Hyggeonkel Avis

4 352
TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Som verden er i dag, hvor man er nødt til at være skeptisk når man besøger nye hjemmesider, så var jeg også skeptisk da jeg placerede min første ordre hos Hyggeonkel, men min skepsis blev gjort til s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte to nye spil som jeg havde ventet på skulle udkomme (quizzone og quizzone duo) Spillene kom i løbet af to dage. Godt pakket,meget fine. Altid god service hos Hyggeonkel.

Noté 5 sur 5 étoiles

For det første havde jeg i forbindelse med min 70 års fødselsdag ønsket mig gavekort til hyggeonkel og jeg fik gavekort for i alt 1500 kr som jeg vil bruge til puslespil. Jeg har købt en del puslespil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kendte ikke Hyggeonkel men faldt over siden, da jeg søgte efter Jumbo Kaste Gris. Var derefter inde på Trustpilot for at læse anmeldelser og tænkte jeg godt kunne bestille derfra uden problemer. Jeg b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jeux

Écrit par l'entreprise

Måske Danmarks hyggeligste forretning med brætspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vælge imellem :-)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(4 352)

124 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk butik ...kæmpe udvalg ..og…

Fantastisk butik ...kæmpe udvalg ..og super hurtig ekspedition...og hurtig levering ..
Meget nem hjemmeside.
Kan varmt anbefales ..

15 janvier 2026

Réponse de Hyggeonkel

Det lyder rigtig godt, Britta.

Altid god oplevelse

Jeg har tit købt kos Hyggeonkel. De har et godt udvalg, gode priser, sender hurtigt. Jeg oplevede for nylig, at et spil, jeg havde købt, manglede nogle komponenter. Det håndterede de meget hurtigt og overskudsagtigt. Tak!

14 janvier 2026

Hej Nicklas,
Jeg siger dig tak for anmeldelsen.

Anbefaler klart

God oplevelse

11 janvier 2026

Det er godt at høre.

SUPER hurtig service

Det var SUPER vildt hurtigt service/forsendelse - havde mit fine puslespil virkelig hurtigt.

30 décembre 2025

Réponse de Hyggeonkel

Tak for anmeldelsen. Det er jeg glad for at høre.

De fortjener bare 5 stjerner

De fortjener bare 5 stjerner
jeg / vi har handler der i mange år og har for 1. gang været nød til at sende "dobbelt/forkerte" gaver retur. Det har væet en hurtigt og god eksp og mine retur penge var på min konto i går. Fik på mail en fin vejl. om hvordan retur foregår, så jeg vidste der først ville ske noget onsdag eller torsdag ugen efter og vupti på plads. Frotsætter med at handle der, når de får mine rigtige spil hjem igen. tak

8 janvier 2026

Réponse de Hyggeonkel

Tusind tak for anmeldelsen, Nina.

Det er jeg glad for at høre :-)

Stort udvalg

Stort udvalg, gode priser,
Og varen bliver sendt med det samme.
Meget tilfreds med Hyggeonkel.
God Service

2 janvier 2026

Hej Mona
Mange tak for anmeldelsen.

Puslespil til fornuftige priser

Fint udvalg af puslespil til fornuftige priser. Nem bestilling og hurtigt levering. Vil helt givet anbefale firmaet til andre og handle der igen.

29 décembre 2025

Godt at høre, Ole.

Tak for anmeldelsen.

Gode priser

Gode priser, god service og hurtig levering... Selv når der har været problemer (vare der ikke var på lager, eller en beskadiget pakke) har der været god, hurtig og venlig service. 5 stjerner herfra!

5 janvier 2026

Hej Bjørn
Jeg siger tak for anmeldelsen.

Fejl kan jo desværre ikke helt undgås, men vi gør hvad vi kan for at få dem løst så hurtigt som muligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte meget i løbet af Corona, altid været perfekt!

Købte meget i løbet af Corona
Har aldrig haft noget problem med HyggeOnkel, havde ennda et puslespil der manglet en brik, jeg skrev til dem og dagen efter fik jeg besked om jeg fik sendt hele puslespillet igen gratis!

Det er service!

1 janvier 2026

Hej Morten
Mange tak for anmeldelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Billige priser og hurtig afsendelse

Billige priser og hurtig afsendelse - selv lige op til juleferie. Klar anbefaling!

18 décembre 2025

Hej Kasper

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode puslespil og spil som jeg…

Super gode puslespil og spil som jeg plejer at købe, hurtig levering , lækkert udvalg og kvalitet, elsker Hyggeonkel
Mindst 10 stjerner herfra hvis det var muligt

23 décembre 2025

Réponse de Hyggeonkel

Det lyder bare godt, Kajta.

Jeg siger mange tak for anmeldelsen.

God kvalitet

God kvalitet. Hurtig levering

30 décembre 2025

Réponse de Hyggeonkel

Det er godt at høre. Jeg siger tak for anmeldelsen, Jakob.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, 2 bestillinger lige inden jul og begge pakker kom indenfor de 3 lovede dage, helt perfekt

17 décembre 2025

Hej Christian
Jeg siger tak for anmeldelsen og glæder mig over, at det gik som det skulle :-)

Hurtig levering.

Bestilte julegave i sidste øjeblik.

Allerede samme dag var pakken på vej.

16 décembre 2025

Réponse de Hyggeonkel

Tak for anmeldelsen, Lene.

Det er jeg glad for at høre.

Gode alsidige produkter

Gode alsidige produkter, og altid hurtig levering.
Min yndlings shop for spil og puslespil.
Har købt mange gange hos dem, og køber helt sikkert derfra igen.

26 décembre 2025

Réponse de Hyggeonkel

Det er jeg glad for at høre, Maria.

Fin service

Fik leveret to spil til aftalte tid. God og pålidelig service.

17 décembre 2025

Réponse de Hyggeonkel

Det er godt at høre, Jesper.

Alt er nemt og hurtigt

Alt er nemt og hurtigt, samt gode varer

16 décembre 2025

Réponse de Hyggeonkel

Det er jeg glad for at høre, Tonny.

Tak for anmeldelsen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus