Great sales experience
Great sales experience, bike is so well made and very happy with it. Looking forward to many happy days on the road.
Welkom bij Hygge, waar de magie van het Deense hygge tot leven komt in de buitenlucht. Bij Hygge geloven we dat ware ontspanning en gezelligheid niet beperkt zijn tot de binnenruimte. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige outdoor producten die de essentie van hygge belichamen, zoals hottubs en sauna's. Onze missie is om jou te helpen een oase van rust en comfort te creëren in je eigen tuin, waar je kunt genieten van de eenvoudige vreugden van het leven. Onze hottubs zijn perfect voor die koude avonden wanneer je wilt wegzinken in warm water, omringd door de natuur en goede gezelschap. Elke hottub is zorgvuldig ontworpen om het ultieme comfort en ontspanning te bieden, met duurzame materialen en een esthetisch design dat naadloos in elke buitenruimte past. Daarnaast bieden onze sauna's een luxueuze ontsnapping, een plek waar je kunt herbronnen en je geest kunt verfrissen. Met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige houtsoorten, brengen onze sauna's de authentieke Scandinavische spa-ervaring direct naar je achtertuin. Bij Hygge bieden we niet alleen producten, maar ook een levensstijl. Onze collectie omvat ook diverse accessoires zoals zachte badjassen, comfortabele buitenkussens, en geurkaarsen, allemaal ontworpen om jouw hygge-ervaring compleet te maken. We delen regelmatig tips en inspiratie voor het creëren van een gezellige sfeer in de buitenlucht, van het organiseren van sauna-avonden met vrienden tot het genieten van een warme chocolademelk in de hottub. Bij Hygge draait alles om welzijn, comfort en verbinding. Wij nodigen je uit om het hygge-leven te omarmen en te ontdekken hoe je buitenruimte een bron van geluk en sereniteit kan worden. Welkom bij Hygge, waar buitenleven synoniem staat met warmte en gezelligheid.
Pays-Bas
N'a pas répondu aux avis négatifs
Placed an order for pergola and 4 blinds in March 25. We’re now middle of September and still waiting for the blinds. We’re supposed to be delivered last Saturday, then last Monday - now all has gone quiet. Really hard to get hold of anyone to speak with and when you do, they promise to go away to look into and call us back - but don’t. Totally unacceptable standard of service - and taking money (into multiple thousands) knowing they couldn’t fulfil it earlier in the year. Now having to claw back money from credit card claim. Do yourself a favour and use another company as this one has caused a lot of stress and inconvenience.
Zeer blij met de hottub,
Is netjes thuis afgeleverd!
Kreeg nog netjes een korte uitleg qua onderhoud heel blij mee zeker een aanrader ook qua prijs.
Bedankt Herbert voor de goede service
Geweldige hottub voor een geweldige prijs. Herbert zorgde voor uitstekende service.