Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De invalidenkaart heeft mij afgelopen jaar meerdere keten zijn nut bewezen. Vooral in het buitenland, Duitsland, Frankrijk, België, zorgt de kaart voor eenvoudige communicatie. Bijvoorbeeld bij de Di... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Gisteren bij Europapark geweest met mijn zoon. Deze kaart werd geweigerd omdat iedereen die zomaar aan kan vragen. Uiteindelijk toch geholpen door de medewerkers omdat de handicap zichtbaar was. Dez... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoveel baat bij vooral in het buitenland als de 'gewone' kaart achter de ramen van de auto zit. Dan deze kaart laten zien en je mag overal de rij voorbij. Super fijn!! Klein voordeel van je eigen nade... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat mensen niet op het eerste oog kunnen zie dat ik invalide ben is het erg handig dat ik deze kaart zichtbaar kan dragen.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipement pour personnes handicapées

Écrit par l'entreprise

Maak uw handicap snel en gemakkelijk kenbaar met de Invalidenkaart. U kunt een Invalidenkaart aanvragen als u bijvoorbeeld uw handicap aantoonbaar wilt maken, omdat deze niet zichtbaar is of als hulpmiddel in het buitenland. U vraagt de kaart gemakkelijk online aan en ontvangt hem binnen twee weken in huis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 62 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

4,1

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Handig hulpje

Snelle toezending. Handig hulpje om aan te geven dat je iets mankeert zonder schroom, ook al is het geen officieel pasje. Ik maak er vooral gebruik van bij dagjes uit en het buitenland. Hopelijk komt ooit EDC in Nederland, maar tot die tijd gebruik ik dit pasje

8 juillet 2026

Top!

Duidelijke uitleg over de kaart. Aanvraag was makkelijk en de kaart werd snel geleverd. Betalen hoeft pas als je de kaart binnen hebt. Kortom nette service!

1 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zonder woorden kan ik aangeven dat ik iets markeer

Deze kaart maakte het voor mij zoveel makkelijker. Ik gebruik hem op vakantie of dagjes weg.
Op vakantie is het vaak lastiger om iets aan te geven. Nu hoefde ik alleen de kaart te laten zien zonder uitleg te hoeven geven. Dit scheelde voor mij al zoveel stress. Waar ik meestal dacht laat maar zitten kost te veel moeite, heb ik nu dingen kunnen doen die normaal stress gaven

7 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snelle verzending,kaart is super…

Zeer snelle verzending,kaart is super in het gebruik voor onzichtbare handicaps zoals ik spinale epidurale lipomatose en discopathie facetartrose familiaire hypercholesterolemie R3500q liptomen op de peesen.
Al meer dan 12 maanden wachten op wmo indicatie. Dan is deze kaart echt een aanrader ook voor pretparken.
Mvg Marcel Hergink

18 juin 2026

Geachet heer Hergink,

Bedankt voor uw mooie review en voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te lezen dat u de verzending als snel heeft ervaren en dat de Invalidenkaart voor u in de praktijk een waardevolle aanvulling is. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met anderen te delen.

Wij wensen u veel gemak toe met uw Invalidenkaart en bedanken u voor uw vertrouwen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit lijkt echt maar is totaal nep

Dit lijkt echt maar is totaal nep. Er zit geen officiele organisatie achter. Niet te achterhalen waar en van van wie dit bedrijf is of wat voor bedrijf dit is. Trap er niet in!!
Reviews zijn ook nep

17 avril 2026

Beste Jessica,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te lezen dat u deze indruk heeft gekregen.

Wij hebben op basis van de gegevens die bij deze review beschikbaar zijn gekeken, maar kunnen geen aanvraag of registratie van u terugvinden. Als u contact met ons opneemt met aanvullende gegevens, kijken wij uw situatie uiteraard graag verder na.

Wij willen daarnaast graag benadrukken dat de reviews over onze dienstverlening niet nep zijn. Klanten kunnen zelfstandig een beoordeling plaatsen op het reviewplatform en wij hebben geen invloed op de inhoud daarvan. Zowel positieve als kritische ervaringen worden daar gepubliceerd, daar hebben wij geen invloed op.

Mocht u vragen hebben over de Invalidenkaart of onze dienstverlening, dan helpen wij u daar graag verder mee.

Pure oplichterij

Pure oplichterij! Kaart heeft totaal geen meerwaarde in het dagelijkse leven en bevat alleen via een QR code een linkje naar een zeer amateuristiche site met wat nietszeggende uitleg.
Verplichte automatische verlenging bij aanmelden, waarvoor je zelf aktie moet ondernemen om uit te zetten. Wanneer je dit niet doet een heel goede om de factuur te laten storneren, inclusief dreigementen met juridische/ incasso procedures.
Niet intrappen! Het is dat ik 1 ster moet geven, maar -5 zou relevanter zijn voor deze maffia praktijken.

