Toen de tuin opnieuw werd aangelegd hebben ze bestaande planten voorzichtig verplaatst, zelfs mijn moeder was onder de indruk.
Lisez les avis des autres
he stond telkens precies op tijd in de voortuin met zn gardening spullen terwijl mijn moeder nog dacht dat hij te vroeg was beetje krom maar netjes
Goed hoveniersbedrijf uit Rotterdam. Voor mij het beste bedrijf uit deze regio. Goede service voor een normale prijs.
Goed honveniersbedrijf, weten van aanpakken. Ging hier voornamelijk om wat onkruid dat weg moest en herstellen van wat straatwerk, beide goed gedaan.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hovenier Rotterdam - Uw Betrouwbare Partner voor Tuinonderhoud en -ontwerp in Zuid-Holland Bij Hovenier Rotterdam staan wij bekend om onze passie voor groen en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige tuindiensten. Gevestigd in het hart van Zuid-Holland, bieden wij een breed scala aan tuinierdiensten aan, variërend van tuinontwerp en -aanleg tot onderhoud en renovatie. Ons team van ervaren hoveniers combineert vakmanschap met creativiteit om uw buitenruimte om te toveren tot een prachtig landschap. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een uitgebreide buitenruimte, wij hebben de kennis en expertise om aan al uw tuinwensen te voldoen. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren. Onze diensten omvatten onder andere:
Coordonnées de contact
Weena 290, 3012 NJ, Rotterdam, Zuid Holland, Pays-Bas
- +31103602548
- contact@hovenierrotterdam.com
- hovenierrotterdam.com
Aucune trace de demande d’avis
Toen de tuin opnieuw werd aangelegd…
laatst in de tuin bollen geplant voor…
laatst in de tuin bollen geplant voor volgend seizoen dat was slim
De tuinman plaatse zorgvuldig…
De tuinman plaatse zorgvuldig worteldoek onder het grind zodat onkruid minder kans krijgt om te groeien.
De hovenier stelde voor om rozemarijn…
De hovenier stelde voor om rozemarijn langs het tuinpad te planten wat een verrassend goede keuze bleek
Voor Hij Begon Maakte
voor hij begon maakte hij al zijn gereedschap schoon dat vond ik netjes ook al duurde start iets langer
hij hielp ons met een verticale tuin op…
hij hielp ons met een verticale tuin op de schutting zag er eerst ingewikkeld uit maar viel mee
he stond telkens precies op tijd in de…
Ze Konden Onze Oude Appelboom Redden Echt Ongelofelijk Blij Mee
ze konden onze oude appelboom redden echt ongelofelijk blij mee
hij liet alles netjes achter na t werk
Ze Gaven Tips Waar Lampen Het Beste Konden Om De
ze gaven tips waar lampen het beste konden om de planten subtiel uit te lichten
ze stelden verlichting voor om de…
ze stelden verlichting voor om de belangrijkste planten uit te laten komen
ze hielden rekening met ons schema en…
ze hielden rekening met ons schema en het weer, heel flexibel
Hij Hielp Ons Met Het Kiezen Van
hij hielp ons met het kiezen van planten die veilig zijn voor onze kat en hond, nu kunnen ze weer lekker in de tuin spelen zonder zorgen
we dachten dat we alles zelf al hadden…
we dachten dat we alles zelf al hadden uitgedacht maar hij kwam met een heel nieuw idee voor de hoek achterin de tuin, vorige maand gedaan en blij dat we geluisterd hebben
Compleet tuinplan met duidelijke uitleg
kwamen met een compleet plan voor de tuin, alles werd besproken en duidelijk uitgelegd
duidelijke offerte gekregen en geen…
duidelijke offerte gekregen en geen verrassingen achteraf, gewoon zoals afgesproken
had besloten om onze voortuin op te…
had besloten om onze voortuin op te knappen, formulier ingevuld en nu staat er een superkleurrijke border vol tulpen en lavendel
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.