Hyggeonkel Avis

4 352
TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte to nye spil som jeg havde ventet på skulle udkomme (quizzone og quizzone duo) Spillene kom i løbet af to dage. Godt pakket,meget fine. Altid god service hos Hyggeonkel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kendte ikke Hyggeonkel men faldt over siden, da jeg søgte efter Jumbo Kaste Gris. Var derefter inde på Trustpilot for at læse anmeldelser og tænkte jeg godt kunne bestille derfra uden problemer. Jeg b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jeux

Écrit par l'entreprise

Måske Danmarks hyggeligste forretning med brætspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vælge imellem :-)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(4 352)

123 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dansk når det er bedst

Hurtig levering, supergod service, gode produkter, fordelagtige priser. 👍🏼 Jeg vender altid tilbage hertil. Tak.

3 juillet 2026

Réponse de Hyggeonkel

Og jeg siger tak for anmeldelsen :-)

Spændende udvalg på lager

Spændende udvalg på lager. Hurtig ekspedition og levering

3 juillet 2026

Réponse de Hyggeonkel

Tak for anmeldelsen, Lene.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte to nye spil som jeg havde ventet…

Spillene kom i løbet af to dage. Godt pakket,meget fine.
Altid god service hos Hyggeonkel.

4 juillet 2026

Réponse de Hyggeonkel

Det er godt at høre. Jeg siger tak for anmeldelsen.

Mine varmeste anbefalinger

Som verden er i dag, hvor man er nødt til at være skeptisk når man besøger nye hjemmesider, så var jeg også skeptisk da jeg placerede min første ordre hos Hyggeonkel, men min skepsis blev gjort til skamme, og jeg vil give min varmeste anbefalinger.
Hurtig levering, velindpakket og ikke mindst verdens billigste priser!!

1 juillet 2026

Hej Jan
Jeg siger dig tak for din flotte anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at alting var som det skulle være.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tredje gang jeg handler her

Tredje gang jeg handler her. Alt foregår nemt og hurtigt levering. Godt pakket ind. Nem bestilling og betaling.

8 juillet 2026

Hej Henrik
Jeg siger tak for handlerne - og for anmeldelsen :-)

Vild god shop

Vild god shop
Jeg har handlet mange gange her. De er hurtige til at levere. En enkelt gang har der manglet en brik i puslespillet og de sender nyt med det samme.
Super sød og venlig kundeservice. De har også et meget stort udvalg. Jeg har kun godt at sige om dem.

6 juillet 2026

Réponse de Hyggeonkel

Mange tak for anmeldelsen her på Trustpilot, Lis.

Det lyder godt det hele.

Noté 5 sur 5 étoiles

For det første havde jeg i forbindelse…

For det første havde jeg i forbindelse med min 70 års fødselsdag ønsket mig gavekort til hyggeonkel og jeg fik gavekort for i alt 1500 kr som jeg vil bruge til puslespil. Jeg har købt en del puslespil ved hyggeonkel og der har altid været en udsøgt service.

14 mai 2026

Hej Frank
Tak for anmeldelsen og tillykke med den runde dag.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med puslerierne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, hurtig levering, Jeg var så uheldig, at min pakke var gået i stykker, jeg skrev en mail, og næste dag, var der en ny pakke 👍 og alt var som det skulle være 😁

23 juin 2026

Hej Kirsten

Det var skidt at den første pakke var defekt, men godt du skrev, så vi kunne få løst situationen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid kort tid fra bestilling til modtagelse. Det er så fint.

23 juin 2026

Godt at høre, Dorthe.

Jeg siger tak for anmeldelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og da der var problemer med et puslespil løste de det på ingen tid, de fortjener flere stjerner end man kan give på trustpilot
Levering ⭐⭐⭐⭐⭐
Kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

17 juin 2026

Tusind tak, Sanne :-)

Det er jeg godt nok glad for at høre!

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet her flere gange

Har handlet her flere gange. Hurtig og god ekspedition.

11 juin 2026

Hej Ulla
Jeg siger tak for anmeldelsen. Det glæder mig at høre.

Fantastisk hurtig service

Fantastisk hurtig service, levering og prisen er god.
Jeg har nu købt fra Hyggeonkel 4 gange hvor flere af spillene har været udsolgt da jeg ønskede dem, men de holdte mig underrette og gav besked lige så snart spillet var på hylden igen.
Fantastisk!

28 mai 2026

Réponse de Hyggeonkel

Det er godt at høre, Jacob.

Jeg siger tak for handlerne og for anmeldelsen her!

God oplevelse

God oplevelse
Alt er gået som det skal.
Produkterne var på lager, og levede op til forventningerne.
Leveringen forløb uden problemer.

2 mai 2026

Hej Daniel
Det er jeg glad for at høre.

Jeg siger tak for anmeldelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste sted at købe brætspil

Har bestilt her fra 2 gange indtil videre er super tilfreds. Varerne bliver pakket hurtigt så de kan komme hurtigt. De har også et kæmpe udvalg, mega fedt. bestiller 100% herfra igen

1 mai 2026

Hej Andreas,
Det lyder rigtig godt.

Jeg siger tak for anmeldelsen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus