jeg besøgte hungry dane i klampenborg. ekstrem dårlig service ekstrem høje priser og ekstrem dårlige mad. medarbejderen var meget arrogant og var ikke god til at forklare hvad der var i maden. der sto... Voir plus

Ifm med et polterabend spiste vi 18 personer hos Hungry Dane og det var en fantastisk oplevelse fra første interaktion 3 uger før, til at vi forlod stedet. Vi blev mødt med stor forståelse og... Voir plus

Få stillet din sult hos Hungry Dane på Bellevue strand☀️ Her kan du købe fantastiske velsmagende burgere også Uden kød ! Og betjening er venlig og imødekommende 👍🏼 Hungry dane laver en fantastik... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg kommer aldrig til at spise burgere andre steder end hos Hungry Dane efter dagens vildeste oplevelse. Superlækre burgere sammensat af de lækreste friske råvarer. Man er ikke I tvivl om det er kvali... Voir plus

1. Restaurant de hamburgers
  2. Restauration rapide
  3. Service de commande de repas en ligne
  4. Restaurant
  5. Service à emporter

Écrit par l'entreprise

Hungry Dane / Gourmet Burger / Copenhagen winner of Denmarks Best Burger 2020, 2021 & 2022 runner up Denmarks Best Burger 2023 & 2024

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

104 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Elendigheden selv

Fedtet og ulækker burger.
Dårlige råvare. Pommes fritter så olie ulækre at jeg aldrig så smagt dem så dårlige før.
Til prisen vil jeg hellere kvæles i 15 MCDonalds cheeseburgere som jeg vil betegne som gourmet i sammenligning…
Hold jer laaangt væk fra Århus.

23 février 2022

Flere ingredienser manglet

Flere ingredienser manglet. Bland andet Deres “hjemmelavet” salat med gulerod og rødkål. Kedelig burger og fritter. Ekstremt dyr til prisen. Butikken var ikke ret indbydende.
Jeg fik Aarhus royal menu.
Hvis den burger kan vinde en eneste pris ville jeg nødig se de andre der stillet op i den konkurrance .

Velkommen til aarhus.

23 février 2022

Hungrydane, JA TAK !!

Jeg var forbi HungryDane torsdag d. 9 December i Lyngby Storcenter sammen med min kone
Fik en Lyngby "special" hed den måske
Fruen fik en almindelig burger
Begge smagte fremragende, saftige, godt krydret.
Virkelig en god oplevelse
Pomfritter der rent faktisk smagte fantastisk, også dem vi tog med hjem, som vi spiste kolde, selv der smagte de godt, og var ikke tørre
Helt igennem en god oplevelse. Og nok den bedste saftige burger jeg har smagt

16 décembre 2021

Der var sten i vores pomfritter

Der var sten i vores pomfritter.
Frosen kød er var lavet på forhånd det skulle bare blive varmt. En pantsamlerne ville ikke skride ved butikken.
Han sjal min vens sodavan fordi der var pant på den, den var havlt fyldt også lidt sjovt hahaha.
Men hold jer væk!!!!!

9 novembre 2021

Kedeligt mad der ikke var værd at spise op

Har besøgt Hungrydane i Lyngby storcenter i dag, har ikke været der før og kommer der heller ikke igen.
Deres burger var fedtet, og smagte ikke godt, min søn spiste ikke engang op. Burger bollen kunne have været lavet af en kryderbolle, det havde i hvert fald ikke noget at gøre med en burger bolle.
Man betaler stort set det samme som hos Jagger i Hellerup, men hvor Jagger leverer top klasse, levere Hungrydane den absolutte bund.
Min søn mente sågar at McDonald’s burger slår dem med flere længder. (Det gør jeg også)
Så i får et 0. For jeres mad kan ikke anbefales
Og måske skulle i gøre mere rent, det er lidt ulækkert når det ligget mad på gulvet.

