Som verden er i dag, hvor man er nødt til at være skeptisk når man besøger nye hjemmesider, så var jeg også skeptisk da jeg placerede min første ordre hos Hyggeonkel, men min skepsis blev gjort til s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte to nye spil som jeg havde ventet på skulle udkomme (quizzone og quizzone duo) Spillene kom i løbet af to dage. Godt pakket,meget fine. Altid god service hos Hyggeonkel.
L'entreprise a répondu
For det første havde jeg i forbindelse med min 70 års fødselsdag ønsket mig gavekort til hyggeonkel og jeg fik gavekort for i alt 1500 kr som jeg vil bruge til puslespil. Jeg har købt en del puslespil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kendte ikke Hyggeonkel men faldt over siden, da jeg søgte efter Jumbo Kaste Gris. Var derefter inde på Trustpilot for at læse anmeldelser og tænkte jeg godt kunne bestille derfra uden problemer. Jeg b... Voir plus
Måske Danmarks hyggeligste forretning med brætspil og puslespil. Der er i hvert fald nok at vælge imellem :-)
Arnbjerg Høje 33, 8800, Viborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Meget professionel virksomhed, med højt niveau af kundeservice. Takker for handlen og vender gerne tilbage

Réponse de Hyggeonkel
Det en hyggelig hjemmesiden i har og det er nemt at komme om kring på den altid godt priser 🙂

Réponse de Hyggeonkel
Super god service - helt i top 👍. Altid hurtig i både response/tilbagemeldinger og levering. Kan varmt anbefale at man køber spil her 😀

Wow !
Jeg er stadig helt overrasket over leveringen, dagen efter jeg havde lagt min bestilling,kunne jeg hente min pakke.
Hjemmesiden synes jeg er nemt og overskueligt.
Har ikke handlet her sidste gang det er helt sikkert

Réponse de Hyggeonkel
Fuldstændig fantastisk hurtig service og levering! Lagde en bestilling fredag eftermiddag kl 12.30. Lørdag kl 13.45 var den leveret i min lokale pakkeshop.
Det ville jeg aldrig have forventet
Fantastisk!

Réponse de Hyggeonkel
Køber altid puslespil her. Nemt og hurtig levering.

Réponse de Hyggeonkel
Søndag aften bestilte jeg en bunke puslespil fra hyggeonkel. Allerede mandag morgen fik jeg besked om, at de var afsendt. Tirsdag formiddag fik jeg besked om, at jeg kunne hente dem.
Desværre viste det sig, at der manglede et puslespil i pakken. Der blev svaret på min besked med det samme og indenfor en time var det manglende puslespil afsendt, og jeg kunne hente det onsdag formiddag.
I alle firmaer kan der ske fejl, det der virkeligt betyder noget, er hvordan fejlene bliver håndteret.
Varme anbefalinger herfra.

Réponse de Hyggeonkel
Som altid hurtig levering og produkter der lever fuldt op til forventningerne.

Réponse de Hyggeonkel
Man får, hvad man bestiller, og dét så hurtigt og til priser, at man kun kan glæde sig😊👍🏻

Alt levede op til vores forventninger, derfor 5 stjerner

Réponse de Hyggeonkel
Det er altid en fornøjelse at handle hos Mads. Super service og hurtig levering.
Favorit spil butik!

Réponse de Hyggeonkel
Rigtig god side med stort udvalg, og god info

Réponse de Hyggeonkel
Altid nemt at handle ved Hyggeonkel og udvalget er rigtig godt.
Jeg er storforbruger af puslespil og det er svært at holde sig til nogle stykker når jeg shopper her.

Réponse de Hyggeonkel
Flotte pudslespil med gode brikker, hurtig levering

Réponse de Hyggeonkel
En savoir plus sur les différents types d'avis.