This is the second paintball marker I have purchased from Hypersports, and once again I am very happy with my experience. The products are always well packaged and delivered safely and in excell... Voir plus
Paintballmasken vi köpte var i toppskick, väl packad och vi hämtade ut den redan efter 2dagar efter vi beställde den. Så vi är väldigt nöjda med Hypersports service.
Handlade några saker där det blev strul med en produkt. Var i kontakt med kundtjänst via deras support-mail och via telefon - de ringde upp mig för att lösa ärendet snabbt och smidigt. Hypersports... Voir plus
Hypersports grundades 1999 för att förse kunder i Sverige med allt inom paintball! Idag är vi störst på Paintball och Event i Sverige, med fokus på utmärkt kundservice, låga priser och snabba leveranser! Utöver Paintball erbjuder vi även annat kul som NERF och Gel Blasters!
Mårbackagatan 31, 12343, Farsta, Suède
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai d'un mois
Vill främst ge en Leo en stor eloge till ett bra kundbemötande och ypperlig service!

Réponse de Hypersports
Hitills har allt funkar perfekt en liten försening på en produkt men annars kanon service. Har även fått svar på mina frågor direkt via email mkt bra

Réponse de Hypersports
Bra pris och snabb leverans. Bra kundservice när det krånglar. Fick bra hjälp och återbetalning. Rekommenderas att handla av denna firma.

Réponse de Hypersports
Viljan att lösa problem då lagerstatus inte stämmer. Snabb och enkel kompensation med andra och bättre varor.

Réponse de Hypersports
Most important is very fast delivery. Drop down asa has a air leak, but after locktite everything back to normal. Very happy with it .

Réponse de Hypersports
Behövde en dykartub. Hittade en lämplig hos Hypersports. Att beställa och betala gick som på räls. Nästkommande vardag var tuben klar för hämtning på deras kontor i Farsta. Pallrade mig dit och fick bästa möjliga bemötande. Jag tror att personalen heter Leo. Jag rekommenderar Hypersports till 100%.