Min oplevelse med IDFotos.dk har været ekstremt skuffende. Her er forløbet: Da jeg åbnede appen i starten af februar 2025, fordi jeg skulle bestille pas billeder, stod de... Voir plus

Denne app er virkelig smart, da man kan tage sit pasfoto om og om igen, ja lige indtil man er tilfreds. App'en er desuden meget brugervenlig, og så er den billigere at bruge sammenlignet med en prof.... Voir plus

Billedet blev afvist ved borgerservice. Min søns pas billede blev ikke godkendt ved borgerservice. Ekspedienten ved borgerservice viste, og forklarede mig, at billedet var for sløret. Det bur... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Prestataire spécialisé dans le tirage de photos de passeport
  2. Service de photographie
  3. Studio de photographie (portraits)

Écrit par l'entreprise

IDfotos er for alle, der skal bruge et eller flere pasfotos til pas, kørekort og andre ID kort. Vi leverer altid med godkendelsesgaranti og til en rigtig god pris inkl. gratis levering. Resultatet er mindst lige så godt som ved en fotograf eller fra en fotoboks. Blot meget nemmere, hurtigere og billigere - og så kan du tage lige så mange fotos, du vil, før du bestiller. Vores app er også ideel til fotos af babyer, børn, ældre og handicappede. Vi sørger for at fritlægge dine fotos og vi kontakter dig, hvis billedet ikke kan godkendes af myndighederne. I så fald får du mulighed for at tage nye fotos og sende dem til os - uden ekstra omkostninger! Prøv det af gratis. Du er i gang på ingen tid, og den indbyggede guide i app'en hjælper dig, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os.

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

3,2

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Appen stadig ikke klar – Ingen hjælp trods gentagne henvendelser.

Min oplevelse med IDFotos.dk har været ekstremt skuffende. Her er forløbet:

Da jeg åbnede appen i starten af februar 2025, fordi jeg skulle bestille pas billeder, stod der følgende:

"Vi bygger om
Vi forventer at tage imod bestillinger igen mandag den 10. marts.
Hejsa! Tak fordi du bruger IDfotos!
Beklager meget at vi ikke kan hjælpe dig lige nu. Vi har travlt, så vi har brug for at udskifte og opgradere vores bagvedliggende systemer.
Vi glæder os til at hjælpe dig"

Den 8. april var appen stadig ikke funktionel, og der var ingen opdateret information om, hvornår den ville være klar. (der står stadig den samme besked - og samme dato)

Jeg kontaktede dem så via mail (support @idfotos.dk) for at spørge, hvorfor deres app (angivet klar til bestillinger fra 10. marts) stadig ikke fungerede den 8. april.

Den 15. april: Efter 7 dages tavshed sendte jeg en rykker-mail, hvor jeg tydeligt skrev, at manglende svar ville føre til en Trustpilot-anmeldelse.

Resultat:
- Ingen svar på nogen af mine mails.
- Ingen bekræftelse på modtagelse.
- Intet tegn på handling – trods gentagne henvendelser og en tydelig advarsel.

Det undrer mig derfor meget, at der står følgende på deres hjemmeside under kontakt:
"Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer (ofte meget hurtigere)."

Konklusion:
Jeg kan ikke anbefale IDFotos.dk til andre. Deres manglende evne til at kommunikere gør dem upålidelige. Vælg en udbyder, der prioriterer kundedialog.

17 avril 2025

Så fik jeg mine billeder

Så fik jeg mine billeder
På trænerkursus fik vi at vide man skal huske at bruge de tre RRR Ris Ros Rettelse
jeg har brugt ris nu til ros tak for billederne
og så til rettelsen kaldte firmaet for fup.
De ord tager jeg så i mig igen
VH
John

20 novembre 2024

Bestilte pasbillede

Bestilte pasbilleder over en måned siden, men er stadigvæk ikke kommet. Har skrevet 4 mails og ikke fået svar på nogle af dem. Var derfor tvunget til at købe pasbilleder et andet sted, og har ikke fået pengene tilbage.

6 novembre 2024

Hej Malte

Tak for din anmeldelse. 😊

Jeg beklager din oplevelse og vil gøre opmærksom på, at din betaling ikke er trukket fra din konto, men kun reserveret. Beløbet hæves først, når varen sendes. Dette er normal praksis.

