Køb aldrig noget herfra! Købte en lampe, der var total vindskæv da den kom frem. Kunne kun få penge retur, hvis vi selv betalte for at sende den retur TIL KINA, som ville koste mere end halvdelen af l... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kinesisk scam side som udgiver sig for at være dansk. De sælger billige lamper fra Temu til 3-4x prisen. Lamperne er ikke som på billederne, dårlig kvalitet. Deres andre sider er misterlamp.de , miste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kunne jeg give mindre end 1 stjerne, ville jeg det. Firma foregiver at være dansk, det er dog fra Kina. De vil kun give fuld refundering, hvis man returnerer vare for egen regning, hvilket koster 9... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har handlet med HrLampe i København. Fortrød mit køb men varen skal retur til Kina, pris 360kr. På hjemmesiden står et returbeløb på ca 130kr, som er totalt misvisende. Returprisen udgør 50% af va... Voir plus
A répondu à 99 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det er ca en måned siden jeg har…
Det er ca en måned siden jeg har bestilt min lampe, og har stadigvæk ikke modtaget den 😵💫 man kan spore den , men den rykker sig ikke er hele samme sted. Hold jer lang væk fra dette firma.
Fup firma, kunne jeg give nul stjerner havde jeg gjort det 🙈

Hold jer væk
Hold jer væk! - en Kina side, uden meget hjælp at få.
Plastik lampe sendt, og den virker rigtig nok.
Men den har tre lys indstillinger, og først efter købet ser jeg desværre man kan bestille lampe, eller lampe og fjernbetjening.
Dvs nu skal jeg tænde og slukke mit lys tre gange for at kunne styre lyset.
De sælger desværre ikke fjernbetjeningen ved siden af.
Alt dette skriv frem og tilbage har taget over halvanden måned! - så enhver form for at sende retur er selvfølgelig for længst overskredet, og ville for det andet også koste det hvide ud af øjnene.
Jeg er da så heldig at mine lamper i det mindste virker, modsat mange andre anmeldelser man læser her

Réponse de Hrlampe
Billige Kina produkter - Svindel. Alle som har givet 5 stjerner er lavet af ejerne (1 anmeldelse)
Billige Kina produkter - hvis du er heldig at få din vare efter at have kæmpet længe, så er produkterne have laveste kvalitet. Produktionsomkostningerne pr. produkt er et sted mellem 15 og 35 kr. Produkterne passer ikke til danske lampeudtag og er forbundet med brandfare efter opsætning

Fuldstændig forrykt firma
Fuldstændig forrykt firma, der snyder omkring deres varer og ikke overholder lovgivningen på 30 dages ret til annullering af ordre. Jeg bestilte ved en fejl en lampe og skrev en mail til firmaet fem minutter efter. Den tidligere omtalte Sofia svarede, at det ikke kun lade sig gøre, da en ‘automatiserings proces’ var gået i gang. Det er en kæmpe scam om deres kunde service tlf nummer virker heller ikke!

Réponse de Hrlampe
Poor visibility of return policy on…
Poor visibility of return policy on website, as mentioned, items need to apparently be returned to china, they are simply dropshipping items from china. I´d suggest finding the same item elsewhere and ordering from there for far cheaper (and the exact same product and delivery time).
Update: HR lampe repeatedly respond under these reviews as if they are acting in a reasonable manner, but the cost of returns is significantly higher than the cost of goods. If you enjoy being ripped off, feel free to order, if like the rest of us, you´d rather not be, avoid.

Réponse de Hrlampe
Havde jeg kunne vælge ingen stjerner, havde jeg gjort det!
Havde jeg kunne vælge ingen stjerner havde jeg gjort det! Totalt fup firma! Har en flot og velskrevet hjemmeside. Varerne kommer fra Kina, hvilket ikke fremgår på hjemmesiden. Du kan heller ikke følge din pakke trods tilsendt “spor pakke” men dette link aktiveres ikke. Og ja du har rigtig nok returret som du selv skal dække, hvilket også fremgår af hjemmesiden, men at den skal sendes til Kina og du skal afholde den udgift, fremgår ingen steder!! HOLD DIG LANGT VÆK!

KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA
Der gives MINUS stjerner
KØB ALDRIG FRA DETTE FIRMA
Købte en lampe med USB-stik. Stikket i lampen passede ikke med usb-stikket. Det lykkedes dog at få lampen opladet. Den ladede i ca. 5 timer, men lyste kun i 1 time. Som så mange andre skriver, ville jeg ønske, at jeg havde undersøgt firmaet på Trustpilot, inden jeg foretog mit køb, hvilket jeg ellers normalt gør. Det kommer aldrig til at ske igen. Jeg har skrevet til firmaet, men forventer ikke at høre fra dem, og jeg ønsker i hvert fald ikke besværet med at sende den retur, efter at have læst hvilket problem andre har haft med det. Lampen bliver sendt direkte til genbrugspladsen, og pengene er spildt. ØV ØV ØV
Jeg har i dag (28.02.2025) modtaget en ny lampe. Nu er jeg spændt på, om denne lampe kan lyse i mere end 1 time. Desværre er den nye lampe skæv, så der kommer ikke flere stjerner fra min side. Der må jo generelt være noget galt med de lamper de sælger.

Skylder mig 2.416,50 DKK
Bestilte tre lamper i oktober, som skulle sættes op i vores lejlighed der skulle udlejes inden vi rejste fra Danmark pga job i udlandet. Lamperne var 3 uger om at ankomme, så vi var allerede rejst da de kom og vi måtte købe andre. Vi informerede firmaet om at pakken ikke ville blive afhentet og skulle retur til afsender (som er almindelig praksis når en vare ikke afhentes). De bekræftede.
Alligevel har de forsøgt at levere pakken TRE gange siden i pakkeshop (retur - så tilbage til pakkeshop - så prøve på adressen - så retur og igen til pakkeshop). Der er nu gået over TRE måneder og jeg har endnu ikke modtaget de 2.416,50 DKK som firmaet skylder mig for nogle lamper der ankom ALT for sent og aldrig er blevet hentet. Jeg har mindst 10 mails liggende, hvor de bekræfter "retur til afsender" og alligevel intet.
Fuldstændig uacceptabelt og helt igennem fup-firma!
#3232

Réponse de Hrlampe
Scamvirksomhed der lyver på deres side om returnering
Fik en lampe i en helt forkert farve og elendig kvalitet. De skriver på hjemmesiden, at de hører til i London, og man kun skal betale for returnering til London. Jeg citerer fra deres side om returnering: “Kun omkostningerne ved returnering fra dit hjem til webshoppen er for egen regning. Disse omkostninger er cirka 130 DKK pr. pakke. ” Jeg fik medhold i at de havde sendt mig en forkert vare, men de insisterer på at jeg ikke må returnere til London, men i stedet til Kina. Har brokket mig flere gange men de afviser totalt at jeg kan returnere til London som de ellers skriver på hjemmesiden. Lampen kostede i øvrigt 550 kroner, og returnering til Kina koster knap 400. Når de kan få sig til at lyve om returpolitik tør jeg slet ikke bruge den slags penge på returnering, for ser sikkert aldrig skyggen af mine penge alligevel. Scam scam scam. Ordrenummer 7275.
Tilføjelse: klassisk at de svarer at de ikke kan finde mig uden et ordrenummer når jeg netop har angivet dette i min anmeldelse i første omgang. Men sådan var det også at tale med deres kundesupport. De svarer på engelsk og kalder sig “misterlamp”, så de har formegentligt ikke forstået hvad jeg skriver her siden de ikke kan finde min ordre.

SCAM!!!
SCAM!!!
Cheap, very low quality products from China.
No possibility to return the products, or to be more specific there is one but on your cost and you need to return it to China :D
They should be closed up asap.

