Invozio Avis 204

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Väldigt användarvänligt! Jag har nu använt Invozio ett bra tag och är väldigt nöjd. Det är enkelt att förstå sig på sådant jag tycker är knepigt ibland- med försäkringar, pension och sådant. Även... Voir plus

Enkel att använda, lätt att skapa faktura, låga avgifter. Snabb, trevlig och bra kundtjänst både via mejl och telefon. Hjälpsamma. Utbetalning till konto sker snabbt. Helt klart nöjd, kommer inte byta... Voir plus

Har bara fakturerat en gång och utan problem med tydliga exempel på hur dom räknat. Efter jag skapat mitt konto så vart jag uppringd av en trevlig kille som bara ville veta om allt fungerade som önska... Voir plus

Tjänsten fungerar bra, det var lätt att skapa en timrapport och faktura, den kom snabbt fram till kund, enkelt att fakturera även utanför Sverige. Hemsidan har bra funktionalitet men lite jobbig att... Voir plus

1. Service de comptabilité
  2. Cabinet d'expertise comptable
  3. Entreprise de logiciels de comptabilité
  4. Service de finances alternatives
  5. Agence de consultants commerciaux et informatiques
  6. Consultant en ressources humaines

• Fakturera enkelt utan företag – Perfekt för privatpersoner • Effektivisera din löneadministration – Låt oss hantera personalens löner och administration medan du fokuserar på din verksamhet – Perfekt för tillväxtföretag och startups • Endast 1,4 % avgift – Inga dolda kostnader Invozio är en snabbt växande plattform som gör det möjligt för privatpersoner att fakturera utan att behöva starta ett eget företag. Med enkelhet, effektivitet och låga avgifter har vi blivit ett populärt val för frilansare, konsulter och egenanställda inom olika branscher. Genom att förenkla fakturering och lönehantering hjälper vi våra användare att spara tid och fokusera på sitt arbete. Invozio är en viktig del av den flexibla arbetsmarknaden och erbjuder en smidig lösning för alla som vill fakturera utan att driva ett eget företag.

Därför väljer frilansare Invozio

Fakturera utan att starta eget
Invozio hjälper frilansare och konsulter att fakturera utan eget företag. Vi hanterar lön, skatt, bokföring och försäkring på ett enkelt sätt, så att du kan fokusera på ditt arbete. Låga avgifter, smidiga utbetalningar och personlig support. Vi hjälper även företag att hantera löner på ett enkelt och effektivt sätt.

4,6

Funkar kanon

Funkar kanon . Lätt att fakturera. Pengarna kommer som lovat

19 mars 2025

Hej Anders,

Stort tack för din återkoppling och det fina omdömet.

Vi är glada att höra att du upplever faktureringen som smidig och att utbetalningarna sker som förväntat. Vårt mål är att erbjuda en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för frilansare och konsulter, och det är alltid uppskattat att få bekräftelse på att vi lever upp till det.

Tack för förtroendet – vi ser fram emot att fortsätta samarbetet!

Invozio Supportteam

Not only lowest fees. Also Smooth, Reliable, and Easy to Use

Invozio offers an efficient and straightforward platform that works exactly as expected. Communication is clear, and while responses aren’t instant, they are reliable. With low fees and a hassle-free experience, I see no reason to use anything else. I feel completely confident using this service and highly recommend it.

11 mars 2025

Hi Johan,

Thank you so much for your fantastic review! We truly appreciate your kind words and the time you took to share your experience with Invozio.

We’re thrilled to hear that you find our platform efficient, straightforward, and reliable. Providing clear communication and a hassle-free experience at a low cost is exactly what we strive for, so it means a lot to know that we’re meeting your expectations.

Your confidence in our service and recommendation mean the world to us. If you ever need anything, don’t hesitate to reach out. Thanks again!

Best regards,
The Invozio Team

Väldigt sega att svara på mail och att…

Väldigt sega att svara på mail och att det tar minst 48 timmar 2025 att föra över pengar går över mitt förstånd. Känns gammaldags på ett dåligt sätt.

7 mars 2025

Hej Martin,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har upplevt lång svarstid och att överföringen av pengar tagit längre tid än förväntat. Vi strävar alltid efter att ge snabb service och arbetar kontinuerligt med att effektivisera våra processer.

Gällande överföring av lön beror detta på svenska bankers hanteringstider. Oftast får man sin lön på eftermiddagen dagen efter att lönebeskedet skickats ut från oss. Detta är en del av bankernas process och inget vi kan påverka direkt, men vi förstår att det kan upplevas som långsamt.

Vi tar till oss din synpunkt och ser över hur vi kan förbättra både vår kommunikation och utbetalningstider framöver. Om du har ett specifikt ärende du behöver hjälp med är du varmt välkommen att kontakta oss på support@invozio.com, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Team Invozio

Jag tycker att Invozio är bra och…

Jag tycker att Invozio är bra och smidigt, dock så var det lite svårt att använda i början. Annars toppen

4 mars 2025

Réponse : Invozio

Tack för din fina recension och för att du delar din upplevelse! Vi är glada att du tycker att Invozio är bra och smidigt.

Vi tar till oss din feedback om att det var lite svårt i början och arbetar ständigt med att förbättra användarupplevelsen. Om det är något vi kan göra för att underlätta för nya användare, tar vi gärna emot dina förslag!

Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något.

Smidigt och enkelt

Snabbt och enkelt system

27 février 2025

Réponse : Invozio

Stort tack för din femstjärniga recension! Vi är glada att du tycker att vårt system är snabbt och enkelt att använda.

Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något mer!

Team Invozio

Enkel uppsättning och smidig process

Enkel uppsättning och smidig process. Rekommenderar

26 février 2025

Hej Oscar,

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du tycker att vår tjänst är enkel och smidig.

Tack för att du rekommenderar oss – vi uppskattar ditt stöd!

Toppensupport!

5 mars 2025
Avis spontané

Hej Ellen,

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår support och uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension.

Hör av dig om vi kan hjälpa dig med något mer!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

20 février 2025

Hej Edvard,

Tack för din recension! Vi är glada att du upplever Invozio som snabbt och enkelt.

Om det finns något vi kan göra för att ge dig en femstjärnig upplevelse, tveka inte att höra av dig – vi vill alltid bli ännu bättre!

Fakturering

Funkar bra. Jag är nöjd

12 février 2025

Hej Tobias,

Tack för din recension! Det är härligt att höra att du är nöjd och att allt fungerar bra.

Om det finns något vi kan göra för att ge dig en ännu bättre upplevelse, tveka inte att höra av dig – vi vill alltid bli ännu bättre!

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt. Nöjd

11 février 2025

Hej Jaana,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du tycker att Invozio är smidigt och enkelt att använda. Om det finns något vi kan göra för att förtjäna en femstjärnig upplevelse, är du alltid välkommen att höra av dig.

Tack för att du använder Invozio!

Snabb och enkel onboarding

Snabb och enkel onboarding - tillika för fakturering och löneutbetalning!

4 février 2025

Réponse : Invozio

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår smidiga onboarding, fakturering och löneutbetalning. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något mer!

Med vänlig hälsning,
Invozio-teamet

Enkelt

Enkelt att använda

2 février 2025

Hej Mattias!

Stort tack för ditt 5-stjärniga omdöme! Vi är glada att höra att du tycker vår plattform är enkel att använda – det är precis vad vi strävar efter. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta förbättra våra tjänster.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver.

Allt har funkar smidigt och bra

Allt har funkar smidigt och bra

Hej Nicolina!

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är verkligen glada att höra att allt har fungerat smidigt och bra för dig. Det betyder mycket för oss att få positiv feedback från våra användare – det hjälper oss att fortsätta utveckla och förbättra våra tjänster.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp med något i framtiden. Vi finns alltid här för att stötta dig i ditt frilansande!

De har bra system

De har bra system, snabbt och enkelt, är jätte nöjd med vad jag får 😇

Réponse : Invozio

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vårt system och att du tycker det är snabbt och enkelt att använda. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för våra användare.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver!

Team Invozio

Det är enkelt att fylla i räkningen och…

Det är enkelt att fylla i räkningen och man får bra feeback.

Hej Sonja,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du tycker det är enkelt att fylla i fakturorna och att vår feedback varit till hjälp. Om det finns något vi kan förbättra för att få full pott nästa gång, får du gärna dela med dig!

Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med dina fakturor.

Team Invozio

Jag använder invozio för frilansarbete…

Jag använder invozio för frilansarbete och är nöjd. Gjorde ett fel med första fakturan och ringde supporten och fick snabb hjälp.

8 février 2025
Avis spontané

Hej Emil,

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med Invozio och att vår support kunde hjälpa dig snabbt med din första faktura. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver – vi finns här för dig!

Lycka till med ditt frilansarbete!

Hej Linda,

Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse! Vi är glada att höra att fakturan skickades snabbt och att vår tjänst fungerade smidigt för dig.

Om det är något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse och nå 5 stjärnor, tveka inte att höra av dig! Vi uppskattar all feedback för att bli ännu bättre.

Teamet på Invozio

Enkelt och så smidigt till en låg…

Enkelt och så smidigt till en låg kostnad

28 octobre 2024

Hej Clemens,

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du tycker vår tjänst är enkel, smidig och prisvärd.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta förbättra vår plattform för att göra din upplevelse ännu bättre.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller förslag!

Ha en fantastisk dag!

Det verkar fungera bra 👍

Det verkar fungera bra 👍

17 décembre 2024

Réponse : Invozio

Tack så mycket för din positiva feedback och för att du delar din upplevelse med oss! Vi är glada att höra att allt verkar fungera bra för dig.

Om du har några frågor eller om det är något vi kan göra för att förbättra din upplevelse ytterligare, tveka inte att höra av dig.

Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med dig!

Teamet på Invozio

Första gången jag använder sidan lite…

Första gången jag använder sidan lite ovan men tyckte helhets bilden är bra du får koll på alla delar i din faktura och hur dom har räknat.

18 décembre 2024

Réponse : Invozio

Stort tack för din recension, Ken! ⭐️ Vi förstår att det kan vara lite ovant första gången, men vi är glada att du tycker att helhetsbilden är bra och att du har fått en tydlig översikt över din faktura och beräkningarna.

Om du stöter på några frågor eller behöver hjälp med något, är du alltid välkommen att kontakta oss – vi finns här för dig! 📧✨

Teamet på Invozio

En savoir plus sur les différents types d'avis.