1,9

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Onaanvaardbare kwaliteit en customer service deugd niet

Eerst kocht ik een Roomba 105. Na enkele weken was hij al stuk. Customer service reageert niet op mails noch op telefoons. Je hangt >30 min aan de lijn en dan hang je op omdat je het wachten beu bent. Na ±60 emails gingen ze vergoeden maar kwamen daarop terug en kreeg ik een vervanging, de Roomba 205. Na 6 weken in gebruik, slaat hij tilt. Hij navigeert compleet foutief en draait maar rondjes en rondjes. Ook nu weer geen reactie van customer service ondangs de intussen 20 verstuurde emails. Een goed raad: blijf bij dit bedrijf weg!!!!

18 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Avoid – no warranty support, passed between countries

I rarely leave negative reviews, but this has been one of the worst support experiences I’ve had.

My Roomba Combo j7 (serial: C755840B231222N201661) developed a fault (Error 35 – mopping pad not detected) and stopped performing one of its core functions.

Over the past month:

- I was passed between UK and Lithuania support
- No team took ownership
- I was asked to pay for diagnostics and ship the device abroad for a product under warranty
- Responses were dismissive and, at times, unprofessional (including being told it’s “not fair” for them to handle it)

At no point was a proper repair or replacement solution offered.

For a premium product, this level of after-sales support is unacceptable. The issue is not just the defect - it’s the complete lack of accountability and coordination.

Buy the product if you want, but be aware: if something goes wrong, you may be left on your own.

I am now escalating this through consumer protection channels.

6 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloze firma heb sinds 5 maanden…

Waardeloze firma heb sinds 5 maanden een roomba 505 combo, sinds 3 weken storing 35 dweil eraf, je kan een probleem melden, telefonisch contact zoeken, e-mail sturen maar ze reageren nergens op zit ik met een apparaat van 800€ die niet werkt waardeloos, schandalig dat zo'n firma nog reclame durft te maken van de roomba laat staan om er überhaupt nog te mogen verkopen een zeer boze klant

1 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Robot zonder i van intelligentie

Dit is mijn derde iRobot en ik was altijd tevreden, maar deze Roomba Combo is ronduit teleurstellend.
• Hij herkent zijn laadstation niet, zelfs niet als hij er recht voor staat.
• Als de accu leeg is, laadt hij niet meer op op zijn eigen station. Ik moet hem naar het laadstation van een ouder iRobot-model brengen om überhaupt te kunnen laden.
• Het verwerken van opdrachten is extreem traag en frustrerend.

Al met al doet hij het redelijk als hij eenmaal bezig is, ik kan er niet naar kijken want dan erger je kapot, voor deze prijs verwacht je betrouwbaarheid en gemak geen dagelijkse ergernis. Dit apparaat levert dat simpelweg niet.

Zonde van het geld.

8 février 2026

Grootste prul ooit gekocht

Grootste prul ooit gekocht, roomba 5+,constant verbindingsproblemen, gaat na het opstarten terug naar het laadstation om te ledigen terwijl hij leeg is, volgt de smart map niet correct, leidt precies een eigen leven, het dweilen is een lachertje waarbij deze een natte streep trekt over je vloer. ben nu al 2 dagen aant proberen om terug verbinding te maken met die prul, Alles geprobeerd wat vindbaar is maar helaas, deze robot NIET kopen, heb een goedkoper model staan van Samsung die perfect werkt

9 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht product nog slechtere klantenservice

Slecht product maar nog veel slechtere klantenservice. Mijn iRobot ging binnen de garantietermijn kapot en is in polen gerepareerd. IRobot heeft de stofzuiger echter naar mijn oude adres gestuurd en niet naar het in mijn account geregistreerde adres. Ze weigeren hun fout te corrigeren en reageren niet op e-mails en zijn telefonisch onbereikbaar. Stofzuiger zelf ging tijdens gebruik steeds meer herrie maken en slechter stofzuigen ondanks gebruik van iRobot onderdelen en goed schoonhouden van het apparaat. Ik koop geen iRobot meer er zijn nl veel betere alternatieven voor veel minder geld beschikbaar. Mijn nieuwe Roborock doet het fantastisch.

