Jag är otroligt nöjd med Inleed. Det som verkligen sticker ut är hur snabbt de återkommer, oavsett när man hör av sig – vardagar, kvällar, helgdagar, ja i princip när som helst. Supporten är både... Voir plus

Jag råkade ut för ett märkligt critical error i WordPress admin‑gränssnittet. Som vanligt tog det inte lång tid innan Inleed satte igång och felsökte problemet. Efter lite dialog hade Stefan på In... Voir plus

Jag har testat många webbhotell genom åren, men Inleed sticker verkligen ut. Supporten är otroligt snabb, trevlig och lösningsorienterad, varje gång jag haft problem har jag fått hjälp nästan direkt.... Voir plus

Jag är otroligt imponerad av detta webbhotell. Servicen håller toppklass och supporten är snabb, kunnig och alltid hjälpsam. Varje gång jag har behövt assistans har jag fått tydliga svar och lösning... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web
  2. Fournisseur d'accès Internet

Inleed – Kvalitetshosting med breda tjänster, inklusive webbhotell, VPS, dedikerade servrar och co-location. Exceptionell kundservice och transparenta priser.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

400 avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Excellent

Excellent services, excellent interface and infrastructure, excellent customer support, excellent docs. Refreshing, to be honest.

30 août 2025

100% nöjd

Använt deras tjänster i många år och har alltid varit 100% nöjd.
Att deras support dessutom måste vara en av världens bästa gör det inte sämre.
Sluta leta webhotell och relaterade tjänster, du har hittat rätt nu.

17 août 2025

Oerhört bra webhotell!!

Inleed's webhotell fungerar fantastiskt bra!! Och deras support är otroligt snabba och alltid väldigt trevliga och tillmötesgående!! Jag kan varmt rekommendera Inleed!!

8 août 2025
Avis spontané

Inleed, support i värdsrekordklass.

2025-07-25 var vi i desperat behov av hjälp med vår webbutik efter en uppdatering. Det va Fredagskväll, så drömmen om hjälp va inte så stor. Detta hindrade dock inte den otroliga supporten på Inleed. De tog genast tag i problemet och efter mindre än en timma hade de löst problemet. Jag är 73 år och har haft kontakt med många supportrar. Inleeds support är i världsrekord klass! Stort tack till er alla som hjälpt oss sedan 2020 och nu har vi bokat oss hos er i 2 år till.

25 juillet 2025

Fantastic support!

Inleed are always fast with their support and I highly recommend their services. I am nothing but impressed with them and for such a low price. Really most bang for the buck!

25 juillet 2025

Bra pris

Bra pris, Bra företag, Har absolut ingenting ont att säga om dessa gossar som försett mig med internet det senaste året.

Fenomenal kundservice som svarar nästan dygnet runt såfort det är några frågetecken och tyvärr kommer jag inte kunna fortsätta vara kund hos dem när jag flyttar nu i augusti men hade jag kunnat det så hade jag inte tvekat en sekund.

VÄLJ INLEED säger jag bara!

24 juillet 2025

Outstanding support

Outstanding support! I have been a customer for almost 10 years and every time I have some issue or question, they respond lightning fast.

24 juillet 2025

Snabb och kunnig support

Snabb, trevlig och kunnig support som guidade mig genom hela processen att flytta både domännamn och e-post.

Så här långt överlägset både bättre och billigare än andra webbhotell jag haft tidigare.

23 juillet 2025

Sarkastisk support

Egentligen vill jag sätta NOLL, men det går inte.
Enkel fråga till support men får sarkastiska svar tillbaka istället för ett seriöst svar. Hade jag svarat en kund med den attityden i mitt jobb hade jag varit omplacerad.

22 juillet 2025
Logo de Inleed

Réponse de Inleed

Hej Colonel,

Det låter väldigt märkligt. Är du säker att du skrivit kring rätt företag?

Hittar ingen kund med ditt namn och inget ärende som passar in på det du förklarar. Vidare har vi bett er lämna mer information genom Trustpilot men inget sådant har skett.

Återkom gärna till oss så att vi kan få mer information.

