Har sendt tøj retur og har her 2,5 måned efter, stadig ikke modtaget mine penge retur. Har skrevet flere gange - men de vender ikke tilbage. Utrolig dårlig kundeservice!!

Jeg købte en hoddie og en tee fra iglo. Men kvaliteten var virkeligt dårlig så jeg valgte at returnere produkterne. Af hjemmesiden, fremgår det at der går 10 dage før pengene går ind på ens konto. Der... Voir plus

Jeg bestilte den hvide fodboldtrøje på forudbetaling og har nu ventet 2 uger mere end de lovede 4-6 ugers levering. Jeg har forsøgt at kontakte jer på mail og igennem både iglos egen Instagram og Mads... Voir plus

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

71 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,5

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Chat er jeg cooked?

Købte 3 Camo t-shirts i Grå/hvid farvekombo, gik over en uge før jeg fik dem, for så at have fået den forkerte farve. Har skrevet 2 mails til dem, den første for en måned siden uden svar. Nu er de 14 dage sjovt nok gået så gg

26 mai 2025

Køb aldrig noget her!

Køb aldrig noget her!! Har sendt en bluse retur til dem d. 16.marts, men endnu ikke set skyggen af mine penge og de svarer ikke på mails. Under al kritik.

16 mars 2025

SVINDEL

SVINDEL. Tøjet kommer hurtigt, men når det er sendt retur slutter den gode service. De svarer ikke på flere henvendelser. DÅRLIG STIL. Anbefaler dem på ingen måde.

3 avril 2025

Seriøst dårlig kundeservice eller mangel på samme!!

Virkelig virkelig virkelig dårlig service, eller mangel på samme!!!!!
Jeg købte et par bukser til min søn i julegave. For det første skal man sidde oppe sent om aftenen/natten fordi man skal vente på at de “dropper” tøjet.
🙄 Latterligt.
For det andet havde jeg kigget forkert i et par af sønnens andre bukser og fået bestilt forkert str. (min fejl), men da jeg så skrev til dem om de havde den rigtige str. fik jeg hurtigt svar at det mente han/hun og ville undersøge det og vende tilbage. Jeg hørte bare aldrig noget og har efterfølgende skrevet 8-10 mails til dem, men de svarer slet ikke, og så blev det jo for sent i forhold til deres returpolitik.
Sindssygt dårligt. De vil jo gerne have ens penge. 😡 Og man kan ikke ringe til dem. Tænker de er nogle små vanvittig konfliktsky drenge eller piger der ikke kan finde ud af at drive et firma ordentligt!! Håber de snart lukker!!
Lad være at støt dem!!!

23 janvier 2025

😡😡😡😡

Har bestilt noget hos dem den 3/2 stadig ikke leveret men har trukket pengene. Intet svar når man henvender sig i deres kundeservice
Totalt latterlig service og kæmpe snyd

20 février 2025

Jeg er helt blown away af min oplevelse…

Jeg er helt blown away af min oplevelse med Iglo som tøjmærke! For det første kom leveringen utrolig hurtigt – jeg modtog mine varer allerede efter få dage, hvilket er imponerende i disse tider. Det viser virkelig, at de prioriterer deres kunder.

Kvaliteten af tøjet er simpelthen i en klasse for sig. Stoffet er blødt, og holdbart og føles virkelig luksuriøst. Det er tydeligt, at Iglo sætter en ære i at levere tøj, der ikke kun ser godt ud, men også holder i lang tid. Jeg har både købt basics og mere statement-pieces, og alt er lige perfekt.

5 février 2025

W brand

W brand, W management og W kvalitet. Sindssyg god service og kvaliteten er over alt forventning. Kan kun anbefale!

5 février 2025

IGLO!

Et fantastisk tøjmærke med høj kvalitet, stilfuldt design og god komfort. Materialerne er lækre og holdbare, og kundeservicen er i top. Kan varmt anbefales!

3 février 2025

W Iglo

W Iglo!

Super glad for mine t-shirts og hoodie!
Eazyyyyy 🥇
Super kval, tak!

1 février 2025

hej jeg har vandt en giveawey i sommers…

hej jeg har vandt en giveawey i sommers på et sæt tøj der går 4 månder og der sker ingen ting så skriver jeg til ham og han svare ikke og da der er gået en uge skriver min mor på instagram og så svare han efter 2 sekunder med at min mor skrev det er dårlig stil og det er 2 gang min mor skriver og anden gang at hun har kontaktet politiet så siger han jeg får to houdies og et gavekort på 1000 og han siger det er fordi der er fejl med dem der producere tøjet og alt muligt og så sender han så de to houdies og jeg modtager dem og jeg har ville bruge mit gavekort 4 gange og han laver dem så de kun virker i 2 timer så jeg ikke kan bruge det og så siger han jeg kan få en hue og og en zip up houdie men han har ikke svaret i en god uge nu.

14 janvier 2025

Har bestilt 2 t-shirts den 16 december

Har bestilt 2 t-shirts den 16 december. Har kun fået en ordrebekræftelse efter en uge blev jeg lidt skeptisk og skrev til ham. Han svarede på 2 timer at det var sket en fejl og at jeg kunne få en anden tshirt. Hvor jeg så skriver ja. Efter den ene mail han sendte har han ikke svaret på nogen af de andre mails har skrevet på hans insta både private og iglo profilen uden svar. Virkelig dårlig kundeservice.

16 décembre 2024