Har sendt tøj retur og har her 2,5 måned efter, stadig ikke modtaget mine penge retur. Har skrevet flere gange - men de vender ikke tilbage. Utrolig dårlig kundeservice!!
Jeg købte en hoddie og en tee fra iglo. Men kvaliteten var virkeligt dårlig så jeg valgte at returnere produkterne. Af hjemmesiden, fremgår det at der går 10 dage før pengene går ind på ens konto. Der... Voir plus
Jeg er helt blown away af min oplevelse med Iglo som tøjmærke! For det første kom leveringen utrolig hurtigt – jeg modtog mine varer allerede efter få dage, hvilket er imponerende i disse tider. Det... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Største scam!!
Skrev til Mads’ om at købe en trøje. Jeg sendte pengene afsted og har ikke modtaget trøjen. Nu svare han heller ik på dm’s og det er snart 1 måned siden jeg bestilte trøjen.
Har ikke fået mine penge tilbage for…
Har ikke fået mine penge tilbage for returneringen
Decideret scam og intet svar
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Iglo. Efter at have købt 2 items fra restlager og ventet i nu 17 dage, har jeg stadig ikke modtaget min bestilling, og ejeren er stoppet med at svare på mine beskeder. Det virker, som om de ignorerer henvendelser fra deres kunder, hvilket giver indtryk af en manglende professionalisme og ligegyldighed over for kunderne.
Jeg kan desværre ikke anbefale Iglo til andre, hvis dette er den måde, de behandler deres kunder på.
Håber de forbedrer deres kundeservice og kommunikation, men indtil da, vil jeg anbefale at handle et andet sted.
Mega uprofessionelt
Mega uprofessionelt.
Ekstrem dårlig kunde service.
Jeg brugte et gave kort jeg havde på 1000,-
Jeg har aldrig fået en odrer bekræftelse eller nogen svar på min mail jeg sendte til dem. Har skrevet flere gange på sociale medier, med aldrif ingen svar.
Gavekortet står der at jeg har opbrugt alle pengene, selv om jeg intet har modtaget.
Jeg bestilte den hvide fodboldtrøje på…
Jeg bestilte den hvide fodboldtrøje på forudbetaling og har nu ventet 2 uger mere end de lovede 4-6 ugers levering. Jeg har forsøgt at kontakte jer på mail og igennem både iglos egen Instagram og Mads private. Jeg går så langt ud at jeg bliver nød til at skrive på Trendsales for at få svar, hvor at jeg får svar én gang og resten af mine beskeder bliver fuldstændigt ignoreret. Dårlig stil.
Ekstrem dårlig kundeservice
Har sendt en trøje retur, og har ikke modtaget mine penge, selv efter flere uger. Har skrevet utallige mails til dem, og også kontaktet dem gennem Instagram, men uden svar.
Scam
Bestilte en trøje med 3-5 ugers lervering som allerede er lang tid og nu er der gået 8 uger har skrevet flere mails og kun fået svar på en og det stog bare undskyld for forsinkelsen og de svarede mig først efter 2 uger
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice, tænk jer om før i bestiller herfra… Man kan kun skrive til dem, ikke ringe. Forvent ikke, at i får svar indenfor 24 timer, som de skriver på deres hjemmeside, for de svarer slet ikke!
Mine drenge bestilte 2 CAP, men der var kun pakket 1 i kassen og kassen var ikke brudt, da de åbnede den. Og der er selvfølgelig trukket penge for 2 stk.
Har prøver at komme i kontakt med deres kundeservice på flere forskellige måder, i over 14 dage, men uden held.
Fantastisk service
Der var sket en lagerfejl i forbindelse med deres drop. Jeg kommer dog hurtigt i kontakt med kundeservice, som får sendt en ny trøje afsted, sammen med en kasket som et lille plaster på såret :-)
Tak for god service!
Bestilte deres cap for 1,5 uge siden og…
Bestilte deres cap for 1,5 uge siden og den er stadig ikke kommet? kan sagtens være jeg bare har været “uheldig” den her gang men stadig.. næsten 2 uger?? cmon