Mvh,
Emil

Tror de börjat med någon form av…

Tror de börjat med någon form av "stalling" med deras SSL-certifikat sedan en tid tillbaka. Jag tycker det är skitmärkligt att nio gånger av tio fungerar det ej att göra SSL. Ja dessa ska ju vara billigast av alla, varför det nu är så viktigt? Tycker snarare bättre om företag och produkter som är lite dyrare men att man kan räkna med kvalité och inget trams. Supporten brukar annars fixa det om man kontaktar och de gör det manuellt, men förr var det aldrig sånt problem med SSL-certfikat!

Har gjort ändring på mitt omdöme. Det var jag som inte hade koll att det var min cache som behövt rensas varje gång jag lagt dit en domännamn i webbhotellet. Märkligt att det blir så, men det var alltså inte webbhotellet som strulade. Så nu har jag höjt från två till fyra stjärnor. Trist ingen på kundservice nämnt detta tidigare men det var en Stefan på Inleed, som nämnde detta för mig häromdagen och det visade sig vara rätt att jag måste rensa cacheminne.

20 juillet 2025

Hej igen.

Hej igen.
Gällande Inleed och Linus.
Hamnade igen i en oväntat stopp på företagets Filemaker server och visste inte hur jag skulle göra men tack vare Linus på Inleed så löste problemet väldigt snabbt och effektiv genom att följa de instruktionerna som Linus skickade till mig.
Det har jag skrivit tidigare och kommer att skriva om flera gånger, INLEED och personalen är fantastiska, de svarar alltid oavsett om det är vardag eller helg och hjälper alltid på bästa möjliga sätt.
Rekommenderar stark på både små och stora företag där de behöver en stabil server lösning och personal som ställer alltid upp.

Tack en gång till Linus du har räddat min vecka igen.

Trevlig semester till alla på inleed.

20 juillet 2025

Kunnigt, vänligt, snabbt

Har upplevt snabbt, vänligt och kunnigt bemötande när jag kontaktat i frågor som gällt bredband och hosting och nu senast i en fråga som visade sig mer gälla hur IP-adresser fungerar allmänt men som de svarade på vänligt och oerhört snabbt, med tanke på att jag mejlade långt utanför kontorstid.

8 juillet 2025
Avis spontané

Jag förstår ärligt talat inte varför jag inte valde Inleed tidigare.

Bästa servicen jag någonsin upplevt. Jag förstår ärligt talat inte varför jag inte valde Inleed tidigare. Supporten svarar inom några minuter, både på mail och chatt – och löser allt direkt. Det går säkert bra på telefon också – men jag har aldrig behövt ringa, vilket brukade vara det första alternativet hos andra leverantörer. Det här är kundservice på en nivå jag aldrig stött på tidigare. Andra leverantörer bleknar i jämförelse. Jag kommer aldrig byta webbhotell. Tack, Inleed.

Vill du spara pengar, slippa krångel och känna att du faktiskt når supporten när du behöver den? Byt till Inleed.

7 juillet 2025
Avis spontané

Inleed är i en klass för sig!

Det finns dåliga företag och bra företag. Och så finns det Inleed. Deras service är banne mig långt över vad betygsskalan tillåter! Jag har fått snabba och bra svar från deras kundtjänst alla möjliga dagar och tider på dygnet. Sent en söndag kväll? Inga problem! Jag fick flera hjälpande svar trots helg och sent på kvällen, och de ordnade en ny ip-adress åt mig, trots att det skulle kosta så mycket att de började gå back på mitt abonnemang och trots att det inte var deras ansvar, för ip-adressen skulle egentligen tillhandahållas från stadsnätsbolaget. Nu blev problemet inte löst tack vare nytt ip men Inleed gjorde verkligen allt de kunde och jag är supernöjd med allt de gjort. Nu ska jag diskutera mer med stadsnätsbolaget. Inleed är ett fantastiskt bolag och jag rekommenderar dem varmt!

6 juillet 2025

Riktigt bra support

Riktigt bra support! Vi använder deras webserver till flera sidor och har alltid fått väldigt bra support. Även på kvällar och helger. Riktigt bra!

6 juillet 2025

Fantastisk hjälp!

Jag fick som vanligt en blixtsnabb hjälp när jag själv hade lyckats radera ett skript från hemsidan och som jag inte hade kvar i datorn.

4 juillet 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.