Banner for IGO Profil

IGO Profil Avis 671

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Let adgang til kundeservice og god vejledning. Hurtig tryk og levering. Og dejligt med muligheden for at bestille gratis vareprøver før man beslutter sig. Kunne lige have ønsket de stillede spørgsmål... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har bestil clipboard med brændt loge Super super hurtig levering, mega fint resultat Hvis man skulle sige noget, så var selve systemet hvor man downloader billede og gerne vil se et prøveprint noget... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt 250 drikkedunke og 250 termokrus. Købte først produktprøver og ud fra dem valgte vi dem det skal være. Istedet for papkrus, udleverer vi disse og undgår samtidig at vores medarbejdere drik... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Overordnet en rigtig god oplevelse! Vi skrev til kundeservice for at blive vejledt i hvilket produkt der matchede vores behov og fik i det store hele en god respons tilbage - og ikke mindst hurtig... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles promotionnels
  2. Fournisseur de produits promotionnels

Écrit par l'entreprise

Hos IGO Profil er vi specialister i reklameartikler med tryk. I 80 år har vi været overbeviste om, at firmagaver og reklameartikler med tryk hjælper virksomheder med at styrke deres brand. Vi forstår vigtigheden i at give. Og vi råder vores kunder til at gøre det samme for deres samarbejspartnere. Vi mener ikke kun, at det er rart for virksomheder at give noget tilbage, vi kan også godt lide at give noget tilbage selv. Derfor er vi bevidste om vores CSR-politik. Med vores brede sortiment er der en perfekt firmagave til enhver anledning. Det er vores mission at sikre, at brands nemt kan udtrykke sig gennem reklameartikler. Og alt dette gør vi på en personlig måde, ved at guide dig gennem processen trin for trin. Vi sætter høje standarder for vores service samt kvaliteten af ​​vores produkter og tryk.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Hurtig levering af prøvetryk

Der var hurtig tilbagemelding og prøve tryk

31 janvier 2024

Tusinde tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på de fine ord, da det hjælper andre kunder som dig med at forstå, hvad vi kan tilbyde.

Gode produkter

Gode produkter - godt resultat!

Ville være endnu bedre med mulighed for mindre batches

22 janvier 2024

Tak for din anmeldelse!

Din feedback er med til at gøre vores service bedre, da vi evaluerer vores arbejde efter hver anmeldelse vi får.

Hurtig og nem eksekvering

Hurtig og nem eksekvering og rigtig flotte produkter. Det eneste, jeg kunne ønske mig, var et visuelt eksempel på, hvor tryk kommer til at sidde på kuglepennene, når jeg skulle vælge placering ved bestilling - det er lidt svært at forestille sig ud fra en beskrivelse. Det er dog i småtingsafdelingen, så alt i alt en rigtig god oplevelse og anbefalelsesværdigt at anvende IGO Profil.

19 janvier 2024

Hej Maiken

Tak for den positive anmeldelse!

Vores virksomhed ville ikke eksistere uden kunder som dig, og det varmer, når vi hører positive anmeldelser. Dit forslag om en bedre visuel forklaring af trykplacering er virkelig værdifuldt for os, og det er dejligt at kunne fortælle, at det allerede er en del af vores planlagte forbedringer fremadrettet. Selvom vi ikke kan fastsætte en præcis tidsramme, kan du være sikker på, at vi aktivt arbejder på at integrere dit forslag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering, men betaling og faktureringsservice er ikke i top.

8 janvier 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god betjening i telefonen

Super god betjening i telefonen, tålmodig med mine mange spørgsmål og havde tid til at lytte og vente.

11 janvier 2024

God kundeservice

God kundeservice, hurtig levering og god pris.
De havde fået 5 stjerner hvis teksten på flasken havde kunne laves i den ønskede størrelse.

11 décembre 2023

Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Dine kommentarer betyder meget for os, da vi altid vurderer vores ordreproces efter vi får tilbagemeldinger fra vores kunder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wrong adress

Wrong adress - Long Tine for package to arrive!

7 décembre 2023

Réponse de IGO Profil

Tak for din anmeldelse, og vi beklager, at du har haft en uheldig oplevelse med leveringen af vores produkt. Den leveringsadresse, du angav på vores hjemmeside, blev brugt som reference for forsendelsen. Du modtog også et track and trace-nummer for at følge forsendelsens fremgang.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at når en korrekt leveringsadresse er blevet angivet, og kunden har modtaget et track and trace-nummer, ligger ansvaret hos transportøren eller fragtfirmaet.

God kundeservice

Det var en god oplevelse hele vejen igennem 😁

4 décembre 2023

Good and fast service

Good and fast service.
Good products, as described.

6 novembre 2023

Réponse de IGO Profil

Thank you so much for the review!

We appreciate you taking the time to do this, since it helps other customers like you find our service.

Have a wonderful day!

Best,
IGO Promo

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter og hurtig levering

Hos Steady Nomad har vi brugt IGO igennem de sidste par år, og de har altid leveret hurtigt med høj kvalitet

Vi vil klart anbefale det til andre, og vi vil helt sikkert bruge dem igen

13 novembre 2023

Varer til tiden

Høflig betjening

14 novembre 2023

Flotte kasketter

Flotte kasketter, leveret en dag før lovet. Min eneste anke ville være, at broderiet er en del større, end det så ud til, da jeg godkendte designet, men alt i alt en god oplevelse - og god kvalitet.

8 novembre 2023

Professionelt hele vejen igennem

Hurtigt levering - Nem bestilling - bare professionelt hele vejen igennem - TAK!

8 novembre 2023

Super effektivt og serviceminded

Super effektivt og serviceminded. Svarer hurtigt på mails, så man føler sig tryg gennem hele processen👍

7 novembre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt 250 drikkedunke og 250…

Har købt 250 drikkedunke og 250 termokrus.
Købte først produktprøver og ud fra dem valgte vi dem det skal være.
Istedet for papkrus, udleverer vi disse og undgår samtidig at vores medarbejdere drikker det snavs der måtte være i luften.
Hurtig god levering alt gik som vi ønskede det

4 octobre 2023

Nem bestilling og korrekturgang

Nem bestilling og korrekturgang. Hurtig levering.

11 octobre 2023

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service - Produkter fine til prisen.

4 octobre 2023

God oplevelse

2 octobre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus