Rigtig god oplevelse hos Vejle Hvidevareland. Venlig og kompetent rådgivning, god service og en behagelig handel fra start til slut. Jeg følte mig godt vejledt af Natalie, og der blev taget sig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har købt flere hvidevarer i en samlet handel, der er ikke en finger at sætte på varerene. Men Hvidevarelande bruger en eller flere transport firmaer som trækker oplevelsen stærkt ned. Aftalen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lav... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte en vare, der viste sig at være udgået. Firmaet sendte i stedet nyeste model til samme pris. Hurtig og tilregnelig levering. De kørte endda fryseren helt til skur til trods for levering til ka... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvidevareland har mere end 30 års erfaring med salg af hvidevarer. Vores vision er simpel: At tilbyde de bedste varer til de bedste priser!
Ibæk Strandvej 10, 7100, Vejle, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Total service fik køleskab leveret . Fin stål køleskab fra Gram og så næsten til halv pris og 0 kr i levering til Sjælland
Rigtig god oplevelse hos Vejle Hvidevareland.
Jeg følte mig godt vejledt af Natalie, og der blev taget sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål.
Sammen fandt vi frem til nogle virkelig fine produkter til en fair pris.
Kan klart anbefales til andre, der skal købe hvidevarer.

Réponse de Hvidevareland
Bestilte en vare, der viste sig at være udgået. Firmaet sendte i stedet nyeste model til samme pris. Hurtig og tilregnelig levering. De kørte endda fryseren helt til skur til trods for levering til kantsten. Tak.

Réponse de Hvidevareland
Kort fortalt: fragtfirma leverede den forkerte dag, Claus skældte min mor ubehageligt ud i telefonen, reparation skulle jeg selv sørge for ift. kontakt, reparation var ikke fyldestgørende pga. manglende kontakt, måtte selv frem med værktøj og fikse køleskab til stort besvær
Jeg bestilte et køleskab til min mor fra Hvidevareland i slutningen af april, der skulle leveres den 6. maj. Min mor havde ringet og snakket med Claus inden bestilling for at sikre, at vi kunne få leveret til vores adresse og på en specifik dag. Alt var godt sagde Claus og vi lavede bestillingen præcis som han sagde.
Den 6. maj sker der ikke noget hele dagen og vi bliver forvirrede. Men så ringer Claus til min mor og giver hende en voldsomt ubehagelig, slet slet ikke okay, omgang skældud, fordi vi "ikke havde været hjemme til at tage imod køleskabet". Alle naboer havde fået at vide, at de skulle holde øje med leveringen. Vi havde mange vidner på at havde ingen eller intet været hele dagen. Det viser sig så, at fragtfirmaet havde prøvet at levere det om aftenen dagen inden. Den 5. maj. Suk. Dette ringer Claus og siger, hvorefter han lover at køleskabet bliver båret hele vejen ind i huset (der var kun betalt for kantsten).
Da køleskabet endelig ankommer, så har den nye fragtmand svært ved at finde adressen, selvom den oprindelige bestilling havde nøjagtige direktioner, og han havde ikke hørt noget fra Claus om, at køleskabet skulle leveres helt ind i huset som plaster på såret. Dette havde Claus ikke fortalt videre. Så nu var der også slagsmål med fragtmanden (der gudskelov endte lykkeligt).
Køleskabet står nu endelig i køkkenet og min mor og jeg fortryder tungt valget af butik, men tænker at nu må pinslerne være overstået.
Da jeg så går i gang med at gøre køleskabet klar ift. at skifte den side, hvor døren åbner, så er skruerne strammet så voldsomt, at skruerne går i stykker ved ethvert ordentligt forsøg (almindelig philips med håndkraft, philips på skruemaskine, topnøgle med håndkraft, topnøgle på skruemaskine - no go). Der stod i manualen, at det kunne ordnes nemt med almindelig stjerneskruetrækker. Næ du.
Jeg sender Claus en udførlig mail med alt dette og han svarer tilbage, at jeg skal sende en mail til Scandomestic. Kort for hovedet og intet undskyld (det er jeg ked af at høre får man kun). Mailen til service får jeg ikke udleveret, så jeg må selv i gang med at finde den rigtige på deres hjemmeside. Jeg videresender den mailkorrespondance, jeg har haft med Claus til en mail, der virker rigtig, og tænker alt er godt. Scandomestic er søde nok, tænker jeg, og sætter en sag i gang hos Din Hvidevareservice. Men der bliver slet ikke overført noget information fra Scandomestic (eller Hvidevareland) til servicefirmaet, så da håndværkeren dukker op (virkelig sød og god mand skal det siges), så ved han intet om sagen og gør derfor ikke andet end at hive skruerne ud. Da jeg spørger om han vil ordne det hele, så siger han, at det kan han ikke, fordi der så bliver sendt en regning til mig for at have lavet uaftalt arbejde.
"Fair nok" tænker jeg og beroliger mig selv ved, at det jo (ifølge manualen) kun tager et par minutter at fikse resten.
Men skruen i bunden er også uhøfligt stram ligesom de tidligere, så nu må jeg i gang med borehammeren og få den pokkers skrue ud, så vi kan have et fungerende køleskab og køkken. Det lykkedes, men det krævede blod, sved og tårer som jeg ikke havde budgetteret i mit nervesystem.
Jeg skal aldrig nogensinde have noget med Hvidevareland at gøre igen, hvis jeg kan undgå det. Der er tydeligt gået for meget dagligdag og for lidt kundeservice i biksen.
Denne anmeldelse er også sendt til Claus.

Réponse de Hvidevareland
Jeg bestilte i går aftes et hvidevaresæt med vaskemaskine og tørretumbler, med et ønske om levering i dag, hvilket jeg troede var et lidt for naivt ønske. Men til min store overraskelse så fandt Anders fra Hvidevareland en løsning, på trods af at den ene maskine ikke var på lager her i Vejle. Han præsenterede flere løsninger, og vi kom frem til en løsning som var perfekt for mig. 1 time efter første opkald var maskinerne leveret. Anders kom personligt ud og leverede, da de andre ansatte havde travlt med flytning af hele butikken.
Jeg må bare give mine varmeste anbefalinger til teamet hos Hvidevareland. Her fik jeg en service jeg aldrig har oplevet før. Tusind tak for hjælpen!

Réponse de Hvidevareland
Aftalen var der skulle ringes på forhånd, dette blev ikke gjort, det resulterer i at deres chauffør påkører flere af vores træer. Der er gjort nogle halvhjertede forsøg på, at få vognmanden til at tage ansvar. Men han modarbejder bevist.
Ud fra helhedsindtrykket er den lille besparelse ikke oplevelsen værd

Réponse de Hvidevareland
Virkelig god kommunikation. Komfuret var ikke på lager så jeg blev ringet op med forventet ankomst dato (som holdt)
Tak for køber

Réponse de Hvidevareland
Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lavede.
Alt i alt en rigtig købs- og leveringsproces, samt en vaskemaskine der levet helt op til vores ønsker.

Réponse de Hvidevareland
Mit gram køleskab havde en fabriksfejl . Da reparatøren meldte det ikke kunne ordnes, blev jeg ringet op dagen efter at de havde et nyt til mig. Der kom to gutter med det nye. De bar det op, byttede det ud med det gamle, stillede det i vater og tog affaldet med. De var også virkelig søde og venlige. Super service 🤩

Réponse de Hvidevareland
Ringede den 5. maj for råd og vejledning, hvor Anders var en fantastisk hjælp. Bestilte herefter en induktionskogeplade. Dagen efter, kl. 8.00 om morgenen, var den ankommet til vores adresse. Det er virkelig god service og noget der fungerer hos Hvidevareland. Mange tak for det.

Réponse de Hvidevareland
Købte et Smeg induktionskomfur som viste sig at være et rigtig dårligt køb. Komfuret brændte sammen, men blev hurtigt repareret.
Komfuret larmede og alle plader "stødkogte".
Ak ja et elendigt komfur.
Hvidevareland kontaktede mig og tilbød et andet komfur, et andet mærke.
Ikke så meget pjat - en hurtig reaktion - jeg er nu en glad og tilfreds kunde. Kan kun anbefale Hvidevareland.

Réponse de Hvidevareland
En rigtig god service og en hurtig behandling af ordren, det var en god oplevelse at handle med dem og jeg vil varmt anbefale dem, jeg vil ikke selv tøve med at bruge dem igen

Réponse de Hvidevareland
Model jeg havde bestilt og købt var ikke tilgængelig. - de ringede med det samme og tilbød en bedre model uden meromkostning. - levering kom dagen derpå.
Flot flot service.

Réponse de Hvidevareland
Bestilte sent om aftenen onsdag, med en note omkring hurtig levering, da vores egen fryser er stået af.
De ringer torsdag morgen da fryseren er i restordre, men har tilgengæld en lignende model på lager som han har reserveret til mig, hvis jeg ville have den istedet.
Vi takker ja til alternativet og fredag formiddag bliver fryseren leveret i vores indkørsel.
Virkelig hurtig ekspedition og vildt god service.

Réponse de Hvidevareland
Meget fin telefonisk support, da bestilte tumbler var udsolgt. Levering som aftalt, alt ok.

Réponse de Hvidevareland
Billigst på pricerunner og levering dagen efter.

Réponse de Hvidevareland
Mega hurtig ekspedition og levering
Bestilte kassemaskine til super pris mandag eftermiddag og kunne afhente pakken tirsdag middag.
Bedste anbefaling herfra og ikke sidste gang, jeg handler i Hvidevareland

Réponse de Hvidevareland
Jeg giver hermed højeste karakter for en utrolig effektiv og hurtig levering .
Jeg følte mig desuden rigtig godt behandlet af den betjening og venlighed, jeg mødte da jeg bad om en ændring af min bestillig.
Derfor ubetinget 5 stjerner.

Réponse de Hvidevareland
En savoir plus sur les différents types d'avis.