Ich habe kein Abo abgeschlossen, ich hatte mich lediglich auf einer Website angemeldet. Nun, wurden mir schon über 200 Euro innerhalb von fünf Tagen abgebucht. Ich habe drei Kündigungen gesc... Voir plus
L'entreprise a répondu
Spammt illegal zu, hat auf ihrer Seite nicht mal eine Kontakt Email... Strafanzeige wegen EU Recht gestellt, ich habe mehrere Mails bereits an das Unternehmen weitergeleitet, weil diese nicht direk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Habe gerade auf meinem Konto ne Abbuchung von 294 € gesehen,können die lassen,weiß nicht wie die an meine Kontodaten kommen,aber hab nie was abgeschlossen.Das Geld wird zurückgebucht und .Hatte mal m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nun hat diese Firma übertrieben. Da ich die zu Unrecht abgebuchten Beträge zurückgezogen habe, sind sie jetzt dazu übergegangen, die " eCollect AG " einzuschalten. Wie schon angekündigt, habe ich d... Voir plus
Advanced In-House Production Cycle for Web Management Needs
33 Templom street, 2161, Csomad, Hongrie
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Meine Erfahrung mit Howlogickft war positiv

Réponse de Howlogic Kft
You people are unscrupulous! To anyone reading this please read all of the other reviews about this company. Do not be fooled like I was!
I’m amazed that they would have the audacity to try and defend their ruthless and debased behaviour! They run the same scam under countless names in countless places! Every dating site they make has the same fake bot profiles and zero real people. It’s simply click bait.
But unbeknownst to the person who pays to join their phoney website, you are auto clicked to join another of their scam websites and are soon bombarded with debt collector mails and late fees. I received more than 50 emails!
Anyone who has been on a legitimate dating site knows the difference. There is no service, community or product here. This company is 100% A SCAM. That’s why i cancelled within 24hrs but wasn’t aware of the auto click (and as they had my banking details) the game begins. To add insult to injury, I then supposedly entered into a “late period” and must incur another fee!
There are people in life who will suffer the most atrocious pay backs of karma. To the low life howlogic scum bag reading this - that time is very soon. Trust me on that.

Réponse de Howlogic Kft
Me eigen aangemeld op imluving.com, om gebruik te kunnen maken van diensten een proef abonnement gestart, dit via creditcard, toen ik erachter kwam dat dit duidelijk scam was (geen bevestiging mails enz enz) via de website op de pc het abonnement proberen te beëindigen, hiervoor moest je een 0800 nummer bellen, dit gedaan, Engelse vrouw aan de telefoon, gezegd dat ik per direct het abonnement wil stoppen en account verwijderen, de dame gaf geen gehoor en wou alleen maar extra's activeren om de dienstverlening beter te maken, dit uiteraard geweigerd en meerdere malen gezegd dat het gestopt moet worden, ik zag dat mijn account op dat moment werd verwijderd want de foto die erin stond was weg, daarna kon ik ook niet meer inloggen.
Geen bevestiging mail of niks gehad, heel bijzonder.
Vervolgens aantal dagen later zag ik dat ze geprobeerd hadden een bedrag af te schrijven van de creditcard, heb de partij direct geblokkeerd en de creditcard opgezegd.
Inmiddels al vier mails naar al de bekende email adressen gestuurd maar 0,0 reactie.
Zo te zien ben ik niet de enige, deze partij dient te worden gestopt!

