Invozio Avis 204

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Väldigt användarvänligt! Jag har nu använt Invozio ett bra tag och är väldigt nöjd. Det är enkelt att förstå sig på sådant jag tycker är knepigt ibland- med försäkringar, pension och sådant. Även... Voir plus

Enkel att använda, lätt att skapa faktura, låga avgifter. Snabb, trevlig och bra kundtjänst både via mejl och telefon. Hjälpsamma. Utbetalning till konto sker snabbt. Helt klart nöjd, kommer inte byta... Voir plus

Har bara fakturerat en gång och utan problem med tydliga exempel på hur dom räknat. Efter jag skapat mitt konto så vart jag uppringd av en trevlig kille som bara ville veta om allt fungerade som önska... Voir plus

Tjänsten fungerar bra, det var lätt att skapa en timrapport och faktura, den kom snabbt fram till kund, enkelt att fakturera även utanför Sverige. Hemsidan har bra funktionalitet men lite jobbig att... Voir plus

1. Service de comptabilité
  2. Cabinet d'expertise comptable
  3. Entreprise de logiciels de comptabilité
  4. Service de finances alternatives
  5. Agence de consultants commerciaux et informatiques
  6. Consultant en ressources humaines

• Fakturera enkelt utan företag – Perfekt för privatpersoner • Effektivisera din löneadministration – Låt oss hantera personalens löner och administration medan du fokuserar på din verksamhet – Perfekt för tillväxtföretag och startups • Endast 1,4 % avgift – Inga dolda kostnader Invozio är en snabbt växande plattform som gör det möjligt för privatpersoner att fakturera utan att behöva starta ett eget företag. Med enkelhet, effektivitet och låga avgifter har vi blivit ett populärt val för frilansare, konsulter och egenanställda inom olika branscher. Genom att förenkla fakturering och lönehantering hjälper vi våra användare att spara tid och fokusera på sitt arbete. Invozio är en viktig del av den flexibla arbetsmarknaden och erbjuder en smidig lösning för alla som vill fakturera utan att driva ett eget företag.

Därför väljer frilansare Invozio

Fakturera utan att starta eget
Invozio hjälper frilansare och konsulter att fakturera utan eget företag. Vi hanterar lön, skatt, bokföring och försäkring på ett enkelt sätt, så att du kan fokusera på ditt arbete. Låga avgifter, smidiga utbetalningar och personlig support. Vi hjälper även företag att hantera löner på ett enkelt och effektivt sätt.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

204 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jag är nöjd med tjänsten såhär långt

Jag är nöjd med tjänsten såhär långt, har dock endast fakturerat en gång och den betalningen har ej kommit in än.
Det enda jag kan anmärka på är att jag inte blev tillåten expressbetalning vilket gjorde mig lite besviken,

17 juillet 2024

Réponse : Invozio

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med tjänsten hittills. Vi beklagar att du inte blev tillåten expressbetalning och förstår din besvikelse. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster och din feedback är viktig för oss. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt. Inget krångel.

19 juillet 2024

Hi Jan,

Thank you for taking the time to leave a review! We are delighted to hear that you found our service simple and smooth, with no hassles. Your feedback is greatly appreciated and motivates us to continue providing the best service possible. If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out to us.

Invozio Customer Support

I am happy with the quick support

I am happy with the quick support, delivery, and neat conversations.

8 juillet 2024

Hi,

Thank you very much for taking the time to leave a review! We are delighted to hear that you are happy with our quick support, delivery, and the neat conversations. Your feedback means a lot to us and helps us continue to provide the best possible service. If there is anything more we can do for you, please don't hesitate to reach out.

Invozio Customer Support

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt

17 juillet 2024

Réponse : Invozio

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva en recension av oss. Din feedback betyder mycket för oss och vi är glada att höra att du tycker att vår tjänst är smidig och enkel att använda.

Tack för ditt stöd och förtroende. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig utmärkt service.

Smidigt och bra!

Smidigt och bra!

26 juin 2024

Tack för din recension!

