IDEAL OF SWEDEN Avis

4 300
TrustScore 2 sur 5

1,9

Har bestilt flere deksler og kortholdere, det har gått 14 dager og varene er fortsatt ikke sendt. Angrer på at jeg ikke sjekket Trustpilot, antok at firmaet er svensk og dermed til å stole på, men det... Voir plus

Jeg kjøpte en vare som viste seg å være mangelfull. Jeg reklamerte og fikk et gavekort da de ikke hadde tilsvarende vare på lager. Jeg måtte likevel betale for frakt for nye varen, selv om jeg kjøpte... Voir plus

nettsiden er pen og enkel å navigere, men dekslene (kjøpt til standard iphone 13 og magsafe) føles ikke gode i hånda. bildene av dekslene gir inntrykk av at kantene rundt er avrundede, men de er nest... Voir plus

Kjøpte et deksel merket MagSafe, men den var ikke MagSafe kompatibel. Kontakter kundeservice som forteller at dekselet er for tykt, altså en feil fra deres side. Etter flere Mail fram og tilbake i 3 m... Voir plus

1. Maison & jardin

Informations provenant de diverses sources externes

Kjøp trendy deksler og eksklusive telefon-lommebøker hos iDeal Of Sweden. Unikt svensk design inspirert av de nyeste motetrendene. Kvalitet, design og funksjon.

Bas

TrustScore 2 sur 5

4 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(4 300)

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ekstremt frekk Kundemedarbeider, og må betale for frakt selv

Bokstavlig talt timer etter jeg bestille, ville jeg kansellere den, da jeg fant ut at IPhone pro Max 12 og 13 er samme størrelse. Dette var også på en søndag da alt er stengt uansett, så burde ikke være noe problem å gi beskjed mandag at bestillingen skal kanselleres.

Han som satt i Kundeservice var EKSTREMT frekk.
Men det verste var at jeg må betale opptil 100kr for å sende den tilbake (når de tydeligvis ikke mestrer å avbestille en ordre). Da får jeg nesten ingenting tilbake av den jeg betale for.
Før har de også vært enten ekstremt trege, eller at varene aldri kom.

Skal aldri handle her igjen.

21 novembre 2021

Dekselet knekker fort

15 octobre 2021

Hello Christina,

We are sincerely sorry to hear that your product broke! We will of course investigate this claim further and help you in the best way possible.

You are welcome to email a picture of the damage to reviews@idealofsweden.com, please also include your order number, and we will help you further.

Sincerest regards,
IDEAL OF SWEDEN

Bruker å handle så og si alle dekslene…

Bruker å handle så og si alle dekslene mine her😃 Kjøpte nettopp en ny iphone 13 pro max og da var det første jeg gjorde å bestille fra dere. Fornøyd med kvalitet, oppstår det noe med dekslene er det ingen problem å reklamere🌸 Alltid fornøyd og kjempe stilige design, samt gode deksler.

14 octobre 2021

Hello Kine,

Thank you so much for taking the time to write a nice review for us!
It makes us happy to hear that you feel satisfied with your shopping experience.

We wish you a great day!
/IDEAL OF SWEDEN

Styr unna

Kundeservicen er under enhver kritikk. Selger defekte produkter, men godkjenner ikke veldokumenterte reklamasjoner. Dårlig opplevelse, kommer ikke til å handle her igjen.

30 août 2021

Hej Trude,

Vad tråkigt att höra att du känner dig missnöjd med den produkt du beställt.

Anledningen till att vi inte godkänt din reklamation är för att produkten du erhållit inte är defekt.
Gällande ditt IDEAL Glass kan du se på hemsidan hur det sitter på telefonen.

Om du önskar ett heltäckande glas rekommenderar vi IDEAL Full Coverage Glass.

Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på reviews@idealofsweden.com

Vänliga hälsningar,

Mobildeksel og retur

Skulle kjøpe et mobildeksel som skulle gi en viss grad av beskyttelse (trodde jeg), men det hadde kun et design- element.
Skulle sende i retur mobildekselet. Det var utrolig dårlig informasjon vedrørende om hvordan retur skulle foregå på hjemmesiden til Ideal of Sweden. Fant etterhvert ut at jeg skulle kjøpe meg en returseddel som jeg fikk festet på returpakken. Pakken ble liggende klar på dørmatten min uten av den ble plukket opp. Ideal of Sweden kunne ikke svare meg på gangen i dette og henviste meg til HeltHjem. HeltHjem kunne heller ikke svare meg på hvordan dette skulle fungere.
For komplisert for en vanlig forbruker!

