Jeg modtog garnet dagen efter bestilling. Mit garn var sirligt pakket i poser med silke bånd der matchede garnfarverne 😊 Og der var en fin lille pose maskemarkører med som gave. Fantastisk service,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestilte en re-design strikketaske hos Idégarn til en bedre pris end de andre steder jeg har set den. Bestilte onsdag aften og den kom fredag formiddag. Tasken er så fin med en fin lille gave - maskem... Voir plus
Har ofte handlet hos IdeGarn og gør det gerne igen. Super priser, hurtig forsendelse og så sødt med en lille vedlagt opmærksomhed
Jeg stod og manglede noget garn i en bestemt farve, og som det eneste sted, havde idegarn det tilfældigvis. De leverede super hurtigt, og jeg fik tilmed også nogle fine maskemarkører med, samt et lill... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Idegarn forhandler garn fra CaMaRose, Permin, CeWec, Regia, Opal, Svarta Fåret, Mayflower, Schachenmayr, Sandnes. Strikke tilbehør og opskrifter.
Coordonnées de contact
Hjorterodsvej 14, 8500, Grenå, Danemark
- linda@idegarn.dk
- idegarn.dk
Demande des avis aux clients
Super hurtig levering
Hurtig levering...
Hurtigt og nemt
Bestilte garn om aftenen … næste morgen…
Bestilte garn om aftenen … næste morgen fik jeg besked om at garnet var klart til afhentning 👍👏
Super hurtig levering
Hurtig levering og super lækkert garn
Lynhurtig levering af min bestilling
Lynhurtig levering af min bestilling - jeg er meget tilfreds med betjeningen.
Hurtig levering og flot indpakket og…
Hurtig levering og flot indpakket og med en lille pose markører i gave🙂
Super kvalitetsgarn til tilbudspris!
Super kvalitetsgarn til tilbudspris!
Hurtig levering til ønsket sted
Lækkert garn til en god pris
Lækkert garn, stort udvalg inden for samme kvalitet og en god pris
Rigtig god oplevelse 😊
God, god og god forretning
Efter at have søgt over hele nettet med lys og lygte, fandt jeg netop det garn jeg søgte hos ide-garn, og så lige så mange nøgler jeg havde brug for. Jeg kunne næsten ikke tro mit eget held! Og da jeg havde afgivet ordren gik der kun et par dage, så kunne jeg hente den. Og der fulgte en lille gave med! Den forretning kan virkelig noget - stort udvalg og fremragende service. Men glem alt om at få Schachenmayr Regia farve 02881 - den farve er udgået af for år tilbage, og nu har jeg købt de sidste nøgler i kongeriget. Men andre projekter - bare gå ind på hjemmesiden og slå jer løs!
Garn i dejlig kvalitet
Garn i dejlig kvalitet. Hurtig levering. Smuk indpakning med lille gave.
Meget tilfreds 🤗 hurtig levering 😀
Stort udvalg og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering. Jeg kan klart anbefale idegarn!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.