Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wanneer je hun Attema K25 of P25 assortiment bekijkt, is het duidelijk dat er zelfs centraal niemand met ook maar enige kennis van elektra werkt.

Noté 1 sur 5 étoiles

7 Jr geleden heeft hubo een plissé hor voor onze schuifpui geleverd en gemonteerd. Als je internet mag geloven moet dit product meer dan 10 Jr meegaan bij normaal gebruik. Helaas valt de hor vaak uit... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Hubo Oud-beijerland kan absoluut beter. Er is vakkennis aanwezig. We hebben een nieuwe voordeur besteld en laten plaatsen. Dat ging best goed alleen moesten ze een keer na het.plaatsen terugkomen omd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een aantal jaren geleden een Altrex telescoopladder 11 sporten gekocht bij Hubo Vaassen. Na het onverwacht deels (1 deel) inzakken van de ladder terwijl ik erop stond en er bij het opnieuw... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de marketing Internet
  2. Agence de marketing en ligne

Informations provenant de diverses sources externes

Landelijke keten van doe-het-zelfzaken. Op de site vindt u een overzicht van de 230 vestigingen, aanbiedingen en doe-het-zelftips.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,2

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte ervaring

Slechte ervaring

Weinig keus, soms hebben ze standaard dingen nog geen eens. Duur vergeleken andere bouwmarkten

7 septembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Hubo Zelhem

Hubo Zelhem

Onze 2 jaar oude parasol vertoonde defecten de leverancier gaf niet de verwachte service maar de medewerkers van Hubo Zelhem hebben de parasol diezelfde dag gerepareerd.
Top en dank

11 septembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Redelijke bouwmarkt

Redelijke bouwmarkt

Redelijke bouwmarkt echter assortiment mag wel meer soms lege vakken, en moet je toch weer naar een andere bouwmarkt rijden

15 août 2024

Waardeloze zaak

Wij staan voor je klaar staat op de website. Pffft wat een nare man die eigenaar in Renkum Ik zei ik zoek dit en dat ja je kunt zelf kijken ja als ik het had gevonden vraag ik het niet. Ik heb hier geen tijd voor riep hij.. en aan het mopperen. Nee geef mij maar gamma daar wordt je wel geholpen en is vele male goedkoper.

5 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De mensen van Hubo Heerde hebben mij…

De mensen van Hubo Heerde hebben mij heel goed geholpen toen bleek dat ik het verkeerde/(fout) product had gekocht...ik kreeg een ander artikel terug met korting zelfs voor al het ongemak! Helemaal top!! Aanrader deze winkel!!

15 juillet 2024

Zeer slechte service!!!

Zeer slechte service!!!Men houdt zich niet aan afspraken, onvriendelijk/ laks personeel.
Maken een fout bij het bestellen en geven vervolgens ons de schuld ( wij waren hier met 3 personen tijdens het bestellen). Dus wij het geld kwijt voor iets wat wij niet besteld hebben. Geen oplossing of meedenken en je wordt er ook nog voor leugenaar neergezet! Bah nooit meer Hubo Maasbracht. Dat terwijl ik voor de overname alleen goede ervaringen met Hubo Maasbracht had!! Nu precies het tegenovergestelde

5 juillet 2024

Tja, toch wel!

Tja, een schilderij van een hele bij een ruime halve meter aan een gipsplatenwand ophangen …
De Toggler-plug doet het moeiteloos .
Planken om planten en edelstenen op te zetten, al met al best gewichtig, onwrikbaar met diezelfde plug.
Of het doosje met 40 stuks leeg raakt in de loop der tijd? Zeker weten, verhuizingen genoeg in mijn omgeving!

21 juin 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over aankoop en montage…

Zeer tevreden over aankoop en montage van slaapkamerkasten bij HUBO Spijkenisse
Prima aankoopbegeleiding. Zeer professionele monteurs die alles keurig en naar volle tevredenheid hebben geplaatst.
Alles prima door monteurs afgestemd. Na de montage alles keurig achter gelaten.
Nogmaals dank en warm aan te bevelen!

20 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop geen producten waar garantie belangrijk is bij Hubo

Als je een product koopt, verwacht je dat ze dit kunnen herstellen, ook als het product na 2 jaar uit garantie. Niet dus, 2,5 jaar oud en je kan nergens geen voor een herstelling. Ze laten je in de steek. Koop dus nooit producten van grotere waarde of in een actie bij hen.