5 novembre 2025

Réponse de Invalidenkaart

Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring met de Invalidenkaart. Wij hebben uw gegevens nagekeken, maar kunnen op basis van de informatie bij deze review geen lopende aanvraag of registratie terugvinden. Als u contact met ons opneemt met uw gegevens, kijken wij dit uiteraard graag verder voor u na.

Wat betreft de automatische verlenging willen wij graag toelichten dat deze inderdaad kan worden in- of uitgeschakeld. Daarnaast informeren wij onze klanten altijd ongeveer twee weken vóór een verlenging per e-mail. In dat bericht wordt duidelijk uitgelegd dat de automatische verlenging kan worden geannuleerd en geven wij hiervoor ruimschoots de gelegenheid.

Wij staan altijd open voor vragen of opmerkingen en helpen u graag verder wanneer u contact met ons opneemt.

Teveel voor niks

Met of zonder kaart maakt voor mij geen verschil in het dagelijks leven. Het geeft mij geen voordelen. Maar daarvoor dien ik elke jaar opnieuw €20 te betalen. Naam lijkt teveel op GPK waardoor ik op het verkeerde been ben gezet. Die kaart is wel serieus te nemen en bied wel veel voordelen. Helaas ben ik in zee gegaan met dit bedrijf. Mailcontact moeizaam. Vele adressen worden niet beantwoord. Vreemd bedrijf. Totaal niet over te spreken.

27 août 2025

Réponse de Invalidenkaart

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te lezen dat de Invalidenkaart niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Voor veel mensen is de Invalidenkaart juist een waardevol hulpmiddel, bijvoorbeeld wanneer zij zich moeten identificeren in situaties waarin een gehandicaptenparkeerkaart daarvoor niet geschikt is. Een gehandicaptenparkeerkaart ligt tijdens het parkeren immers achter de voorruit van het voertuig en is bovendien een andere kaart met een ander doel.

Wij vinden het daarom opvallend dat u aangeeft te hebben gedacht dat het om een parkeerkaart ging. Tijdens het aanvraagproces wordt op meerdere momenten duidelijk vermeld dat de Invalidenkaart geen gehandicaptenparkeerkaart is. Nog voordat een aanvraag kan worden gestart, verschijnt zelfs een schermvullende melding waarin dit expliciet wordt uitgelegd.

Wanneer de jaarlijkse kosten een bezwaar vormen vanwege een financieel moeilijke situatie, bestaat bovendien de mogelijkheid om kwijtschelding aan te vragen. Op die manier kunnen mensen die daarvoor in aanmerking komen de kaart kosteloos ontvangen.

Wij herkennen ons daarnaast niet in de opmerking dat e-mails onbeantwoord blijven. Wij streven ernaar om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. Op basis van de informatie die u in de review heeft achtergelaten, kunnen wij helaas geen lopende aanvraag vinden. U kunt ons altijd contacteren via klantenservice@invalidenkaart.nl

Wij waarderen uw feedback en nemen deze uiteraard mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service. Je krijgt binnen enkele werkdagen (soms enkele uren) altijd antwoord op je berichten.

Jammer dat dit niet iets officieels kan worden zoals de EDC kaart. Hopelijk komt er snel verandering in vanuit de overheid. Tussentijd dat invalidenkaart.nl dit doet is echt geweldig. Heel veel personen met beperkingen kunnen nu met de kaart iets laten zien i.p.v. alleen een GPK.

19 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Beware, you can't cancel the card.

My partner applied for this invalid card thinking it was a parking card. When I looked into it, it was obviously not as anyone can apply disabled or not as there are no checks made. Making the card meaningless. As I am English and my partner is Dutch, her brother sent a letter cancelling the card. This was after they sent bailiffs round to collect payment. Now a year later they have sent another card with an invoice! I then contacted them via their website to cancel the card again and have not yet had a reply except for a standard acknowledgement that they received our communication. I don't know what more I can do about this situation other than keep,paying them for this worthless piece of plastic or wait for the bailiffs again which cost her €40.

12 novembre 2024

Dear N. Lifely,

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear about the challenges you’ve encountered. I’ve attempted to locate your partner’s application using the information provided, but unfortunately, I couldn’t find any records. Neither did I find any communication with our support team in the past.

To assist you further, could you kindly send an email to klantenservice@invalidenkaart.nl with your partner's name, or card number? This will allow us to investigate the matter thoroughly and work towards a suitable resolution.

Thank you for bringing this to our attention, and we look forward to assisting you.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus