Bedste indiske mad, jeg har smagt! Bestilte butter chicken, og den smagte fantastisk. Fik også en mango lassi, som var alle tiders. Kommer helt sikkert igen. Betjeningen var også virkelig god, de var... Voir plus

Intet med butter Chicken at gøre Bestilte en butter chicken, men fik en sovs der mest smager af Jensens Favoritsovs. Sovsen var pureret fuldstændigt med blender, ikke et eneste stykke løg eller nog... Voir plus

I disse Corona tider bestilte jeg fredag d. 17 april Take Away fra India Royale i Lyngby. Det var simpelthen uspiseligt, og vi måtte smide al maden ud..... Maden var ikke nytilberedt, det var... Voir plus

Lyngby Vanvittig god mad oplevelse … specielt deres “Hot and Spicy lam” .. men også deres forretter, Onion Bhaji Pakora, Vegetar Samosa med mint Chutney, Nan brød og en smagfuld Mango Lassie til… Ym... Voir plus

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

77 avis

Middag med mand, søn og svigerdatter…

Den 11-7-2024 havde jeg middag med min mand, søn og svigerdatter på Lyngby Hovedgade kl 19. Vejret var så godt, at vi valgte at sidde på terrassen på 1.sal, hvor vi nød at kigge ned på Lyngby hovedgade.
Vi delte 2x2 hovedretter, som altsammen var meget lækkert, og vi nød både 1 flaske hvidvin og 1 flaske rødvin. Vi fik også en lækker dessertkage.
Betjeningen var fin.

11 juillet 2024

Laaaangt fra rigtig indisk mad

Rene og pæne omgivelser. Der er dog ikke nogen Indisk "historie" over udsmykningen i restauranten, udover navngivningen af retterne i menukortet og skiltet over døren. Og hvis man har smagt "rigtig" indisk mad, hvis/ når man har rejst i og omkring Indien, vil man helt sikkert blive skuffet her. Bare fordi man navngiver en ret med et Indisk navn, gør ikke retten indisk.

20 avril 2024

God og venlig betjening

God og venlig betjening, opmærksomme tjenere. Maden kom tilpas hurtigt og var super velsmagende.
Der er mange der køber take away fra restauranten- det forstyrrer faktisk lidt - også at døren hele tiden går op og i.

8 février 2024

India Royale i Hellerup laver noget af…

India Royale i Hellerup laver noget af det bedste indiske mad udenfor Indien! Har kun prøvet deres vegetarretter men de er total sublime - Nan brødene kan ligeledes anbefales. Altid god betjening og levering af mad til tiden. Men bestil ikke for sent så er der udsolgt.

29 janvier 2024

India royale lyngby

India royale lyngby.

Virkelig dårlig service.
Vi bestiller mad kl.18:26 på justeat, og der står leveringen skulle være hos os omkring kl.19:30.

Kl.19:40 kontakter jeg restauranten, og de fortæller de har travlt, men lover levering ca 15-20 minutter senere.

Kl.20:30 ankommer vores mad, kold og kedelig, og med 2 sultne børn.! Hvilken på ingen måde er ok.!
Vi kontakter justeat, og de kan fortælle at de først er påbegyndt vores mad kl.20:00.

Justeat prøver at tage kontakt til restauranten, uden held. De skriver en mail til dem, omkring refusion af vores penge.
Restaurenten afviser, og giver en rabatkode på 20%..

Kan virkelig ikke anbefale at bestille der.!!

2 décembre 2023

Indisk mad, Esbjerg

Vi blev venligt, professionelt og godt betjent. Omgivelserne er fine, og maden var helt i top. Deres naan brød var fantastiske, maden godt krydret, og lemonaden lige i øjet. Det er bestemt ikke sidste gang.

15 septembre 2023

Indisk mad Lyngby

Var lidt skeptisk pga mange dårlige anmeldelser så jeg besluttede at fi det en chance. Og jeg må sige deres butter chicken var både stærk og godt krydret og risene perfekte.
Portionen kunne være større til prisen men alt ialt en virkelig god smagsoplevelse på en regnfuld tirsdag. Den mindste fik noget så kulturelt som nuggets og pommes frites og de var skam også lige i skabet med sprødheden i forhold til hvad andre har skrevet.
Der kom mange gæster der havde bestilt take away og bord så det er en klar anbefaling herfra.

31 juillet 2023

Smagsløs kylling og sause

Ville prøve noget indisk og besøgte deres afdeling i Lyngby. Og jeg fortrødt med det første bid: kyllingen var smagsløs, curryen smagte bare som en almindelig tomatsovs.
Jeg kan ikke anbefale dette sted til dem, der søger en ægte indisk madoplevelse, der findes sikkert nogle bedre indiske madsteder.

