God pris for en Smeg mikroovn. Meget billigere end Elgiganten, hvor jeg kun kunne få en brugt version af modellen til en dyrere pris. Sammen med en hurtig levering, var det en god oplevelse. Tak.
L'entreprise a répondu
Rigtig god oplevelse hos Vejle Hvidevareland. Venlig og kompetent rådgivning, god service og en behagelig handel fra start til slut. Jeg følte mig godt vejledt af Natalie, og der blev taget sig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har købt flere hvidevarer i en samlet handel, der er ikke en finger at sætte på varerene. Men Hvidevarelande bruger en eller flere transport firmaer som trækker oplevelsen stærkt ned. Aftalen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lav... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvidevareland har mere end 30 års erfaring med salg af hvidevarer. Vores vision er simpel: At tilbyde de bedste varer til de bedste priser!
Ibæk Strandvej 10, 7100, Vejle, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Jeg har fået fantastisk service fra Hvidevareland. Jeg vil rose Tanja S. Hun har været meget hjælpsom. Tusind tak. Meget anbefalelsesværdig.

Réponse de Hvidevareland
Skarp pris og fint produkt - men den gode kundeservice er prikken over i'et. Jeg ændrede det ønskede leveringstidspunkt et par gange, og det var aldrig noget problem at imødekomme.

SMEG brødrister ,,skarp pris , hurtig levering ,, gerne igen

Mega god service
Bestilte to varer hvor den ene var i restordre , men modtog den ene vare 2 dage efter ! Istedet for at sende samlet 🙏👌👍☺️

Réponse de Hvidevareland
Bestilte et Liebherr køle fryseskab over nettet fredag,til en god pris,skabet var her tirsdag som lovet med en super fragtmand. Der skal der handles igen😁

Réponse de Hvidevareland
Min vare kom som aftalt til tiden, meget tilfredsstillende, En af varerne var bestilt ink. montering og montøren.......Uha uha, det var ikke godt, han kom ikke, svarede ikke på tlf. først lang tid efter på sms forsøgte han at lave en aftale. det var dog alt for lang tid inden han kunne, så jeg afbestilte monteringen.
Men Hvidevareland var en god oplevense.

Réponse de Hvidevareland
Jeg havde bestilt et køleskab men opdagede at det var for bredt (min fejl) og skyndte mig at ringe ind. Jeg blev virkelig godt behandlet og fik hjælp til at finde et andet køleskab, der passede i målene, oven i købet billigere end det første. Tak til Julie for god behandling.

Réponse de Hvidevareland
Købte en støvsuger torsdag kl 13. Den var til afhentning fredag kl 12.30.
Super super SUPER god handel. Og en rigtig fin pris.
Tak til jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Hvidevareland
Min gamle håndstøvsuger var slidt op og har læst samtlige test for at finde den som hav mest kraft! Havde kigget på Electrolux Rapid 14.4V men jeg endte med at vælge Nilfisk Quick 36 volt da hvidevareland.dk havde den på tilbud. Har dags dato modtaget støvsugeren og den suger eminent og er temmelig lydløs af så kraftig en suger at være! Dog synes jeg det er en designfejl fra Nilfisk’s side at opladerstikket ikke kan integreres i vægbeslaget! Det har andre gjort i MANGE år! Men dette har intet med hvidevareland.dk at gøre, ALT har fungeret fra deres side!

Réponse de Hvidevareland
God pris - hurtig levering - der vil jeg gerne handle en anden gang.

Réponse de Hvidevareland
Har købt en vaskemaskine til en pris der var billigere end i flere andre butikker. Fik oven i det en fødselsdagsrabat, og et tilbud om en dyrere model til samme pris. Leveringen og monteringen af vaskemaskinen var ligeledes over forventning. En manglede stikdåse til jord blev givet kvit og frit, og der blev derefter givet en instruktion i brugen af vaskemaskinen. Hvis det var muligt ville jeg give 10 stjerner.

Super service.
Da vores familie købte en lampe i gave til os, fremrykkede de købs datoen til gaven skulle gives.
Det viste sig at lampen var defekt. Men jeg ringede og talte med Camilla, som med det samme bestilte en ny hjem og efterfølgende videresendte den til os med et returlabel i kassen til den defekte.
Hurtig og behagelig service.
Det er ikke sidste gang vores familie handler her.

Réponse de Hvidevareland
Meget hurtig og effektiv bestilling /levering
Har netop fået monteret en tørretumbler af Hvidevareland, fantastisk service og Julie svarer tilbage på forespørgsel med det samme. Det er på servicen at de virkelig skiller sig ud på den positive måde. Super positiv oplevelse.

Réponse de Hvidevareland
Selvom jeg 2 gange modtog gulvlampe med defekt opal overskærm har Hvidvareland været super i betjeningen af reklamationen.
Fejlen er nok fabrikantens indpakning, som ellers er støbt i flaminco til de tre opal glasskærme.

Réponse de Hvidevareland
Jeg har været meget tilfreds med den kundeservice, der har været givet mig. Jeg har haft meget korrespondance over telefonen, og Julie som jeg har talt med flere gange, har altid været meget sød og imødekommende. Desuden har det altid været meget hurtigt og nemt at komme igennem på telefonen, og der har været et oprigtigt engagement i at hjælpe mig frem til det rette produkt.

Réponse de Hvidevareland
Uovertruffen god og prof. kundeservice. Alle aftaler vedr. køb samt levering overholdes til UG. Kan varmt anbefales.

Réponse de Hvidevareland
Uovertruffen behandling af Hvidevareland, Vejle. Kundeservice helt i top. Alle aftaler overholdes og lynhurtig levering. Kan kun anbefales.