25 mars 2024

HUBO helpt echt klopt.

Er zijn tegenwoordig veel grote bouwmarkten , persoonlijk ga ik liever naar HUBO in Enschede waarom? :

Nou het is kleinschaliger, overzichtelijker, er werken mensen die echt wat weten en je snel en goed helpen dit laatste vind ik bij de grote bouwmarkten vaak slecht geregeld men zet maar iemand neer die vaak niets weet. Daarnaast zoek je je vaak rot naar het artikel dat je wilt omdat het zo immens groot is.

Dus voor mij HUBO!

1 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Hubo heeft ons een Pvc geleverd De…

Hubo heeft ons een Pvc geleverd De duurste die zij in huis hadden. Al na een half jaar begon de vloer te schotelen er is toen een tussen stuk ingelegd Al snel daarna ging de vloer onder de huiskamer tafel stuk
Volgens Hubo kwam dat door onze stoelen met wieltjes en door de keuken die er al stond NB.
Wij hebben alles door hen laten uitvoeren dan verwacht je een deskundige vloerenlegger. Na vier jaar aan het lijntje te zijn gehouden nul cent vergoeding Voor ons nooit meer HUBO HEERHUGOWAARD Fam. Neefjes

9 mars 2024

Fantastische Service

Heerlijk, een huis zonder pollen en beestjes

Hubo Hengelo heeft bij ons thuis alle ramen en deuren voorzien van horren met speciaal pollengaas. Ideaal, want we hebben geen gezoem meer binnen, alle beestjes blijven lekker buiten. En ik heb last van hooikoorts, maar nu kan ik wel de ramen open laten staan. Ook de pollen blijven buiten. Scheelt toch heel veel niezen en snotteren. Nadat alles was ingemeten, hebben de mannen van Hubo ook alles gemonteerd. Goede service en precies op maat.

23 avril 2024

Afspraak gemaakt met HUBO in Wijhe

Afspraak gemaakt met HUBO in Wijhe, stuk regenpijp vervangen en keukenkraan vervangen.
Snelle afspraak met monteur Wim. Top geregeld, de kraan hoefde niet vervangen te worden maar kon gerepareerd worden, GOUD EERLIJK. En de regenpijp was ook snel gefikts. Samen lekker een bakkie gedaan Wim en nog bedankt voor de service

2 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Betreft Hubo montfoort hele onaardige…

Betreft Hubo montfoort hele onaardige onprofessionele eigenaars. Ik als leek wilde over bepaalde gereedschappen en klus items wat hulp/info hebben. Maar er werd naar mijn toe geschreeuwd vanachter de Bali dat ze het druk hadden. Er was werkelijk niemand in de winkel en de andere zat rustig te eten. Na veel gedoe toch hulp gehad en bijdehante opmerkingen kwam ik thuis en niks klopte. Mijn advies ga hier nooit heen wat een winkel en mensen dacht echt dat ik in Bananasplit zat ongelofelijk!

26 mars 2024

Hubo heeft verkeer geleverd

Hubo heeft verkeer geleverd, wilde niets terug nemen omdat het maatwerk was. Zij hebben geprobeerd met allen middelen ons de schuld te geven. Na Maanden discuteren moesten Wij de Geschillencommissie inschakelen. Het is ongelooflijk hoe Hubo probeert de klant te intimideren. Maar ze hebben voor de Rechter geen Recht gekregen Ze moeten alles terug nemen en het Geld ook terug betalen.
Maar zelf dat doen zij niet zonder problemen. Ze denken boven het Recht te staan. Deze Winkel heeft geen een sterren verdient.

1 novembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Hubo vestiging Montfoort.

Het gaat om de vestiging in Montfoort.
Een erg rommelige winkel met personeel dat niet erg betrouwbaar overkomt. Toch besloten om offerte te laten maken voor nieuwe deuren. Voordat we die hadden waren we weken verder. Meerdere malen telefonisch contact gehad. Eindelijk afspraak gemaakt voor het inmeten. Na inmeten wat al behoorlijk veel moeite kostte zou er een nieuwe offerte volgen maar daar zitten we ook al weken op te wachten. Ook weer meerdere malen contact gehad. Net weer contact gehad om order te annuleren. Mijn advies. Niet doen.

12 mars 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus