Väldigt användarvänligt! Jag har nu använt Invozio ett bra tag och är väldigt nöjd. Det är enkelt att förstå sig på sådant jag tycker är knepigt ibland- med försäkringar, pension och sådant. Även... Voir plus
Enkel att använda, lätt att skapa faktura, låga avgifter. Snabb, trevlig och bra kundtjänst både via mejl och telefon. Hjälpsamma. Utbetalning till konto sker snabbt. Helt klart nöjd, kommer inte byta... Voir plus
Har bara fakturerat en gång och utan problem med tydliga exempel på hur dom räknat. Efter jag skapat mitt konto så vart jag uppringd av en trevlig kille som bara ville veta om allt fungerade som önska... Voir plus
Tjänsten fungerar bra, det var lätt att skapa en timrapport och faktura, den kom snabbt fram till kund, enkelt att fakturera även utanför Sverige. Hemsidan har bra funktionalitet men lite jobbig att... Voir plus
• Fakturera enkelt utan företag – Perfekt för privatpersoner • Effektivisera din löneadministration – Låt oss hantera personalens löner och administration medan du fokuserar på din verksamhet – Perfekt för tillväxtföretag och startups • Endast 1,4 % avgift – Inga dolda kostnader Invozio är en snabbt växande plattform som gör det möjligt för privatpersoner att fakturera utan att behöva starta ett eget företag. Med enkelhet, effektivitet och låga avgifter har vi blivit ett populärt val för frilansare, konsulter och egenanställda inom olika branscher. Genom att förenkla fakturering och lönehantering hjälper vi våra användare att spara tid och fokusera på sitt arbete. Invozio är en viktig del av den flexibla arbetsmarknaden och erbjuder en smidig lösning för alla som vill fakturera utan att driva ett eget företag.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Lätt att använda.
Snabbt och förhoppningsvis kommer mina pengar också.

Réponse : Invozio
Korrigerade mina fakturor åt mig och skickade fel till kunden utan min vetskap. När jag väl fått ordning på fakturorna så skickar de min kund till inkasso trots att det är deras fel. Tre månader senare har jag fortfarande problem med inkassobolaget Tryggfakturaservice som Invozio samarbetar med. Trots att fakturor har krediteras skickar de dröjsmåls avgifter till mina kunder. Så oprofessionella, kommer ALDRIG rekommendera invozio till någon.

Réponse : Invozio
Det har funkat nu. Har fått min första lönespec. Verkar vara i god ordning

Réponse : Invozio
Fick hjälp flera ggr via support/e-mail. Det kändes vänligt och tålmodigt och tonen i svaren gjorde att jag vågade fråga igen. Dessutom har jag fått återkoppling på att allt blev rätt till sist och att fakturan omhändertagits enligt reglerna

Réponse : Invozio
Jag har inte fått någon ordning på min mail hos Er. Kommer bara in med mitt BankID. Skulle vilja att mailen fungerar, jag har bett Er om hjälp men utan resultat!
Med vänlig hälsning, Eva

Réponse : Invozio
Jättedålig återkoppling på vad som var fel med fakturan. Inte beskrivet tillräckligt bra vad jag skulle gjort istället. Dessutom är det inte jag som väljer skattefri ersättning det är ju fakturamallen själv som gör det!
Dåligt att man bara kan lägga upp en pdf, om man har flera kvitton att redovisa är det ett jäkla jobb att sammanfoga dem till ett doc
Kommer inte välja igen

Réponse : Invozio
Ganska enkelt att fylla i alla uppgifter och riktigt snabbt omhändertagande.

Réponse : Invozio
Snabb hjälp från kundsupport när jag skulle fakturera min första faktura!

Réponse : Invozio
Det verkar att funka bra.
Men dåligt att man inte kan ha företagslogga på fakturorna.

Réponse : Invozio
Än så länge är jag väldigt nöjd med deras tjänster! Lätt att lägga upp nya kunder och skicka fakturor.

Första gången
har gått bra och smidigt. Men önskar att det stod ert företagsnamn på kontoutdraget och inte bara LON. Nöjd i överigt.

Réponse : Invozio
Superbra! Det enda som drar ner betyget till fyra istället för fem stjärnor är att fakturaverktyget skulle kunna göras tydligare om det är ett hantverk eller vara man vill fakturera för. I övrigt är jag mycket nöjd.

Réponse : Invozio
Enkelt med tydlig information. Kommer att fortsätta använda tjänsten.

Réponse : Invozio
My typo was fixed not only to ensure the present invoice sent as planned, but also for future invoices. That kind of forward thinking and “going the extra mile” is very much appreciated.

Réponse : Invozio
En savoir plus sur les différents types d'avis.