Ikaros Cleantech AB levererade precis som förväntat utan några problem. Allt gick smidigt och jag är nöjd med upplevelsen. Ger 4 stjärnor!
Vi hade en spillövning av Jonas Elofsson på företaget. Allmän presentation som följdes av 2st praktiska övningar på labbet. Vi upplevde det väldigt proffsigt och bra. Alla var nöjda och det kom fle... Voir plus
Michael Lundgren ringde upp mig så vi pratade lite om varje . Då passade jag på att beställa en brunnsavstängare för dagvattnet . Han fixade det så bara någon dag senare så fick jag den till mig på... Voir plus
Ikaros har felinställd acrobat reader så de kan inte läsa min order som är en vanlig pdf. Detta har hänt de senaste 5 ggr & det har blivit fel lev. varje gång. IT bör titta på det hos er. Då hoppas vi... Voir plus
- Services aux entreprises
- Service de distribution
- Fournisseur d'équipement
- Fournisseur d'équipements industriels
- Fournisseur de matériel de bureau
- Grossiste
Informations provenant de diverses sources externes
Ikaros Cleantech AB är marknadsledande leverantör av produkter för att förebygga eller minska utsläpp av olja eller kemikalier. Vi säljer och distribuerar produkter inom Spillskydd, Rengöring och Smörjteknik till tusentals nöjda kunder på den nordiska marknaden. Genom att samarbeta med oss påvisar att man är engagerad i miljöförbättrande åtgärder och bryr sig både om sina kostnader och den biologiska grund vi alla vilar på. Honnörsbegrepp som ansvar, miljösäkerhet och hållbar utveckling utgör själva fundamentet i hela vår verksamhet.
Argongatan 5, 431 53, Mölndal, France
- 031-797 55 00
- info@ikaros.net
- ikaros.net
Ikaros Cleantech AB levererade precis…
Kundtjänst och lager gör rätt till kund
Kundtjänst har korrekta prisavtal för kunder så de debitera korrekta priser till kund.
Lagert leverar rätt produkter som kund har beställt.

Snabbt å enkelt
Snabbt å enkelt! Beställer, får snabbt återkoppling om leverans som kommer när det är utlovat direkt till dörren!
Allt gick så fort och bra
Kan inte hitta något som skulle vara…
Kan inte hitta något som skulle vara att klaga på.
Fick hem de jag beställde snabbt.
Snabba leveranser
Bra service snabba leveranser
Bolagets service är undermålig…
Bolagets service är undermålig prislistor som gått upp rejält och vi får olika priser varje gång vi lägger order trots att avtal finns i grunden, Rabattbrev svårt att hantera i vår orgnanisation
Ökade priser och sänkta rabatter.
Ökade priser och sänkta rabatter.
Ingen bra kombination.
Jag har ganska länge köpt samma produkt…
Det är lite svårt med att hitta en "personlig kontakt", men jag uppskattar att ni faktiskt på riktigt försöker.
- Nu saknar jag bara en liten justering, sedan kanske det blir 5 stjärnor igen...;-)

Réponse de Ikaros Cleantech AB
Kom bara 1 av 2 kolli ett kom till oss…
Kom bara 1 av 2 kolli ett kom till oss 1 gick till postkontoret i Svängsta det har vi inte fått hit ännu
annars brukar det fungerar bra.

Oftast snabba leveranser
5 av 5 mycket trevligt
Jag blev mycket väl omhändertagen vid min beställning av de produkter som jag beställde till företaget sjöfartsverket som jag jobbar på
En savoir plus sur les différents types d'avis.