9 octobre 2021

Væmmelig hygiejne

Har netop valgt at efterlade stort set hele min menu (burger og pommesfeites) til 159 kr. egentlig ikke fordi der var noget galt med smagen, men fordi personalet spiser pommesfritter uden at skifte deres handsker inden de igen begynder at tilberede mad. Den private telefon blev også tjekket og igen blev der ikke skiftet handsker.
Jeg gjorde opmærksom på det, men fik blot et “det jeg ked af” fra den ene og den anden sagde “at det passser ikke” - til trods for hvad jeg lige havde set.
Synes ikke jeg plejer at være sart, men det bliver for meget, når det er så tydeligt.
Som sagt var smagen god - burgeren var dog kold.

25 septembre 2021

Réponse de Hungrydane

Elendig burger og stenhårde pomfritter

Elendig burger. Alt for dyr og tør. Og udover den elendige burger var pomfritterne overtilberedte og stenhårde. “Danmarks bedste burger” er en kæmpe joke. Ikke smagsoplevelsen værd☹️

19 septembre 2021

Elendig burger

Elendig burger. Lille, tør og alt for dyr. Snyd og humbug. Absolut ikke Danmarks bedste. Hold jer langt væk!

14 septembre 2021

Réponse de Hungrydane

DK dårligste burger tænkt at man er så…

DK dårligste burger tænkt at man er så langt nede i kælderen at man bliver nød til at lave en konkurrence omkring man har DK bedste burger men undlader at tage ex. Gasoline ikke engang er med viser jo at det er nogen helt galt

svare 3 år efter på en anmeldelse efter hans shitshow at en konkurrence er gået i glemmebogen og nu prøver og få et godt ry igen
prøv og lav en forretning på ærligvis måske du vil få et bedre liv af det

10 septembre 2021

Prøvede 2121 i Lyngby Storcenter

Prøvede 2021 i Lyngby Storcenter. Mit nye go-to sted, når ungerne vil have en burger, som jeg også selv har lyst til at spise. Nytænkende, men ikke overtænkt.

7 septembre 2021

takkker 5 *****

Hungry Dane vinder fupkonkurrence…

Hungry Dane vinder fupkonkurrence arrangeret af vennerne! Føj!!!

7 septembre 2021

Réponse de Hungrydane

øv at folk ikke kan acceptere, når vi vinder Danmarks Bedste Burger...., måske mit svar er useriøst, men anmeldelsen er jo fra en kollega, så kan kun være skuffet. www.danmarksbedste.dk

Spild af penge og tid

Efter man skulle tro de havde Danmarks bedste burger, så blev jeg godt nok skuffet.
Den kan slet ikke sammenlignes med Gasolin grill, Nomas og en del andre.
Bollen var blød og bøffen var overstegt. På niveau med McD, bare dyrer.

6 septembre 2021

Réponse de Hungrydane

Lever slet ikke op til forventningen

Vi købte 2 burgere i Lyngby Storcenter. Efter at have ventet på dem i over 30 min, blev vi godt nok skuffede. Vi fik nogle kedelige burgere, som bestod af alt for meget brød i forhold til resten og så var brødet oven i købet tørt. Ikke nogen særlig god oplevelse. Det overgår min fatteevne hvordan de kan blive kåret til Danmarks bedste burger. Burgeren når ikke burgerne fra f.eks. Gasolin, Tommi's Burger Joint og Jagger til sokkeholderne. Prisen hænger på ingen måde sammen med kvaliteten. Kan ikke anbefales, der findes andre som er langt bedre og til færre penge.

6 septembre 2021

Réponse de Hungrydane

Hungry Dane vinder fupkonkurrence…

Hungry Dane vinder fupkonkurrence arrangeret af "vennerne", UDEN deltagelse af Danmarks førende Burger Joints (Jagger, Gasoline etc.).

AD. Føj. Klamt. Er Hungry Dane i familie med Christian Bitz (også en fupmager og en kopi gris).

5 septembre 2021

Réponse de Hungrydane

Det pureste afføring imellem to bløde…

Det pureste afføring imellem to bløde kiks!

5 septembre 2021