Vi är glada att höra att du tycker att vår tjänst är smidig och bra. Tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback. Din feedback är mycket uppskattad och vi strävar alltid efter att förbättra oss.

Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Invozio Kundsupport

Bra hjälp men stressad support .

Jag fick den hjälp jag behövde men upplevde att personen jag pratade med var väldigt stressad, vilket gjorde att jag kände mig till besvär. Jag hoppas att personalen har tillräckligt bra villkor för att kunna ägna kunderna tid. Signalerna som gick fram lät lite "budget"-aktiga. Är ny på Invozio så vi får se vad intrycket är lite längre fram.

12 juillet 2024

Hej Amenor,

Tack för din feedback.

Vi är glada att höra att du fick den hjälp du behövde, men vi beklagar att du upplevde att vår support var stressad. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och tar din feedback på stort allvar. Vi kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att vår personal har de bästa förutsättningarna att hjälpa våra kunder på ett lugnt och professionellt sätt.

Tack för att du valde Invozio. Vi hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse framöver.

Mycket hjälpsam support

Mycket hjälpsam support, särskilt Kevin

14 juin 2024

Hej Katharina,

Tack så mycket för din fantastiska recension!

Det gläder oss att höra att du upplevde vår support som mycket hjälpsam. Att kunna leverera en bra kundupplevelse är viktigt för oss, och din feedback är mycket uppskattad.

Vi på Invozio strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Om det är något annat vi kan hjälpa dig med, är du varmt välkommen att höra av dig till oss när som helst.

Tack igen för din tid och ditt stöd!

Kundtjänstteamet på Invozio

Réponse : Invozio

Tack så mycket för din recension och dina fyra stjärnor!

Vi är glada att höra att du tycker att vår tjänst är enkel och tydlig att använda. Om du har några förslag på hur vi kan göra din upplevelse ännu bättre, är du alltid välkommen att dela med dig.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Invozio Support

Superbra allting i princip

Superbra allting i princip, plattformen hade kunnat vara lite mer strömlinjeformad. Men inget fel alls på tjänsten än så länge

9 juin 2024

Hej Joacim,

Tack så mycket för din recension och dina fyra stjärnor!

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst. Vi uppskattar din feedback om plattformen och arbetar kontinuerligt för att förbättra användarupplevelsen och göra den ännu mer strömlinjeformad.

Om du har några specifika förslag eller idéer på hur vi kan förbättra oss, är du alltid välkommen att dela med dig.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Invozio Support

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Hade fått fem stjärnor om det varit lättare att ladda upp fakturaunderlag för omkostnader. Bästa priset.

4 juin 2024

Hej Sophie,

Tack för din recension och de positiva orden om vår service på Trustpilot! Vi är glada att du upplever den som bra och snabb.

Jag vill också tacka för din konstruktiva feedback gällande uppladdningen av fakturaunderlag för omkostnader. Vi jobbar ständigt på att förbättra användarupplevelsen och göra våra tjänster så smidiga som möjligt. Dina synpunkter är värdefulla för oss och jag har vidarebefordrat dem till vårt utvecklingsteam för översyn av den aktuella processen.

Målet är att du som kund ska få en smidig och effektiv hantering av alla dina ärenden hos oss. Återigen tack för dina kloka ord - de hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Jag hoppas att du fortsätter att uppleva vår service som prisvärd och bra. Tveka inte att höra av dig igen om du har fler synpunkter eller frågor!

Mvh,
Invozio Kundtjänst

Enkelt att skapa faktura

Enkelt att skapa faktura. Lätt att få lön. Behöver inte tänka på något kring F-skatt mm. Funkade mycket bra redan vid första fakturan. Inga ”dolda avgifter” eller jobbigt extra sälj. Rekommenderas varmt!

3 juin 2024

Hej Martin,

Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du hade en smidig upplevelse med Invozio.com och att du uppskattar våra tjänster. Din feedback betyder mycket för oss och vi är tacksamma för din rekommendation. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Med vänlig hälsning,
Invozio supportteam

Bra, men...