23 août 2021

Hello Karin,

We are sad to hear you have experienced issues with your return.

When registering your return, you also book a pick-up with Helthjem. If there are issues with this step, we recommend you talking to Helthjem.

If there's anything else we can help you with, please contact our Customer Support and we will take a look into this.

Dårlig kvalitet

Fine produkter, men tåler ikke at jeg har mobilen i lommen. Fargen skrapes av og har et kvalitetsproblem. Anbefales ikke. Ikke første gang jeg har problem med kvalitet fra dem.

15 août 2021

Hello,

We are so sad to hear you do not feel satisfied with the quality of the product you have ordered.

To be able to help you further, please contact us at reviews@idealofsweden.com. Please make sure to include your order number and a picture of the damage, in your email.

IDEAL OF SWEDEN

God service på live chat og…

God service på live chat og etterfølgende mail korrespondanse. Sendte nye varer når helthjem.no klarte å miste dem på veien.

10 août 2021

Hello Marthe,

We are always happy to help! Thank you so much for giving us 5 stars. Your satisfaction is of great importance to us 😄

IDEAL OF SWEDEN

Har alltid vært fornøyd med kjøp hos…

Har alltid vært fornøyd med kjøp hos dere. Helt til jeg skulle returnere to varer. Dere gjør det virkelig så vanskelig som mulig og det er heller ikke lett å få noe ordentlig svar hos Kundeservice. Jeg kommer nok aldri til å handle hos dere igjen pga dette noe som er trist ettersom jeg virkelig liker produktene dere (Bortsett fra dårlig kvalitet på enkelte ting).

4 août 2021

Hello Mette,

I am sorry to hear that you feel dissatisfied!

How you make a return can be found here: https://idealofsweden.zendesk.com/hc/no/articles/360000753685

If there is anything we can do for you, you are welcome to contact us here: reviews@idealofsweden.com

IDEAL OF SWEDEN

Det tok ganske lang tid før pakken kom

Det tok ganske lang tid før pakken kom, og leverings datoen ble endret… Men pakken var veldig bra!

3 juillet 2021

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

Thank you for your review! We are sorry that the delivery took a few days longer than normal.

I hope that you are enjoying your new products and will have a better experience with us next time!

We wish you a nice day,

Veldig bra produkter🥰

Alltid veldig fornøyd med det jeg har kjøpt hos dere. Dere har alltid masse fint på tilbud.

1 juillet 2021

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

Thank you very much for your kind review! We are truly happy to hear this.

Fine produkter

Fine produkter. Kjapp levering!

1 juillet 2021

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

We are so happy to hear that you feel satisfied with your products and the delivery time!

Have a nice day,
IDEAL OF SWEDEN

Alltid gode produkter med god kvalitet

Alltid gode produkter med god kvalitet. Strålende og rask levering med helthjem!

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

Thank you for taking the time and writing this positive review! We are so happy that you like our products and are satisfied with the delivery.

Have a nice day!
IDEAL OF SWEDEN

Feil deksel til mobil ble kjøpt da…

Feil deksel til mobil ble kjøpt da annen type enn det det ble søkt etter kom opp. Vanskelig å gjennomføre retur av varen.

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

I am sorry to hear that you feel dissatisfied!

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

That is wonderful to hear! Thank you for your positive review regarding our products and delivery time.

Have a nice day,

Praktisk telefonmappe

Praktisk telefonmappe - god plass til kort etc.

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

Thank you for your review! It truly makes us happy to hear that you are enjoying your new product from us.

LEO.V

Utrolig bra kvalitet. Kjempe fornøyd

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

Thank you very much for your kind review! We are truly happy to hear this.

IDEAL OF SWEDEN

As slways good quality om satisfeid…

As slways good quality om satisfeid with❤️

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

Thanks for the positive review! We are happy to hear you enjoy our products and that you feel satisfied with the quality.

Wishing you a nice day!
/IDEAL OF SWEDEN

Varene er helt ok

Varene er helt ok. Det som trekker langt ned for meg er tiden det tar fra et produkt er returnert til penger er tilbakebetalt. 4 uker siden retur nå og fremdeles ingen returnert betaling.

Réponse de IDEAL OF SWEDEN

We are sorry to hear that the return process took this long.

If you have not already received help, you are welcome to contact us here and we will take a further look into this matter for you: reviews@idealofsweden.com