Réponse de Hrlampe
Øv en ufatteligt dårlig biks.
Øv en ufatteligt dårlig biks.
Jeg skrev og spurgte hvilken pære/fatning en lampe havde - da jeg har brug for den skal kunne bruge en Philips Hue pære. Jeg får at vide, det er E14 - hvilket er perfekt, så jeg bestiller.
Da jeg så modtager pæren er det en ikke-udskiftelig limet LED strip. Altså en lampe jeg ikke kan bruge ☹️ da jeg kontakter dem, beklager de og jeg kan sende skidtet retur til Kina for egen regning for at jeg kan få pengene refunderet. Det koster jo det samme som produktet.
Havde jeg vist det var sådan noget Kina-bras havde jeg aldrig købt lampen, men de fremstiller det jo som dansk (HR Lampe København og alt står på dansk).
Jeg har lange diskussioner med dem om rimeligheden af, at jeg skal betale for returneringen, da det jo er dem der har præsenteret ukorrekte oplysninger om produktet. Men det er det helt kolde overfor.
IFT deres svar nedenfor - ‘de nødvendige’ oplysninger de gav mig var jo forkerte, hvilket er hele pointen, men det skøjter de jo fuldstændig henover.

Réponse de Hrlampe
Lang leveringstid på en halv lampe
Lang leveringstid på en halv lampe, hvor der manglede en masse dele plus ingen brugsanvisning. Mangler fortsat at få pengene retur har ventet 14 dage nu

Kunne jeg give 0 stjerner
Kunne jeg give 0 stjerner, havde de fået det.
Kæmpe scam!
Hold jer langt væk!
Har modtaget den dårligste kvalitet. Varerne kommer i to pakker, og da jeg vil returnere, opdager jeg, at varerne skal sendes til KINA!!! Koster ca. det samme som varerne!
Butikken hedder HRLAMPE KØBENHAVN - så forventer man ikke en vare fra Kina.
info @ hrlampe.com
F, Kang Zhong Building
No. 2 Commercial Second Street
Niushan Zhong Wu Wei, Dongcheng Street
Dongguan City
523000, China

Réponse de Hrlampe
HOLD jer væk…snyde firma🤬bestilte…
HOLD jer væk…snyde firma🤬bestilte lamper 18 januar ikke fået noget endnu🤬de har taget pengene

Hold jer væk
Vi har desværre heller ikke tjekket Trustpilot inden vi købte lamper hos HRLampe.
Vi har købt to lamper i gave, da det var et ønske. Kasserne er meget beskadiget da vi modtager pakkerne. Nok pga af manglende emballage.
Det viser sig så, at den ene lampe kan ikke oplades, da opladerstykket er rystet løs. Den anden lampe kan kun tænde og slukke hvis den sidder i opladeren.
Da modtageren af gaven ikke ønskede at beholde lamperne. Hvilket er forståeligt. Vi skriver frem og tilbage med dem og de svarer kun på engelsk og påstår, at de ikke kan se de billeder vi har vedlagt.
I vores optik er dette et firma, man absolut ikke skal handle med....

Réponse de Hrlampe
Kopivarer og falsk reklame er hvad…
Kopivarer og falsk reklame er hvad denne side praktiserer. Forsendelse direkte fra Kina med retur adresse i Kina, ejer under domicil i UK og ingen hensyn til den danske markedsføringslovs bestemmelser om vildledende og urigtige oplysninger.

Værste oplevelse nogensinde!
Værste oplevelse nogensinde!
Modtog en lampe i julegave, som var købt i starten af december. Da jeg får pakket lampen ud efter jul og har opladet den vil den ikke tænde. Jeg kontakter kundeservice, som ikke vil hjælpe, da reklamationen kommer efter 30 dage fra modtagelse af varen (grundet det er købt som julegave). Jeg forsøger at forklare dem flere gange at lampen er defekt og at det ikke handler om en fortrydelse af vores køb, men der er ingen hjælp at hente.
Forfærdelig service. Har aldrig oplevet noget lignende.

Réponse de Hrlampe
Hvis jeg kunne give NUL stjerner
Hvis jeg kunne give NUL stjerner, var det bedømmelsen!
Et svindelfirma, der sælger FALSKE KOPIER og tilmed IKKE LEVERER VARERNE!
Hold jer langt væk!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.