Bra, men tycker att det kan vara en bättre förklaring hur man gör för att använda rut.
Och givetvis kan avgiften bli lägre.

30 mai 2024

Hej Jan Ingvar,

Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela dina synpunkter med oss.
Vi uppskattar din feedback om att förklaringen kring hur man använder RUT-avdraget kan förbättras. Vi kommer att se över vår information och göra nödvändiga justeringar för att göra processen tydligare för våra kunder.

Vi förstår också din synpunkt om avgifterna och strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att förbättra våra tjänster.

Tack igen för din recension och för att du valde Invozio. Om du har några ytterligare frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss till support@invozio.com .

Invozio´s supportteam

Bra första intryck

Bra första intryck, trevligt bemötande på mail. Snabb återkoppling på frågor.

28 mai 2024

Réponse : Invozio

Tack för din positiva recension, Tomas! Vi är glada att du har haft en bra upplevelse med Invozio hittills. Vårt mål är att ge utmärkt kundservice med snabba svar och vänligt bemötande. Vi ser fram emot att fortsätta leverera en smidig faktureringsupplevelse för dig som frilansare eller konsult.

Vänliga hälsningar
Invozios supporteam

Supernöjd!

Utmärkt och snabb hjälp via kundtjänst! Är supernöjd och kan verkligen rekommendera Invocio.

21 mai 2024

Hej Nina,

Tack så mycket för ditt fantastiska 5-stjärniga omdöme! Vi är glada att höra att du är supernöjd med vår kundtjänst och att du kan rekommendera Invozio. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera utmärkt service.

Kundsupport, Invozio

Allt är toppen!!

Allt är toppen!!

18 mai 2024

Hej Ann-Sofie,

Tack så mycket för din fantastiska 5-stjärniga recension! Vi är överlyckliga att höra att du är nöjd med vår tjänst. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera utmärkt service.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Invozio teamsupport

Falsk marknadsföring

Inte lämna påstående som att man får betalt på 2 dagar när det kan bli upp till 4 dagar. Folk planerar efter vad som står på det som lockade en till er. Resterande är inget mindre än falsk marknadsföring. En anmälan är på gång.

18 avril 2024

Hej Waldimir,

Jag beklagar missförståndet och att du känner dig lurad. Låt mig förtydliga hur vår process fungerar.

Din faktura skapades den 18 april med förfallodatum den 18 maj. Enligt våra uppgifter har vi tyvärr inte mottagit betalning från din kund ännu, vilket krävs för att vi ska kunna betala ut din lön.

På vår hemsida står det tydligt att vi betalar ut lönen inom 48 timmar efter att din kunds betalning har inkommit. I ditt fall verkar betalningen dessvärre inte ha gjorts ännu.
Om din faktura fortfarande inte är betald av din kund efter 5 arbetsdagar, kommer vi automatiskt skicka en påminnelse faktura för att hjälpa dig att få betalt.

Jag rekommenderar att du kontaktar din kund och kollar varför betalningen dröjer, så att vi kan få in likviden och betala ut din lön så snart som möjligt.

Vår marknadsföring är sanningsenlig och vi strävar alltid efter att vara transparenta. Utbetalningen sker inom 48 timmar från det att betalningen från din kund har inkommit, vilket tyvärr inte verkar ha skett ännu i ditt fall.

Jag hoppas att detta klargör situationen. Tveka inte att höra av dig igen om du har några ytterligare frågor.

Med vänliga hälsningar
Invozio´s supporteam

Snabbt

Snabbt. Inga problem alls. Jag jobbar mycket med RUT och ROT och det var enklare än vad jag trodde.

10/10

7 mai 2024

Hej Felipe,

Tack så mycket för din fina 5-stjärniga recension av Invozio! Vi blir väldigt glada att höra att du haft en smidig upplevelse av att använda vår plattform för RUT- och ROT-fakturering.

