Hypersports Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

This is the second paintball marker I have purchased from Hypersports, and once again I am very happy with my experience. The products are always well packaged and delivered safely and in excell... Voir plus

Paintballmasken vi köpte var i toppskick, väl packad och vi hämtade ut den redan efter 2dagar efter vi beställde den. Så vi är väldigt nöjda med Hypersports service.

Handlade några saker där det blev strul med en produkt. Var i kontakt med kundtjänst via deras support-mail och via telefon - de ringde upp mig för att lösa ärendet snabbt och smidigt. Hypersports... Voir plus

Behövde en dykartub. Hittade en lämplig hos Hypersports. Att beställa och betala gick som på räls. Nästkommande vardag var tuben klar för hämtning på deras kontor i Farsta. Pallrade mig dit och fick b... Voir plus

1. Magasin d'articles de paintball
  2. Parc
  3. Service e-commerce

Hypersports grundades 1999 för att förse kunder i Sverige med allt inom paintball! Idag är vi störst på Paintball och Event i Sverige, med fokus på utmärkt kundservice, låga priser och snabba leveranser! Utöver Paintball erbjuder vi även annat kul som NERF och Gel Blasters!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

380 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

72 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

snabb kundsupport och bra service med…

snabb kundsupport och bra service med personal. nöjd med varorna.

20 mai 2025

Réponse de Hypersports

Tack så mycket för din recension!

Vi gör alltid vad vi kan för bra service och är glada att vi uppnått förväntan i dina ögon!

Amazing variety and premium quality…

Amazing variety and premium quality products. Always open to feedback and helpful support. Social and joyful personal. Thank you

Sentinels are the best 👏

5 avril 2025

Hello,
Thank you for such a kind review!

We hope to always be of help to the paintball community and teams! :)

Top Service

Sehr schnelle, freundliche und hilfreiche Unterstützung bei der Suche nach meiner verschollenen Bestellung.

11 mai 2025

Hello,
Thank you so much for your review!

Serviceminded people!

Serviceminded people, really proffesionell too! Answered all the questions to my understanding, (which is rare, I'm stoopid)

30 mai 2025

Hello,
Thank you for your kind review!

Glad to hear you got the answers you were looking for!
There are no such things as dumb questions We want to welcome and assist new and veteran players alike in any way we can!

Trevlig personal och bra svar

Trevlig personal som man får bra information och snabba svar på sina frågor om produkter.

28 mai 2025

Réponse de Hypersports

Tack så mycket för din recension!

Vi hoppas vara till hjälp i framtiden!

Friendly and service minded

Friendly and service minded, fast shipping and a good overall experience. I asked for some special items and they got it for me really fast and was reaponsive.

2 juin 2025

Hello,
Thank you for your review!

We hope to continue providing an experience that reaches expectation!

SCAM

SCAM! VARNING! BESTÄLLDE FÖR 2 VECKOR SEN OCH FORTFARANDE INTE FÅTT PAKET. UNDVIK DETTA FÖRETAG.

19 mai 2025

Tack för din recension!

Jag såg att du önskat prismatchning som kommentar i din beställning vilket vanligtvis inte accepteras utan måste mailas om i förväg, detta kan du läsa mer om på våran hemsida under "Prismatchning"
Detta är vad som ledde till att din beställning tog längre än förväntat.

Trots att detta var utanför standard proceduren hade vi kontaktat dig angående beställningen så fort vi fått reda på att vi inte kunde prismatcha enligt din önskan.

Efter detta hade du inte svarat på och beställningen hade legat kvar i väntan på svar.
Vi hade sedan efter en vis tid då vi inte fått något svar avbrutit och återbetalat beställningen.

Alltså ser vi inte varför detta skulle göra det hela till ett "Scam" och att andra ska "Undvika detta företag" även fast vi böjt på procedur för att försöka göra dig som kund nöjd.

+Bra pris och enkel beställning

+Bra pris och enkel beställning
- Tog 3 dagar innan den blev ivägskickad

12 mai 2025

Tack för din recension!

Vi uppskattar all feedback vi kan få.
Jag beklagar att din beställning tagit längre än förväntat, det verkar som att ditt paket har missats för den dagliga upphämtningen av paket.
Vi har tagit åtgärder med DB Schenker för att undvika detta i framtiden.

Snabb leverans, bra produkter, super bra kvalite

19 avril 2025

Tack för din recension!

Detta är precis vad vi strävar efter! :)

Dom är inte snabba...

Har inte fått något än, tog 6 dagar för dom att få iväg mitt paket och nu är det Fredag kväll så borde väl komma fram på Måndag? Dvs. 11 dagar för några O-ringar att ta sig 39km. Hade nog gått snabbare att beställa från Asien?

18 avril 2025

Réponse de Hypersports

Beklagar att du känner dig missnöjd med våran service.

Då du lagt beställningen sent Fredag 18/04 kväll och det varit lediga dagar fram till Tisdagen 22/04 nästa vecka finns det tyvärr inte mycket vi kan göra.
Sedan att fraktbolaget haft förseningar är tyvärr inte häller något vi har kontroll över.

Återigen vi beklagar att du är missnöjd med detta!

Klasse Shop

Sehr übersichtlicher und freundlicher Shop. Der Kauf verlief sehr gut, da alles in mehreren Sprachen abzuwickeln ist. Beim Versand gab es keine Schwierigkeiten und der Artikel war in kürzester Zeit hier in Deutschland angekommen.
Der Artikel selbst ist wie beschrieben und überzeugt.

4 avril 2025