Hvis du sender mig dit sagsnummer, vil jeg selvfølgelig returnerer beløbet. Send det til mailen kristian@idfotos.dk

Vi er ved at få helt nyt it-system og det har givet os lidt udfordringer, som vi stadig arbejder på at få løst. Ud over det, har vores it-mand været ude for en alvorlig trafikulykke, som gør at vi først er åbner op for bestillinger igen den 16. dec.

Beklager endnu rigtig meget og undskylder ulejligheden.

Med venlig hilsen
Kristian fra IDfotos

SCAM

SCAM

Efter 2 uger kontaktede jeg dem da jeg ikke havde fået min ordre.
De lovede at sende den afsted igen men der er gået yderligere 2 uger nu og de er ikke til at få fat på over mail og oplyser intet tlf.nr

Har anmodet om at få mine penge tilbage uden svar.

Træls oplevelse…

1 novembre 2024

Hej Robert

Tak for din anmeldelse. 😊

Jeg beklager din oplevelse og vil gøre opmærksom på, at din betaling nu er gået retur til dig.

Beklager endnu rigtig meget og undskylder ulejligheden.

Med venlig hilsen
Kristian fra IDfotos

Jeg har tidligere bestilt pasfoto til…

Jeg har tidligere bestilt pasfoto til min søn gennem IDfotos, da det er så meget nemmere, at kunne tage et billede derhjemme. Sidste gang gik der under 24 timer fra billedet var sendt ind, til ordren var afsendt....
Denne gang bestilte jeg fotos d. 15.10, og dags dato d. 21.10 har jeg stadig intet hørt. Jeg skrev også en mail d. 18.10 for at høre status. Denne er der desværre heller ikke svaret på.

Ordrenummer 9404

15 octobre 2024

Har bestilt pas/kørekort foto

Har bestilt pas/kørekort foto. d 2 september.
Nummer: 9186
hvor man får en email besked.
Tak fordi du valgt IDfots. vender tilbage inden for KORT. tid...
Kunne være Rart vis man vidste hvornår man fik det.

4 septembre 2024

Har stadig ikke modtaget mine fotos

Har stadig ikke modtaget mine fotos, som jeg har bestilt, for lang tid siden.. Pengene er dog trukket. Virkelig dårlig service! Har forsøgt at få kontakt, uden held.

20 juin 2024

Super brugervenlig app

Super brugervenlig app, nemt at tage billeder af vores 3 mrd lille baby til hans første pas. Hurtig og effektivt service, og trods forsinkelse hos postnord. Hvilket ikke var IDfotos skyld, sørger de for at følge op og sikre at billederne kom frem. Kan varmt anbefale dem.

30 mai 2024

Kan kun anbefale

Helt fantastisk app, som gjorde det SÅ nemt at tage pasfoto af vores søn på knap 3 år. Derudover er der også hurtig service og levering. Kan kun anbefale og kommer helt sikkert til at bruge igen.

16 mai 2024

Jeg har stadig ik modtaget mit billede…

Jeg har stadig ik modtaget mit billede…
Har skrevet 2 mails nu og intet svar er kommet
?
1 gang var der problemer med mit billede og 2 gang får jeg et sagsnummer jeg så skal tag et nyt billede med
Som ikke er kommet hvilket skulle være kommet 7 maj

5 mai 2024

Hej

Tak for din anmeldelse.

Da jeg ikke kender dit sagsnummer, kan jeg desværre ikke give dig et kvalificeret svar.

Personalet har holdt ferie fra den 9/5 til og med i dag, så derfor er mails i den periode ikke besvaret og det beklager jeg.

Skriv gerne sagsnummer til kristian@idfotos.dk eller send det på sms på 53535398, så skal jeg undersøge, hvad der er sket.😊

Med venlig hilsen/Kind regards/Mit freundlichen Grüssen Kristian fra IDfotos Bøgelunden 21 8300 Odder Denmark E-mail: kristian@idfotos.dk Web: www.idfotos.dk

Supersmart app og god service!

IDfotos var perfekte løsning for os med 3 børn der alle skulle have nye pasbilleder. Brugte appen der var både nem og brugervenlig i hjemmet når det passet os, og fik derefter bestilt billederne hjem. Det er også billig og superhurtig service!

Kan kun anbefales! Især når man har børn :)

17 décembre 2023

Fed app

Mega smart app som er super nem at finde ud af. Billige priser og hurtig levering. Kundeservicen er også i top, de er hurtige til at svare på alle slags spørgsmål. Kan kun anbefale:)

26 septembre 2023