9 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

I wish I’d checked the reviews before…

I wish I’d checked the reviews before falling for the slick marketing from this company. Last year, I purchased a top-of-the-range J9+ robot vacuum directly from them, advertised at half price for £657 with a 30-day money-back guarantee - It never worked.

They confirmed remotely that it was faulty and I had to send it back for a replacement — but they refused point blank to extend the return period. Shockingly, the replacement was also defective. After collecting it, they admitted it couldn’t be repaired and that this problematic model had been taken out of production — even though they were still trying to sell old stock on their website for over £1,200.

Their solution? To offer me a replacement model that retailed for just £399. I thought it was a joke, but they were completely serious. They offered no refund or price adjustment and claimed the cheaper model performed “just as well.” Despite having higher-end models available, they expected me to accept one worth £258 less than I’d paid. I refused.

It took 16 months, but I finally received a full refund through my credit card company. Later, I discovered that iRobot had been experiencing financial difficulties — and frankly, I’m not surprised.

My advice: research other brands and avoid this company like the plague, no matter how tempting their special offers seem. They are unreliable and treat their customers appallingly.

1 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Van betrouwbaar merk naar grote teleurstelling

Ik was jarenlang een tevreden klant van iRobot en heb meerdere producten van ze gehad. Maar sinds de aankoop van de Roomba® Combo 10 Max is het vertrouwen volledig verdwenen.

Binnen de garantieperiode kreeg ik te maken met het welbekende contactenprobleem van dit model. De robot opgestuurd voor reparatie — en toen begon het wachten... meer dan 2 maanden zonder enige voortgang. Uiteindelijk heb ik ingestemd met een vervangend model, de Roomba Plus 505 Combo-Black, die nota bene €200 goedkoper was dan mijn oorspronkelijke aankoop.

Maar daar hield de ellende niet op:

Binnen 1 week draaide één dweilpad al niet meer.

Na contact kreeg ik een nieuwe robot, die binnen 14 dagen precies hetzelfde probleem had.

Weer contact gezocht, opnieuw een vervangend apparaat ontvangen (dit was op 4 juli 2025).

In minder dan een jaar dus al vier (!) robots gehad.

De laatste hield het nog geen twee maanden vol voordat er softwareproblemen optraden: de robot kon geen verbinding meer maken. Volgens iRobot zou dit komen doordat ik een Unifi-router gebruik — volgens hun klantenservice worden “zakelijke routers niet ondersteund”. Serieus? Een premiumproduct dat niet werkt met een veelgebruikte router?
Ook rechtstreeks verbonden met de Delta-router, maar hetzelfde probleem.

We zijn inmiddels in november 2025, en ik zit nog steeds met een defecte robot en nul oplossingen.

Kortom: van een merk waar ik jarenlang fan van was, is iRobot veranderd in een bedrijf dat klanten laat wachten, verantwoordelijkheid afschuift en producten levert die simpelweg niet betrouwbaar zijn.

Nooit meer iRobot.

5 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht en vermijd dit bedrijf.

Nieuwe irobot (1000 euro) gekocht. Was defect. Terugsturen. Vervangende ontvangen. Is blijkbaar ook defect and willen het adres om een "reparatiekit met makkelijk instructies" te sturen. Het adres is in het account, anders hoe was de bestelling geleverd.
Inloggen werkt ook niet "Single Sign-On Error".
Slechter is niet makkelijk.

22 octobre 2025

Waardeloos bedrijf en klantenservice

Alles wat er maar mis kan gaan ging mis.In jan een iRobot j9+ aangeschaft maar kon deze pas in maart in gebruik nemen omdat mijn appartement nog niet klaar was.
Na veel gestuntel een kaart aan kunnen maken en ging deze van start.Na een week ofzo begon deze steeds ergens vast te lopen en moest ik een nieuwe kaart aanmaken.Daarna begonnen de problemen met overal vastlopen, kamers die maar gedeeltelijk werden schoongemaakt of helemaal maal niet gedaan.Klantenservice gebeld maar daar word je ook niet vrolijk van moest mijn hele robot maar open schroeven om de batterij eruit te halen en gaf aan dat het hun taak is maar niet de mijne.Hij zou aan het interne team vragen of ik de robot vergoed krijgt of reparatie.Na vele telefoontjes nog geen antwoord van dat team en klantenservice zegt niks te kunnen betekenen omdat de 30 dagen om zijn.Kortom ik heb nog nooit zoiets meegemaakt en voor mij een waardeloos bedrijf en klantenservice

