Hypopressiv trening Norge Avis

2. Conseiller santé
  3. Clinique pour femmes
  4. Entraîneur personnel pour femmes

Écrit par l'entreprise

Hypopressiv Trening Norge AS drives av Sadie Lawler, som er grunnlegger av Hypopressiv trening Norge metoden. Hun tok med seg Hypopressiv trening til Norge i 2017 etter at hun ikke fikk hjelp med sine egne kjerne- og bekkenbunnsplager, og har siden det hjulpet over 11 000 kvinner i alle livets faser til å få en kropp som fungerer. Hun er ekspert på rehabilitering av fødsels- og belastningsskader, og brenner for at alle de som trenger det skal få hjelp. Hun driver også Under livet, et tverrfaglig kvinnehelsesenter på Frysja i Oslo. Hypopressiv trening Norge metoden er den mest helhetlige opptreningsmetoden som har Hypopressiv trening som base. Metoden kombinerer også teknikker for styrketrening og nervesystemregulering, for å kunne hjelpe flest mulig. Hypopressiv trening Norge metoden har blitt brukt i snart 10 år i Skandinavia av kvinner i alle aldre.

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Ble kvitt nyseutløst urinlekkasje

Lett nyseutløst urinlekkasje ble jeg ikke helt kvitt med knipeøvelser, hverken med teknikken lært i gravide-yoga kurs eller med Perifit, men med teknikken lært her fungerte det! Også med løping! Litt gøy er det, men ikke 3-ganger-i-uken gøy, så jeg prøver nå om 2 ganger i uken holder til vedlikehold. Spør meg om et år om det gikk... Jeg er 50 år og har født to barn vaginalt uten større komplikasjoner. Hypo gold er ikke min greie, men jeg har en del yoga- og meditasjonserfaring fra før, som sikkert hjalp også med fremgangen I starten.

19 juin 2026

Det viktigste er å fortsette, det blir en innøvd vane og føles veldig godt, blir i bedre form.

Hei! Jeg sleit i økende grad med urinlekkasje. Jeg ikke klarte å nå toalettet I tide,spesielt på vei hjem. Jeg var ganske fortvilet. Jeg lette etter noe som kunne hjelpe meg, og kom tilfeldigvis over kurs i hypopressiv trening på nettet og meldte meg på. For meg tok det tid, først å lære øvelsene skikkelig, og så få slutt på plagene. Det tok nesten 1 år . (Jeg er nå 77 år, i høst er det 2 år siden påmelding) Nå har treningen blitt en vane,ca1/2 t. 5 dager I uken med oppmyking, hyporessive øvelser og så styrkeøvelser. Jeg sykler og går mye ellers.

18 juin 2026

Jeg slet mer og mer med urinlekkasje og…

Jeg slet mer og mer med urinlekkasje og tenkte at nå må jeg finne hjelp et sted.
Da kom jeg over hypopressiv trening Norge. Der fikk jeg en treningsmetode som i løpet av noen uker ga resultat, selv om jeg ikke er typen som liker å trene.
Jeg ble positivt overrasket over at det virker!! Innsatsen var 20 minutter 5 dager i uken. Jeg slutter aldri!

18 juin 2026