Idomove

Jeg får alergisk reaksjon av knappene som binder båndet sammen. Har sendt mail til Idomove med forespørsel om de kan hjelpe meg med noe. Tenkte om det finnes en festeanordning i plast så hadde det væ... Voir plus

- Havde problem med at appen ikke ville starte ordenligt op, som om der ikke var blevet oprettet forbindelse mellem de 2 ting, selvom både telefon og armbånd viste det. - Overførsel af data er virke... Voir plus

Det er dårlig stil..

Det er dårlig stil og fuldstændig uacceptabelt bare at lukke app'en ned uden nogen mulighed for hjælp. Jeg har givet en drl penge for det her ur...
DÅRLIG STIL ☹

21 janvier 2019

Det er bare ikke i orden at de vælger…

Det er bare ikke i orden at de vælger at lukke ned.
Her er hvad de skrev til mig.
Og den App virker ikke

Kære bruger,

Vi må med beklagelse meddele at IDOMOVE er lukket. Du vil ikke fremover kunne benytte app'en og ej heller kunne få support.

Du vil dog fremover kunne benytte dit armbånd sammen med en App fra Vidonn. Denne App kan findes i App Store og Play Butik. I denne app kaldes dit armbånd følgende:

IDOMOVE GO+: X6C
IDOMOVE GO Pulse: A6

1 janvier 2019

købte idomove uret for et halvt år…

købte idomove uret for et halvt år siden der her været små problemer som kunne løses nu virker appen overhovedet ikke mere nogen som ved hvorfor ????? rygter går om at firmaet er lukket hvis dette holder stik hvorfor sælger visse butikker stadig uret syntes at idomove skal bekende kulør hvis de har lukket deres butik så dan at alle der har deres produkt ved besked derved kunne de også undgå alle brodne anmeldeldelser her på trustpilot

29 décembre 2018

IDOMOVE Go+

Fikk et IDOMOVE Go+ i julegave men får det ikke til å virke. Når jeg skal registrere meg kommer beskjeden «tidsavbrudd for forespørselen». Dette skjer uansett om jeg logger inn med Facebook, email eller registrerer ny bruker. Er ikke tjent med et slikt produkt!

Mvh.
Emmy

29 décembre 2018

APPen virker ikke mere

APPen virker ikke mere. Har lige købt uret men må så undvære APPen. Handler om IdoMove pulsur. Det er købt på en velgørenheds auktion. Vil bare advare andre om at købe uret, pengene er gået til et godt formål

20 décembre 2018

Slet ikke pengene værd

Den er virkelig dårlig. Jeg konstaterede hurtigt, at den ikke kan bruges til at måle cykling. Hvis man skal det, skal man ind i appen og fortælle, at nu cykler man. Det er nemlig slet ikke idomove, der kan måle det. Og så skal man ændre i appen igen, når man ikke længere cykler - ubrugeligt for min smag. Jeg kunne også se, at appen ikke er noget værd, da forbindelsen kommer alt for langsomt. Nå men skridttælleren kunne jeg da bruge - troede jeg. Men den er faktisk bedst til at måle armbevægelser. F.eks. gik jeg søndag 12 km - det blev målt til 3,5 km. Til gengæld tæller den helt vildt, hvis jeg vinder garn op, rydder op eller gør rent. Alt i alt meget lidt for pengene.

3 août 2018

HVOR er mine opladningskabler?

Jeg er rigtig glad for mit aktivitetsur, MEN de opladningskabler, jeg bestilte for længe siden, og som er trukket på min konto den 16.7.2081, er STADIG ikke dukket op. Jeg har skrevet til virksomheden d.d. og forventer lynhurtig aktion.

23 juillet 2018

Hej Anne-Marie,
vi håber du har modtaget ladekablerne.
mange hilsner
IDOMOVE

Træls forbindelse mellem tingene

- Overførsel af data er virkelig dårligt, og tænker det er pga. manglede forbindelse mellem begge ting igen.
Rimelig træls oplevelse, men pænt design af uret.

9 juillet 2018

Den er slet ikke god

Den er slet ikke god! Tæller for meget!

12 juin 2018

Hej Helle,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med aktivitetsarmbåndet. Du skal være meget velkommen til at kontakte vores support på +45 53 65 46 54 eller skrive til os på support@idomove.com, så er jeg sikker på, at vi nok skal finde en løsning.

Dertil vil jeg gøre opmærksom på at aktivitetsarmbånd ikke kun er en skridttæller, men et aktivitetsarmbånd, som ligesom alle andre også tæller dagens bevægelser. Der vil altså altid være flere bevægelser ved et aktivitetsarmbånd end en skridttæller.

Mvh
Caroline, IDOMOVE

Super motiverende aktivitetsur

Jeg fik et I Do Move ur i gave, da jeg gerne vil tabe mig, men ikke kunne tage mig sammen til at komme ud på gå-eller løbeture. Nu er der gået totalt sport i at røre mig så meget som mulig i hverdagen, tage trappen, gå til det næste busstop osv. Det er en super nem app og aktivitetsuret fungerer upåklageligt. Rigtig god gave til dig, der lige skal have et kærligt skub.

8 mai 2018

Kundeservice i verdensklasse

Ringede og forespurgte om de solgte ladere da min søn havde mistet den. Fik en sød og glad ansat i røret, der ydede den bedste kundeservice, man kunne ønske sig. Stor ros til hende.

2 mars 2018

IDOMOVE GO+

Fungerer sikkert rigtig godt som motivation, men det hjælper på ingen måde, når skridttælleren er helt hen i vejret.
I forhold til skridttæller på min mobiltelefon går jeg nogle dage cirka 5 kilometer længere med armbåndet.
Absolut ikke et produkt, som jeg vil anbefale andre at købe.

9 janvier 2018

Hej Stine,

Vi er rigtig kede af, at dette er din oplevelse med IDOMOVE.
IDOMOVE aktivitetsarmbånd er aktivitetsarmbånd eller trackere. Altså ikke en skridttæller. Den sidder på din arm og tracker/tæller derfor bevægelser HELE dagen, og ikke kun når du har din telefon på dig.
Derudover tæller den også bevægelser, da det er et aktivitetsarmbånd. Det er altså derfor, at den tæller mere en skridttælleren på din telefon, som kun tæller når du har den på dig, og kun tæller dine skridt.

Vi uddyber gerne eller er klar på at hjælpe. Kontakt os gerne på +4553654654 eller support@idomove.com.

Med venlig hilsen
Caroline fra IDOMOVE