Réponse de Howlogic Kft
Het bedrijf schrijft meerde malen bedragen van mijn rekening af. Ik zie nergens waar het voor is of waar het vandaan komt. Het zijn toch steeds enkele tientallen euros

Réponse de Howlogic Kft
Had een volledig lidmaatschap op im luving. Dat wilde ik stopzetten. Werd in 1 keer omgezet naar senioren-dates.comen het bedrag werd verhoogd nu al meerdere mailtjes verstuurd om het stop te zetten maar er gebeurd niks ze blijven geld van me rekening afhalen. Weet iemand wat ik moet doen zodat het stopt? (Heb dit nu al 2 maanden)

Réponse de Howlogic Kft
Met verbazing kennis genomen van de reviews mbt de handelswijze van Howlogic Kft, dit tav ongeauthoriseerde incasso's, het probleem om het lidmaatschap op te zeggen, de standaard antwoorden in navolging van de geplaatste reviews. Ook het feit dat Howlogic Kft uitsluitend de administratie uitvoert voor diverse datingsites. Dit is niet juist, hetgeen bevestigd wordt door onderzoek van de site "Datingstar24", onder de zoekterm "Flirtyon" (datingsite) wordt duidelijk gemaakt dat "Flirtyon" en nog een aantal dating sites volledig onder de paraplu vallen van Howlogic Kft. De uitkomst van het onderzoek is keihard en het advies is om niet met Howlogic & Co in zee te gaan.
Persoonlijk heb ik mogen ervaren dat de beheerders van de site Flirtyon acteren op basis van de door het management gedicteerde protocollen. De oplichting beperkt zich niet alleen tot het doen van incasso's of het moeilijk opzeggen van het lidmaatschap. Dit gaat veel verder en kost de klant uiteindelijk heel veel geld. Ook schromen zij er niet voor om oneigenlijk gebruik te maken van privé informatie van de klant (bv Facebook), fake transactie overzichten, etc.
Mijn advies is om, ingeval van oplichting, ten alle tijde aangifte te doen bij de Politie en bij de Fraude Helpdesk. Hetgeen ook kan met terugwerkende kracht. Deze praktijken van Howlogic Kft moeten gestopt worden.

Réponse de Howlogic Kft
Bij mij werd er zomaar 92 euro van m'n rekening afgeschreven heb dat terug gevorderd via de bank. Daarna de site geblokkeerd en nooit meer wat van terug gehoord ik blijf uit de buurt van Howlogid wat een naar asociale bende is dat

Réponse de Howlogic Kft
Waarom vallen jullie me lastig met die advocaat om iets wat ik niet verlengd heb en op tijd heb afgemeld . IK betaal niks aan jullie en ik ga naar de politie om aangifte te doen jullie horen nog van mij

Réponse de Howlogic Kft
I had problems with them since September 2024.
They're telling me always day to day I have more subscriptions but I only subscribed two stay away from them they don't listened and I get always letters and emails from eCollect AG.
Fake subscriptions and fake sites they're scammers.

Réponse de Howlogic Kft
Pure oplichting, weet niet eens voor wat of voor wie er wordt geïncasseerd. Bedragen consequent terug laten boeken.

Réponse de Howlogic Kft
Na een proefabonnement geprobeerd het herroepingsrecht te gebruiken hier werd geen gevolg aan gegeven , telefonisch contact erover gehad en in plaats daarvan een tweede ongevraagde dating site kreeg . Automatisch incasso gestorneerd de bank verwittigd en geblokkeerd . Alle stappen gevolgd die aangegeven werden toch overgezet in lopende abonnementen waar ik geen gebruik van maak en ga maken .
Onduidelijke info en niet na te volgen stappen , gemeld bij fraude helpdesk

