Geweldige service van INTU
INTU heeft mijn huis supergoed verduurzaamd. Duidelijke uitleg, fijne service en alles werkt perfect. Echt top!
INTU helpt je woning of gebouw gasloos, comfortabel en toekomstbestendig te maken. We leveren merkonafhankelijk advies, installatie en beheer van duurzame energieoplossingen - van warmtepompen, zonnepanelen en thuisbatterijen tot laadpalen en warmteopslag. Het hart van onze aanpak is Wubbo: jouw “energiedirigent” die al je energie automatisch slim laat samenwerken. Wubbo wordt door INTU in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, werkt lokaal (zonder internet) en is optioneel te bedienen via de INTU-app. INTU bestaat sinds 2012 en heeft meer dan 12 jaar ervaring. Met onze eigen adviseurs, installateurs en installatiepartners zijn we volledige gespecialiseerd in duurzame energie en de aansturing daarvan.
De Esch 1, 7783 CG, Gramsbergen, Pays-Bas
Installatie nu ongeveer 2 maanden in gebruik
Werkt prima en bedrijf denkt ook uitstekend mee
in oplossingen die bij ons passen
Wij zijn ondertussen al meer dan 5 jaar klant. Ondanks dat we weinig contact hebben (omdat alles goed werkt). Is het wel zo dat als je elkaar spreekt over de telefoon of op een beurs ze wel weten wie je bent. Positief alles zeker een bedrijf wat vertrouwen schept en passie voor het vak.

Réponse de INTU
De wubbo is ideaal, hij bespaart elke dag energie zonder dat ik het door het. Installatie verliep goed. Ze zijn makkelijk in contact en ik vertrouw erop dat ze mij helpen mocht er ooit iets stuk gaan.
Advies op maat en altijd bereikbaar. Er wordt gekeken naar wat bij ons past in onze bestaande woning.