Пълна катастрофа и непрофесионализъм!
Абсолютно неприемлемо обслужване! Въпреки че в приложението на Decathlon пратката се показваше като "доставена" още от сутринта, в реалност нямаше никаква доставка.
Получих само приблизителна дата за доставка (около 2.2.2026), но БЕЗ конкретен ден, БЕЗ часови прозорец, и БЕЗ предварително обаждане от шофьора. Как се очаква клиентът да бъде на адреса 24 часа в денонощието?
Когато най-накрая се обади шофьорът, той беше изключително груб и нелюбезен. Попита ме дали съм на адреса, обяснях му че съм на 5 минути разстояние, но той категорично отказа да изчака. По-късно разбрах, че той ДОРИ НЕ БЕ ДОШЪЛ на моя адрес - обаждаше се от локацията на предишната си доставка! Той самият щеше да се закъснее с няколко минути, но явно неговото време е по-ценно от моето.
След това - НУЛА официална комуникация какво трябва да направя. Шофьорът ми даде някакви неясни указания по телефона къде е складът на фирмата. Наложи се АЗ да ходя до техния склад (където няма дори рецепция за клиенти - само шофьорът с бусa). Там трябваше да платя в брой и да подпиша ПРЕДИ да видя артикула, въпреки че продавачът ми беше обещал, че ще имам възможност да разгледам и пробвам ръкавиците, за да видя дали ми стават.
Това е най-лошата куриерска услуга, която съм използвал! Пълна липса на организация, грубо отношение и нулев респект към клиента. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!
2 février 2026
Avis spontané