Hypersports Avis

4,7

This is the second paintball marker I have purchased from Hypersports, and once again I am very happy with my experience. The products are always well packaged and delivered safely and in excell... Voir plus

Paintballmasken vi köpte var i toppskick, väl packad och vi hämtade ut den redan efter 2dagar efter vi beställde den. Så vi är väldigt nöjda med Hypersports service.

Handlade några saker där det blev strul med en produkt. Var i kontakt med kundtjänst via deras support-mail och via telefon - de ringde upp mig för att lösa ärendet snabbt och smidigt. Hypersports... Voir plus

Behövde en dykartub. Hittade en lämplig hos Hypersports. Att beställa och betala gick som på räls. Nästkommande vardag var tuben klar för hämtning på deras kontor i Farsta. Pallrade mig dit och fick b... Voir plus

1. Magasin d'articles de paintball
  2. aussi dans
  3. Parc
  4. Service e-commerce

Hypersports grundades 1999 för att förse kunder i Sverige med allt inom paintball! Idag är vi störst på Paintball och Event i Sverige, med fokus på utmärkt kundservice, låga priser och snabba leveranser! Utöver Paintball erbjuder vi även annat kul som NERF och Gel Blasters!

4,7

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'un mois

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Snabbt, enkelt och effektivt.

Klick och levererat dagen efter.
Kan inte bli bättre. Kommer att handla där igen.

9 mars 2025

Hej,
Tack för din recension, vi hoppas att alltid hålla en smidig service nivå och önskar att göra det i framtiden med!

Kan klart anbefale

Hurting og god kundeservice og meget venlige personale. Købte en First Strike T15 og den blev meget hurtigt leverede, og jeg er meget tilfreds alt i alt.

5 mars 2025

Hello,
Thank you for your review, hope you enjoy your T15 and if you have any questions, you know where to find us! :)

Grymt snabb leverans

Beställde på söndagskvällen, hämtade ut paketet på tisdag eftermiddag, såg att en av grejorna var fel, mailade och påtalade detta, dom skickade rätt grej som jag kunde hämta ut på fredagen.
Så snabb och bra service trots att det blev lite fel. Rekommenderas!

2 mars 2025

Hej,
Tack för din fantastiska recension.
Vänligen hör av dig innan din nästa order så ska vi se om vi kan kompensera dig! :)

Top Team/Service

Moin,
Habe aus Deutschland bestellt und einige Teile waren nicht mehr auf Lager, was kein Problem war. Schnelle nette Kommunikation und ein super Service.
Immer wieder gerne,dort bestellen 👍🏻👍🏻

26 février 2025

Hello,
Thank you for your detailed review!
Next time we will hopefully have everything you need in stock!

Quick delivery,reasonable…

Quick delivery,reasonable prices,overall a good shopping experience !

17 février 2025

Hello,
Glad to hear you are pleased with your experience!
We hope to continue being of service! :)

Rekommenderas

Snabb leverans. Billigt och brett utbud. Företaget rekommenderas.

1 février 2025

Réponse de Hypersports

Hej, Tack för din recension!
Vi hoppas att kunna vara till hjälp i framtiden. :)

Nöjd och inte nöjd

Jag har beställt kulor och det fick jag hem snabbt men jag vill avbryta en beställning och får inte något svar

29 janvier 2025

Tack för din recension!

Jag ser ingen konversation i våran mail.
Vänligen kontakta oss via support@hypersports.se så ser vi till att göra vad vi kan med ditt ärende! :)

Their action overall is sharp

Their action overall is sharp, quick and overall one of the best customerservices a've dealt with.

3 février 2025

Hello Vesku,
Thank you for your kind review!

Please let me know if there is anything we can help you with. :)

Kanonservice och supersnabb leverans!

Supersnabb leverans och snabba svar på frågor!

14 janvier 2025

Tack för din recension!

Om det finns något vi kan hjälpa till med så är det bara att höra av sig! :)

Bara bra

Snabbt, smidigt och trevliga.

21 janvier 2025

Tack för din recension!
Precis vad vi alltid strävar efter, glad att vi kan uppfylla förväntningar! :)

Sehr guter Service

Sehr guter Service, Lieferung war schnell da alles einfach top

10 janvier 2025

Hello,
Thank you for your review, we hope to be of good service in the future too! :)