Ganz klare Warnung!!!
Achtung, hierbei handelt es sich um Betrug!
In meinem Namen wurde ein Account erstellt, für den laufen Rechnungen von meinem Konto abgebucht wurden. Insgesamt über 200€… als ich dies bemerkte habe ich mich umgehend an den Support gewendet, da ich nie einen Account erstellt habe.
Am Telefon wurde mir dann die Kündigung aller aktiven Abos bestätigt und ich wurde darauf hingewiesen, dass ich innerhalb von 10 Minuten eine Bestätigungsmail erhalten soll.
Nach einer Stunde war leider immer noch keine Bestätigung da.
Als ich erneut anrief wurde mir plötzlich angeboten, doch das Abo zu verschieben und ein kostenloses Probeabo für eine andere Seite zu erhalten.
Als ich dann sehr deutlich wurde und mit rechtlichen Schritten drohte, kam erneut der Satz, dass nun alles gekündigt sei und ich innerhalb von 10 Minuten die Bestätigung kommt.
Wieder nichts….
Ich habe diesen Fall nun an meinen Anwalt weitergegeben und den Vorgang bei der Polizei angezeigt.
Ergänzung:
kleiner Tipp für alle, die Schwierigkeiten bei der Kündigung haben: auf der Seite Info-hwl.com gibt es einen livechat (verlinkt in den Abrechnungs-Mails). Nutzt diesen und bittet um Kündigung aller Abos und Accounts durch den Mitarbeiter im Chat. Dann bekommt ihr den Vorschlag ein neues Abo abzuschließen (auch kostenpflichtig nach 7 bzw 14 Tagen). Weißt erneut auf die Kündigungsbitte hin und droht rechtliche Schritte oder einen Anwalt an. Keine 2 Minuten später sind alle Verträge gekündigt ;)

Réponse de Howlogic Kft
How do I stop this thing I don't know what it is??

Réponse de Howlogic Kft
Na een gratis proefperiode, gaan ze geld incasseren.
Uitschrijven van de sites is onmogelijk. Telefonisch niet te bereiken. En ze blijven maar doorgaan met incasseren. Geblokkeerd voor afschrijvingen lijkt de enige manier.

Misleidende betalingsherinnering van Howlogic Kft / FindePartner
Ik heb onlangs een betalingsherinnering ontvangen van Howlogic Kft / FindePartner met een vermeende vordering van EUR 50,99, inclusief herinneringskosten. Dit is bijzonder vreemd, aangezien ik slechts kort hun website heb bezocht en nooit expliciet akkoord ben gegaan met betaalde diensten of lidmaatschappen.
Ondanks mijn bezwaar blijven zij volhouden dat ik verplicht ben te betalen, terwijl er geen sluitend bewijs is geleverd dat ik bewust instemde met hun voorwaarden. Dit komt over als een mogelijk misleidende praktijk, en ik maak me zorgen dat andere consumenten ook in een vergelijkbare situatie terecht kunnen komen.
Ik heb inmiddels officieel bezwaar gemaakt en mijn ervaring gedeeld met relevante instanties, zoals het Europees Consumenten Centrum (ECC) en de Fraudehelpdesk. Transparantie en eerlijke communicatie horen de basis te zijn van elke dienstverlener, maar dat lijkt hier te ontbreken.
Ik raad iedereen aan om uiterst voorzichtig te zijn met websites zoals deze en zorgvuldig te controleren waarvoor u mogelijk akkoord geeft.

Réponse de Howlogic Kft
Alweer gel afgeschreven van mijn rekening en ik weet niet waarom Ik ben er een half jaar geleden ook al door gefopt Daarom kijk ik elke avond of er rare dingen gebeuren bij mijn bankrekening Ze zijn niet te bereiken en dreigen al snel met meer afschrijvingen Ik heb deze transactie ongedaan gemaakt en de firma geblokkeerd maar i weet dat ze het daar niet niet bij zullen laten Ik heb het vorige keer af want die zijn er mee beziz gekocht maar weet nog steeds niet waar ik het toen voor betaald heb Ik geef ieder de raad om het te melden bij KASSA want die zijn er mee bezig

Réponse de Howlogic Kft
Oplichters! Iets eenmaligs, is iets doorlopends.. in 1 maand 5 verschillende bedragen incasseren, terwijl ik iets eenmaligs zou hebben afgenomen… ze zijn niet te bereiken en kan op geen mogelijkheid vinden hoe ik het moet annuleren. heb alles gestorneerd en heb mijn rekening geblokkeerd.

Réponse de Howlogic Kft
Oplichters ! Doorlopende incasso en niet te bereiken.
Waarom boeken ze eigenlijk geld af? Nooit iets ontvangen en volgens mij ook geen toestemming voor gegeven.