iphonehus er ikke en dansk webshop, men svensk. iphonehus/du betaler 49 for at få varen tilsendt. iphonehus har intet dansk lager. Hvis du fortryder og vil returnere varen skal den til Sverige og kos... Voir plus

købte en rebstig som desværre ikke kunne monteres hvor det var aktuel Sendte pakke retur iht. Iphonehus forskrifter Pakke kommet retur med modtagelse nægtet Var inden i forbindelse med kunde "se... Voir plus

ill update this review shortly . have just ordered a apexel microscope for my iphone with 200x magnification. after paying with mobilepay there has been no confirmation by email or phone . theyv... Voir plus

Jeg er super godt tilfreds! Søndag bestilte jeg 2 telefoncovers, hvoraf det ene var på fjernlager (3-8 dages levering). Allerede tirsdag havde I afsendt pakken. Torsdag kunne jeg afhente pakken... Voir plus

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles

Vores ambition er at blive det indlysende valg for folk, der leder efter tilbehør til deres kære iPhone og iPad.

2,2

Bas

Répond généralement dans un délai de 24 heures

2,2

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Pas på med virkelig dyr fragt!!

Pas på med virkelig dyr fragt!!
Især hvis du kommer til at sende retur! Man står selv for betaling af dette.

Jeg købte for 69 kr (vejede få gram) og fik fragt oveni på 59 kr. I alt 128 kr. Jeg valgte at købe trods den dyre fragt. En ikke altid så udførlig beskrivelse af produkterne kan gøre, at man få købt noget forkert. Jeg ville bytte til det lidt dyrere, så jeg kunne få den rigtige vare. Jeg fik hurtig vejledning. Jeg skulle dog selv betale for fragten, hvilket blev ALT for dyrt. Jeg valgte at beholde den for mig ubrugelige vare.

12 février 2021

Sælger dårlig kvalitet, men god kundeservice

Jeg købte et lædercover til iPhone.
Det begyndte at gå i stykker efter én måned. Alt i alt 3½ efter købsdato blev jeg nødt til at smide det ud og købe et nyt et andet sted. Tænk at man sælger sådan noget bras.
Men altså, kundeservice var helt i orden og jeg fik pengene retur.

9 février 2021