ze gingen heel voorzichtig om met de planten die we wilden behouden
Lisez les avis des autres
Hebben heel onze fuin laten opknappen. Eerst om een ontwerp gevraagt, waren we al super tevreden over en uitvoering is heel netjes gedaan.
formulier ingevuld toen ik een nieuwe buitenplek wilde achter m'n huis, ze hielpen me aan een fijne tuin met veel geraniums
Bedrijf heeft hier wat moois neergezet. Complete renovatie van onze tuin voor een betaalbaar tarief. Goed gedaan.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Hovenier Eindhoven geloven we dat een prachtige tuin begint met passie en vakmanschap. Als toonaangevend hoveniersbedrijf in Eindhoven, bieden wij een breed scala aan diensten aan die zijn ontworpen om aan al uw tuinwensen te voldoen. Of het nu gaat om tuinontwerp, aanleg, onderhoud of renovatie, ons ervaren team van hoveniers staat klaar om uw visie tot leven te brengen. Onze expertise strekt zich uit van het aanleggen van sierlijke bloementuinen tot het creëren van functionele buitenruimtes, compleet met terrassen, vijvers en pergola's. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om duurzame en esthetisch aantrekkelijke resultaten te garanderen. Bij Hovenier Eindhoven staan klanttevredenheid en persoonlijke aandacht centraal. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen en behoeften te begrijpen en te vertalen naar een uniek tuinontwerp. Onze doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat elke tuin een weerspiegeling wordt van de persoonlijkheid en levensstijl van onze klant. Kies voor Hovenier Eindhoven en ervaar de vreugde van een prachtig onderhouden tuin waar u het hele jaar door van kunt genieten. Bezoek onze website om meer te leren over onze diensten en bekijk de vele tevreden recensies van onze klanten. Laat ons uw droomtuin werkelijkheid maken!
Coordonnées de contact
Flight Forum 40, 5657 DB, Eindhoven, Noord Brabant, Pays-Bas
- +31403690717
- contact@hoveniereindhoven.net
- hoveniereindhoven.net
Aucune trace de demande d’avis
ze gingen heel voorzichtig om met de…
ze gingen heel voorzichtig om met de planten die we wilden behouden
Kort geleden laten
kort geleden laten doen en de nieuwe plantenbak past perfect in de tuin
in de tuin alles weer fris zonder chemie
ze hebben meteen bollen geplant dat…
ze hebben meteen bollen geplant dat scheelt later werk
geen vieze schoppen hij maakte alles…
geen vieze schoppen hij maakte alles schoon voor gebruik klein detail maar belangrijk
ze maakte van die kale schutting ineens…
ze maakte van die kale schutting ineens iets groens best leuk
ik vond t fijn dat hij niet zomaar…
ik vond t fijn dat hij niet zomaar doorramde met stenen maar eerst keek naar die wortels
he liep stipt de achertuin in met een…
he liep stipt de achertuin in met een volle tuinkar vol mulch en ik dacht huh hoe wist ie dat nodig was klein krom maar handig
Tuin weer netjes gemaakt zonder dat ze…
Tuin weer netjes gemaakt zonder dat ze tegels eruit haalden
oude appelboom kreeg weer nieuwe takken…
oude appelboom kreeg weer nieuwe takken dankzij hun werk
ze stelden voor om spots bij de vijver…
ze stelden voor om spots bij de vijver te zetten zodat het water zacht oplicht
zelfs voor de avond gaven ze tips welke…
zelfs voor de avond gaven ze tips welke planten je beter kon belichten
m'n partner wilde de tuin netjes voor…
m'n partner wilde de tuin netjes voor de makelaar kwam, dit team was spot-on
de klus was buiten en ze stelden zelf…
de klus was buiten en ze stelden zelf voor om het uit te stellen tot het droog werd
m'n vriendin wilde graag basilicum en…
m'n vriendin wilde graag basilicum en munt en hij heeft precies daar een hoekje van gemaakt waar de zon het langst staat
Mijn Man Wilde Alles Recht Maar Hij
mijn man wilde alles recht maar hij liet zien hoe een gebogen pad de tuin veel laat lijken, dat hadden we zelf nooit gezien
volledig onderhoudsplan gekregen en…
volledig onderhoudsplan gekregen en niks overgeslagen, duidelijk en praktisch
formulier ingevuld toen ik een nieuwe…
En savoir plus sur les différents types d'avis.