Det gör oss stolta att du upplever processen som enkel och problemfri. Ett av våra huvudmål är just att förenkla administrationen kring fakturering för frilansare och konsulter som jobbar med RUT och ROT. Att du ger 10/10 i betyg visar att vi är på rätt väg.

Vi kommer fortsätta att utveckla och förbättra Invozio för att göra upplevelsen ännu smidigare för dig och alla våra andra användare. Återkoppling som din är ovärderlig för oss.

Än en gång, tack för dina fina ord! Vi ser fram emot att få fortsätta hjälpa dig med enkel RUT- och ROT-fakturering.

Varma hälsningar,
Invozio-teamet

2% stämmer ju inte minimum 250 kr per…

2% stämmer ju inte minimum 250 kr per faktura 500 kr för rot/rut 250 kr för utbetalning om du så gör du små jobb på ett par timmar så får du 0 kr in lön om du ens får ut nånting alls obefintlig kundtjänst ingen som svarar på mejl.

17 mai 2024
Avis spontané

Réponse : Invozio

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi beklagar om det finns någon förvirring kring våra prissättningar och villkor. På vår hemsida specificerar vi tydligt att en minimumavgift på 250 SEK tillkommer om inte 2% av fakturabeloppet når upp till detta belopp. Dessutom är vårt minsta fakturerbara belopp 1000 SEK, och det är inte möjligt att fakturera för ROT/RUT-tjänster under 500 SEK genom vår plattform.

Vi tar alla recensioner seriöst och strävar efter att säkerställa att de är äkta och relevanta. Vi har försökt att hitta den information du refererar till på Trustpilot i vårt system men kan tyvärr inte verifiera detaljerna i din recension. Om du är en kund, ber vi dig vänligen kontakta vår kundtjänst direkt för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Om vi inte hittar någon registrering under ditt namn kan detta inlägg vara missvisande för andra användare.

Vi är här för att hjälpa till, och vår kundtjänst är alltid tillgänglig för att svara på frågor och adressera eventuella problem som våra kunder kan uppleva. Du kan nå oss via support@invozio.com så att vi kan ge dig den support du behöver.

Varma hälsningar,
Invozio-teamet

Kunnigare telefonsupport

Som ny användare av Invozio behövde jag svar på några frågor och funderingar. Ringde in till supporten flera gånger, men det var aldrig någon som kunde ge mig ett svar. Tyckte att jag hade ganska enkla och grundläggande frågor om bla milersättningen. De hänvisade hela tiden till att maila in mina frågor och det kan ta flera dagar innan man får svar. Mer kunskap hos de som jobbar i telefonsupporten vore önskvärt. Nu är jag i alla fall igång och hoppas och tror att allt ska kunna flyta på.

6 mai 2024

Hej Maria,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi ber om ursäkt för de besvär du upplevt i samband med att få svar på dina frågor. Vårt mål är att alltid erbjuda snabb och kunnig support, och tyvärr verkar vi inte ha uppnått det i ditt fall.

Vi uppskattar din feedback eftersom den hjälper oss att förbättra våra utbildningsprocesser så att vårt team kan hantera frågor mer effektivt och effektivt i framtiden. Din kommentar om behovet av mer kunskap hos vår telefonsupport har noterats och kommer att åtgärdas.

Vi är glada att höra att du nu är igång och vi är engagerade i att se till att din upplevelse med Invozio förbättras framöver. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss direkt på support@invozio.com , där vi kan ge dig omedelbar support.

Tack igen för din feedback och för att du väljer Invozio.

Kundsupport, Invozio

The support team is responsive and…

The support team is responsive and kind. They helped me to figure out how to create my first invoice. Keep it up!

8 mai 2024

Hello Naa,

Thank you so much for your wonderful review and for taking the time to share your experience with us! We're thrilled to hear that you found our support team helpful and responsive.

We aim to provide excellent service and support to all our users, and we're glad we could assist you with your first invoice. If you need any more help or have questions in the future, don't hesitate to reach out.

Keep invoicing, and we're here whenever you need us!

The Invozio Team

En savoir plus sur les différents types d'avis.