Grazie Beauty Avis

TrustScore 3.5 sur 5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fruktansvärt!!

Fruktansvärt!!! Blåsor på benen och alldeles röda ben med fruktansvärda smärta . Har tatt kontakt med Klarna Då jag INTE kommer betala detta ...😭😡
Produkten är oljan för svullna ben 👎👎👎

28 avril 2025

Réponse de Grazie Beauty

Hej, tack för din feedback. Vi strävar alltid efter att förbättra våra produkter och tjänster.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, så vi skulle uppskatta om du kunde kontakta oss på support@grazie-beauty.com så att vi kan lösa detta problem för dig.

Återigen, tack för din feedback, och vi ber om ursäkt för din negativa upplevelse.

Olivia Jansen | Kundansvarig

Värmesulor

Värmesulorna blev jättevarma första gången de användes och sedan bra några gånger tills kristallerna klumpade ihop sig och sulorna gick inte att använda.
Eftersom jag har väldigt kalla fötter hoppades jag verkligen på denna produkt, men de fungerade inte som jag hade hoppats - uruselt köp.

17 février 2025

Réponse de Grazie Beauty

Hej, Tack så mycket för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att din upplevelse inte uppfyllde förväntningarna. Vi tar kundernas oro på allvar och skulle älska möjligheten att göra saker rätt. Vänligen kontakta oss på support@grazie-beauty.com så att vi kan lösa detta åt dig. Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att förbättra din upplevelse med oss.

Kundansvarig

Ärligt talat var jag tveksam

Ärligt talat var jag tveksam, men HairGrow överraskade mig verkligen! Efter några veckor känns mitt hår starkare, och jag har mindre slitage. Doftar gott också, vilket är en extra bonus. Värt att testa om du har problem med tunnhårighet!

17 mars 2025

Réponse de Grazie Beauty

Hej, tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att vår produkt har haft en positiv inverkan på din dagliga komfort. Din tillfredsställelse är vår prioritet och vi uppskattar att du delar din erfarenhet med oss. Om du någonsin behöver ytterligare support eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss!

Kundansvarig

Ik heb een extreem gevoelige huid en…

Ik heb een extreem gevoelige huid en vind het lastig om producten te vinden die mijn huid niet irriteren. Maar Grazie Beauty heeft dat veranderd. Hun formules zijn zo mild en toch effectief, en ik merk een enorme verbetering in de textuur van mijn huid. Echt bedankt!

13 mars 2025

Réponse de Grazie Beauty

Hallo! Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat ons product een positieve invloed heeft gehad op uw dagelijks comfort. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we waarderen het dat u uw ervaring met ons wilt delen. Als je ooit verdere ondersteuning nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Met vriendelijke groeten,

Account Manager

Grazie Beauty geeft je echt een luxe…

Grazie Beauty geeft je echt een luxe ervaring. Elk product dat ik heb geprobeerd, voelt alsof het veel duurder zou moeten zijn. Van de verpakking tot het resultaat – alles is gewoon perfect. Ik ben zo blij dat ik dit merk heb ontdekt!

10 mars 2025

Réponse de Grazie Beauty

Hallo! Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat ons product een positieve invloed heeft gehad op uw dagelijks comfort. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we waarderen het dat u uw ervaring met ons wilt delen. Als je ooit verdere ondersteuning nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vriendelijke groeten,

Account Manager

Jag älskar verkligen den här mascaran

Jag älskar verkligen den här mascaran! Den lyfter och framhäver fransarna utan att klumpa sig, och borsten applicerar jämnt för ett superfint resultal. Dessutom sitter den på plats hela dagen. Min jakt på den perfekta mascaran är över!

5 mars 2025

Réponse de Grazie Beauty

Hej! Tack för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att vår mascara uppfyller dina förväntningar genom att ge lyft, definition och långvarig hållbarhet utan att klumpa. Din tillfredsställelse är vår prioritet och vi uppskattar verkligen ditt stöd. Om du någonsin behöver hjälp, tveka inte att höra av dig!

oplichters zijn het …

lieve mensen koop aub niet hier zijn oplichters ik dacht steunkousen te kopen maar wat blijk het zijn pantykousjes heb 40 betaalt dus niets hier kopen ze sturen de verkeerde producten voor een schandalige dure prijs o en retourneren is naar china en je kan niks terug sturen volgens hun beleid dus koop hier niks is oplichting

19 février 2025

Réponse de Grazie Beauty

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te geven.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven naar nauwkeurige productbeschrijvingen en een soepele winkelervaring voor al onze klanten.
Als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Neem contact op met onze klantenservice op support@grazie-beauty.com en we zullen ons best doen om je te helpen met je problemen, inclusief retourmogelijkheden.
We waarderen uw feedback en nemen deze serieus, omdat we voortdurend werken aan het verbeteren van onze service.
Met vriendelijke groet,
Anne Curtis