Iqliving Avis 100

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Hej 😃jeg er virkelig blivet så glad for min sofa alt sidder på plads i min sofa 😃 Jeg vil råde andre til at gøre det samme vis de synker sammen i deres sofa 😃 Det bliver ikke sidste gang jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte sofastøtte (large+small) den 7. dec. 2025 - de ankom kort før jul. De har gjort en kæmpe forskel i vores sofaer - fra at være sofaer man sank dybt ned i, og havde svært ved at komme op... Voir plus

L'entreprise a répondu

De støtter vildt godt 😀 men var bare lidt for hårde til mine halv flade hynder 😅 så købte et liggeunder og klippede i passende stykker og kom ned i hullerne til træet, det hjælp 😅

L'entreprise a répondu

Er super glad for den ekstra bund til sofaen, har før handlet hos IQ og gør det gerne igen. Nem side og rimelig hurtig levering, men info under vejs. Så 5 herfra Ca. levering sidste uge af feb.

Écrit par l'entreprise

Smarte løsninger til et enklere hjem IQ Living tilbyder funktionelle og gennemtænkte produkter, der gør din hverdag enklere, flottere og mere harmonisk. Med inspiration fra skandinavisk livsstil og kvalitet stræber vi efter at skabe løsninger, der kombinerer æstetik med funktion, så hjemmet ikke bare ser godt ud, men også fungerer bedre. Hurtig levering 60 dages returret Tusindvis af tilfredse kunder Skandinavisk kvalitet Vi tror på intelligent design – produkter, der opfylder et reelt behov og løser hverdagsproblemer med stil. Uanset om du har brug for at genvinde støtten i din sofa, optimere din opbevaring eller skabe et bedre sovemiljø, er vi her med smarte værktøjer, der gør en forskel. IQ Living er for dig, der værdsætter minimalistisk form, holdbare materialer og løsninger, der holder over tid. Hos os finder du ikke overflod – du finder præcis det, du har brug for, for at leve mere fokuseret, komfortabelt og bevidst. Velkommen til en ny måde at tænke hjemmet på. Et hjem, hvor hver detalje har et formål, hvert produkt en funktion, og hver dag en mulighed for at have det lidt bedre.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Fungerer godt

Fungerer godt dog lang levering

23 décembre 2025

Hej Rikke!

Tak for din feedback. Det er dejligt at høre, at produktet fungerer godt. Den længere leveringstid skyldtes travlhed i forbindelse med juleperioden, og vi beklager de gener, det måtte have medført.

Godt produkt

Godt produkt, hurtig levering

15 décembre 2025

Hej Lotte!

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering.

IQ Living DK

Jeg vil gerne anbefale Iqliving et…

Jeg vil gerne anbefale Iqliving et godt sted at handle god service

13 décembre 2025

Hej Susan!

Tusind tak for din anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og handel hos IQ Living.

IQ Living DK

Produktet holder hvad det lover

Produktet holder hvad det lover. Jeg har fået fornyet min sofa.
Levering fungerede fint selvom jeg ikke selv kunne vælge pakkeboks.

26 novembre 2025

Hej Berit!
Tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at produktet lever op til forventningerne, og at din sofa har fået nyt liv.
Vi er glade for, at leveringen fungerede tilfredsstillende, selvom valget af pakkeboks ikke var muligt denne gang.

Glad for IQ Living Sofastøtte

Købte sofastøtte til en ældre sofa, hvor man efterhånden sank godt ned. Støtten hjalp mærkbart. Dejligt når man er glad for sofaen trods alder.

23 novembre 2025

Hej Else!
Det er skønt at høre, at sofastøtten har gjort en mærkbar forskel for din ældre sofa, så du fortsat kan bruge den med glæde.
Vi værdsætter virkelig, at du delte din erfaring med os – det hjælper os med at blive endnu bedre.

Alt var ok dejligt👍

22 novembre 2025

Hej Poul!
Det glæder os at høre, at alt var i orden, og at du havde en dejlig oplevelse hos os.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

virkelig gode

20 novembre 2025

Réponse de Iqliving

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du synes, de er virkelig gode!

Fremragende

Det er ca. 4 uger siden jeg fik den, og den har givet min meget gamle sofa lidt liv igen. Nu skal hynderne bare skiftes ud, så kan den klare sig til jeg skal flytte :)

2 novembre 2025

Hej Daniele!
Det er dejligt at høre, at din sofa har fået nyt liv de sidste uger. Vores produkt er netop tænkt som en hurtig og praktisk løsning, og vi er glade for, at det fungerer for dig, indtil hynderne skal udskiftes og flytningen nærmer sig.
Tak fordi du delte din oplevelse!

Bestilte den ene dag

Bestilte den ene dag, ankom næste.. perfekt. Gode priser oveni er en ekstra stjerne hvis man kunne gi den.
Meget tilfreds.

15 novembre 2025

Hej Dorthe!
Det glæder os virkelig, at din ordre ankom allerede dagen efter, og at du er tilfreds med både pris og produkt.
Vi sætter stor pris på dine venlige ord – de betyder meget for os.
Du er altid velkommen hos os igen!

IQ Living DK

Produktet Sofastøtte lever op til det…

Produktet Sofastøtte lever op til det vi forventede, og levering som lovet

6 novembre 2025

Réponse de Iqliving

Hej Erik! Vi er glade for at høre, at Sofastøtten lever op til jeres forventninger, og at leveringen kom som lovet.
Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I får brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål.

Sofastøtten fungerer perfekt

Sofastøtten fungerer perfekt. Den har virkelig gjort noget for hynderne 👍 Det er meget praktisk, at det er muligt at afkorte den ved at fjerne et bræt - eller flere.

15 octobre 2025

Ærlighed

Varen holder hvad der er beskrevet, godt med et firma der holder hvad de lover, samtid var der super hurtig levering.

20 octobre 2025

Vi er så glade for

Vi er så glade for, at vores sofa nu igen er dejlig at sidde i. Den var faldet helt sammen, men efter vi fik underlaget lagt, er den igen perfekt.

21 octobre 2025