30 juin 2023

Ikke begejstret

Ikke begejstret. Fik Chicken Mango som take away. Talt var der 10 stk kylling og en masse tynd og mest tomat sauce. Pappadums var ovn opvarmede og naan brød meget lyst og virkede nærmest ubagt. Afhentning var i nederste etage hvor maden stod pakket uden opsyn og uvist hvor længe den havde stået der inden afhentnings tidspunktet

12 mai 2023

Ulækkert mad dårlig service beskidt kælder

Jeg havde bestilt takeaway til 4 personer , første gang vi prøver India royal i Esbjerg , og det bliver også sidste gang ! Der var seriøst kun 4 små stk kylling på str m en lille nugget i den plastikbøtte til butter chicken! Plus det smagte på ingen måde som butterchiken skal smage og der var alt for meget farvestof i kødet var farvet rødorange da jeg skyllede sovsen af for at se om det nu også var kylling , for det smagte så underligt det sovs at jeg var i tvivl ! Og det tadka dal både så ud og smagte seriøst af en blanding af græskar linsesuppe med bræk i 🙈🤮Ikke engang hunden ville spise det 😳 Der var kun meget få stk kød i lamme tikki masala’en og det smagte ikke rigtigt el godt , tog en bid af kødet og fik brækfornemmelser da det halve var en sej fedt klump 😝 det lugtede heller ikke særligt godt ! Naan brødene var forbrændte helt sort , så vi måtte knække det midterste af , og det yderste i kanten skulle også skæres af , det var også forbrændt ! Risende smagte fint nok , derfor de overhovedet fik en stjerne , men selve oplevelsen var 0 stjerner værd , og de pappadam var ikke som de rigtige , de var bare som friturestegte tortillachips ,og de smagte slet ikke godt ! Smed en halv ud til fuglene , de gad heller ikke have det 😂🙈 Så alt røg i skraldespanden ! 500 kr ud af vinduet . Og ikk nok med det ! Så fik jeg mega ondt i maven bagefter vågen hele natten oga det , så derfor jeg skriver denne anmeldelse på dette tidspunkt , ønsker ikke andre skal få denne oplevelse ! Og ham som kom ud med maden ham talte kun engelsk ! Ligemeget for mig da jeg taler både tysk engelsk og spansk , men der er jo mange som ikke taler engelsk , så derfor jeg nævner det . Takeaway var så nede i kælderen , og gulvet var beskidt , og møblerne så gamle og beskidte ud , fortrød allerede jeg havde bestilt maden der , da jeg gik ned af trappen , Vi bestiller aldrig derfra igen i hvert fald 🙈 Add

30 avril 2023

Opkastende oplevelse….

Opkastende oplevelse….

Vi er tre personer der har fået madforgiftning derinde fra, vi bestilte den vegetariske ret blandt andet.
Min kæreste og hendes bror fik spareribs, og vi andre indisk.
Det ender så med en madforgiftning 1 dag efter, og min kæreste efter hun havde fået rester dagen efter..
Det ender så med at vores tur til Rom må udskydes et døgn, og vi må betale 3500 for nye billetter dernede, ellers var vores tur til 18000 gået i vasken.
Så lad da endelig være med og bestille herfra, og fik en dårlig service da jeg hentede maden ‘hvad vil du heroppe?’ Får jeg af vide ‘hente take away??’ ’Det er nede i kælderen det foregår!!!’ Får jeg lidt aggressivt af vide.
Første og sidste gang vi kommer her. Puha

20 mars 2023

spis ALDRIG her

Spis aldrig herfra. Dårlig mad, dårlig service. Butter chicken smager af tomat sovs, kødet smager af ingenting. Var blevet lovet 2 ekstra naan+ 1 sodavand men får ingen. Når jeg ringede for at spørger "nååh jamen det glemte" min trustpilot besked er blevet slettet 4 gange!!!!!

27 janvier 2023

India Royal Esbjerg

India Royal Esbjerg - Super lækkert og velsmagende, et sted jeg meget gerne besøger igen. Kan ikke genkende de mange negative oplevelser folk har haft.

24 août 2022

India Royal Lyngby

India Royal Lyngby
Maden der serveres her svarer bestemt ikke til deres priser. Vi bestilte deres Aubergine ret, spinat med kylling, Tikka kylling samt Butter Chicken.
Den eneste ret der smagte af noget var deres butter Chicken.
De andre retter var smagsløse.
Og det skal lige siges at jeg kender og selv tilbereder disse retter derhjemme.
Og selvom vi gjorde tjeneren opmærksom på dette var hans eneste kommentar at det beklagede han. Det er i min optik dårlig service når en ret med brød og sodavand koster 350 kr.
Vil absolut ikke anbefalede deres mad eller deres service til andre.

1 octobre 2022

India Royale Lyngby

India Royale - 2800 Lyngby
Pæn og ren sted, men maden er nok bare kedelig.
Men regningen!!, 1/2 flaske middel hvidvin 185,kr.
1 kande postevand med 2 isterninger og en Skive citrus, pris 65:kr.
Så 2 x menu + vin og vand 700,- det er det simpelt hen ikke værd. Synd at de ødelægger deres forretning med de priser.

31 juillet 2022

Jeg har sjældent oplevet så uhøfligt og…

Jeg har sjældent oplevet så uhøfligt og utrænet personale. Vi får det forkerte mad, fordi tjeneren ikke var oplært ordenligt. Derudover står de bag baren og snakker om, folk der har fået en overdosis, og er død. Der står ikke på deres menukort, at man selv skal købe ris ved siden af. Så da vores mad kom, fik vi ingen ris og måtte vente på de kom, imens maden blev kold. De snakker meget hårdt til den nye ungarbejder, og taler generelt om yderst upassende ting så højt, at alle kan høre det. Da vi fik regningen sagde vi, at der var noget galt, fordi der var ting vi ikke havde bestil, og så fik vi bare voldsomt meget attitude fra den ældre tjener, og vi endte med at betale for ting, vi ikke havde købt, da hun ikke ville slette halvdelen af de ting som vi ikke havde spist. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg skam gjort det, ville stærkt fraråde, at man spiser hos india royal i Lyngby.

31 mai 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit