2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

7 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Huset ved Springvandet

Vi var 3 voksne indlogeret i Atelier Suiten og det var meget snert. "Spisebordet" er et højt bord med 4 barstole taburetter til, hvilket gør det svært at spise ved, nu var det kun 2 x morgenmad vi skulle indtage der og til alt held var det sommervejr så vi kunne sidde ude, i den til gengæld meget hyggelige baghave, fremfor indendørs. Men havde det været vinter og flere måltider man skulle indtage vil jeg ikke anbefale det. Oplysningerne fra udlejer omkring køkkenfaciliteter var korrekte dog kunne udlejer måske overveje at tænde minikøleskabet på forhånd, da det var slukket ved ankomst, hvilket gjorde, det tog uforholdsmæssigt lang tid at køle mad/drikkevarer ned.
Der var rent sengetøj og håndklæder tilgengæld virkede hverken gulv eller køleskab rengjort. Toilettet var dog pænt rent. Det er et ok sted hvis man bare skal overnatte og ellers er på farten hele dagen. Udlejer oplyser at man ved udtjekning skal støvsuge, vaske op/stille på plads, tørre overflader, køleskab, mikroovn af, han stiller ganske vist også en støvsuger til rådighed men kun med slange på, intet rør og støvsuger hoved, hvilket gør det nærmest umuligt at støvsuge,måske også derfor gulvene ikke virkede rengjorte da vi ankom.

19 juin 2026

0 stjerner.
Bestil ikke værelser der. Booking er ikke noget som respekteres og når man ankommer er afbuds-perioden overskredet og booking.com hjælper derfor ikke.
Han skylder mig stadig penge siden juni.
Bliv væk. Find alt andet.

22 juin 2024

Hold jer langt væk!!!!

Hold jer langt væk!!!
Vi havde igennem hotels.c booket en 3 værelses lejlighed med køkken.
Da vi ankommer fredag med vores 2 piger, er det ikke den lejlighed vi har booket, vi får nøglerne til.
Istedet får vi en 1 1/2 værelse uden køkken / plus en foldedør indtil lejligheden ved siden af. Lejligheden var møg beskidt, kvitteringer lå på et bord, halv fyldt vandglas stod også fremme, ikke tømte skraldespande. Er slet ikke sikker på, at det var rent sengetøj. Madrasserne fy for pokker. Toilet, der lå sorte hår på toilet brættet og ved brusebadet var gulvet sort af skidt (ja jeg har billeder af det hele).
Vi kontakter udlejer, da vi er i tvivl om, hvilken lejlighed vi skal være i, da der jo hverken er det ene eller andet. 20 min senere hamrede det på døren og udlejer råbte af os: Vi skulle bare ud af den lejlighed nu, der kom nogen om 5 min. Vores piger blev meget chokeret over hans opførsel /truende adfærd, så de gik udenfor. Vi forklarede ham, at det jo ikke var det vi havde booket, men han forklarede os, at det jo var HAM der bestemte hvilken lejlighed vi skulle have.
Vi ville have pengene tilbage omgående, men han havde ikke mere strøm på tlf, så min mand hentede et stik til opladning. Efter over 1 time lykkedes det os, at få pengene tilbage.
Iøvrigt påstod han, at han havde fået en ny rengøringsdame = der var ikke nogen, for lige pludselig kom der en og lagde nyt betræk på sengene. Han begyndte at rydde op imens vi prøvede at få vores penge tilbage.
Jeg var så heldig, at få booket et hotelværelse, hvor vi kunne bo, de hjalp os, så vi kunne lave mad til vores piger. Det kom jo så til, at koste os en hel del mere for weekenden.
Det her er en værdig kandidat til programmet “nul stjerner”

5 septembre 2024

Fine lejligheder. God beliggenhed.

Der havde været lidt problemer med at få bekræftigelse på mail, men efter flere telefon samtaler kom der styr på tingene. Vi lejede 2 lejligheder som lå ved siden af hinanden, og de var begge rene og pæne. Fin beliggenhed i byen, gå afstand til restauranter, butikker og Randers Regnskov.

16 juillet 2024

Kæmpe rodebutik

Totalt hul i jorden. Havde booket 14 dag er forvejen. Alt bekræftet gennem booking.com OG på sms for at det ikke skal være løgn. Da vi kommer er det vi har bestilt på magisk vis udlejet til nogle andre - men så er det alligevel vores - og så skifter han mening igen - ikke vores alligevel. Nick anviste os så et “kosteskab” med køjeseng. Kæmpe rod. Kan på ingen måde anbefales. Kl 20.45 må vi finde et andet sted at bo. Tak for ingenting 😡 book det ALDRIG!

24 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit