Very quick and friendly delivery
Very quick and friendly delivery. The products are so good😍

Réponse de Amarsi
Very quick and friendly delivery. The products are so good😍

Réponse de Amarsi
Voor de eerste keer besteld!
En is zelfs thuis gebracht!
Alles netjes bezorgd en zelfs wat extra lekkers erbij gedaan!
Dankjewel!
Net mijn bestelling ontvangen, heel vlot. Al uitpakkend alvast gesnoept van de culatello, jammie!
Erg vriendelijk en met zorg gecommuniceerd over de levering en na ontvangst ook nog even.
Een winkel die ik graag aanbeveel, er is veel lekkers te krijgen! (Als jullie trofie aan ‘t assortiment toevoegen, helemaal super! Ok, niet Sardijns ;-) )
Mooie, bijzondere Italiaanse producten, veel variatie, genoeg keus. Ik had een tegoedbon gewonnen en was positief verrast door het aanbod. Fijne communicatie, snelle levering. Echt een aanrader.
Webshop met Italiaanse delicatessen
Producten zijn overheerlijk, supervers en verzonden met soort koelzakjes zodat de producten koel en vers bezorgd worden.
Was mijn eerste bestelling, maar er komen er vast meer.
Heerlijke echt Italiaanse producten en prima service.
Fijne webwinkel met naast goede Italiaanse producten ook heerlijke zelfgemaakte gerechten. Vooral de Sardijnse gehaktballetjes in saus is een aanrader en doet ons even terugkomen op Sardinië!
Very accurate delivery, fast and they also call you to know what time they will find you at home, very professional and 100% Italian products, they are the best
Hele goede communicatie. Producten werden gekoeld geleverd. Was weer top.
Goede service, snelle levering, verse producten, goed verpakt
Mooi en lekker assortiment, fijne service en leuke prijzen. Alles wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Zeer tevreden over de kwaliteit en vergelijkbare prijzen als in Italië.
Heerlijke echt Italiaanse producten, steeds een gevarieerd aanbod tegen zeer goede prijzen. Netjes ingepakt, zelfs gekoeld, en in overleg verzonden. Vlotte communicatie, wij zijn al jaren zeer tevreden klanten! Altijd iets lekkers te vinden in de webshop, voor onszelf of om een kado pakket samen te stellen voor een ander.
Snelle, vriendelijke service en een ruime keuze uit heerlijke Italiaanse delicatessen. De koelverse producten zijn goed verpakt en worden gekoeld verstuurd. Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt!