan kom ik zeker weer bij je terug.

6 juillet 2018

Uitstekende houtskool ontvangen

Uitstekende houtskool ontvangen, zijn mooie grote brokken en bij levering een handgeschreven bedankje met een cedarhouten plank.

Bestelling betrof twee soorten houtskool en een zak aanmaak wokkels. De aanmaak wokkels waren in een van de dozen met houtskool verstopt voor vervoer. Was alleen niet helemaal goed gegaan met de twee verschillende soorten houtskool, maar dit losten ze binnen een half uur na mijn eerst mailtje al op.

Erg goed service en een goed product, raad het iedereen aan.

25 juin 2018

Perfect!

Maandagavond besteld, dindsdag was het houtskool al opgestuurd, en woensdag ontvangen.

De kwaliteit van het houtskool is uitstekend, allemaal mooie, grote stukken.

Ik kom zeker nog terug om hier te bestellen!

22 juillet 2017