26 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren veel plezier van mijn…

Al jaren veel plezier van mijn Roomba770 en de onderhoudsservice van irobot.nl is fantastisch.
Mail ze als een onderdeel niet online beschikbaar is, want ze helpen je altijd uit de brand!
Thumbs Up voor Dwaine iRobot® Klantenservice

22 septembre 2025

Zeer slechte klantenservice.

Zeer slechte klantenservice.
Mijn producten retour gestuurd na weken wachten weer contact opgenomen. En nu krijg ik me geld niet terug 1300€!! Omdat er wat mis is met het retour beleid aan hun kant. Ik kan fluiten naar mijn producten en geld! Oplichters

11 juin 2025

Roomba 205 combo DustCompactor

Sinds begin mei 2025 een Roomba 205 Combo DustCompactor aangeschaft maar wat een waardeloos apparaat. Mijn advies; NIET kopen...!!! De App is waardeloos en de robot zelf heeft het misschien 1 week goed gedaan en daarna alleen maar vastlopers en problemen.

22 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Weigeren een redelijke oplossing voor garantie kwestie

Een combo 10max gekocht bij irobot.nl, waarvan het laadstation stuk ging na 6 maand (laadpin gesmolten). Blijkt een gekend probleem bij hun en ik moet de robot terugsturen en mag die zeker niet meer gebruiken want gevaarlijk.
Na onderzoek zeggen ze dat het laadstation moet vervangen worden, welke ik niet toegestuurd krijg. Na 2 weken laten ze weten dat er problemen zijn met dat model en stellen ze een vervang model voor dat 500 euro goedkoper is. Daar ga ik natuurlijk niet mee akkoord en vraag vergoeding voor die 500euro verschil, dat kan niet volgens hun.
Nadat ik aandring, gaan ze daarmee akkoord, maar moet ik wel een document onderteken waarbij ik afzie van toekomstige garanties en schadevergoedingen. Dit onder een wet van de Verenigde Staten.... dus dat document is denk ik niet eens legaal in Europa. Daarenboven zou ik moeten zwijgen over de inhoud van het document.
Na wat zoeken op het internet blijkt echter dat dit probleem ook al jaren gekend is en blijft terugkomen over verschillende modellen...
Dus ik laat hun weten dat ik weiger dat document te ondertekenen en dat ik onder die voorwaarden de volle prijs van mijn aankoop terug wil.
Ik wil ook geen product van hun meer in huis, onder deze omstandigheden.
Dit weigeren ze natuurlijk.
Zij leveren mij een defect product, met brandgevaar en weigeren dan garantie na te komen. Dit sleept nu al 3 maand aan en ik ben die 1299 euro waarschijnlijk gewoon kwijt.
Heb klacht neergelegd bij het ECC, consumentenbond en bij ACM consuwijzer, gezien de vele slechte reviews, hoop ik dat daar ook iets mee gebeurt. Want blijkbaar vinden ze dat de Nederlandse/Europese garantieregels niet op hun van toepassing zijn.

21 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht klantenservice …

Afgelopen jaar in augustus heb ik een robot aangeschaft en maar 2 maanden plezier van gehad daarna deed hij zijn werk niet goed meer en functioneerde niet meer.
Heel contact gehad met de klantenservice en uiteindelijk kunnen ze het niet omruilen omdat het product niet op voorraad is.
Ik kan ook geen nieuwe product kopen tegen een extra bijbetaling. (In uw geval kunnen wij dit niet doen word er verteld.)
Alles bij elkaar klantenservice en klant tevredenheid is echter een nul bij IRobot zeer teleurstellend dit allemaal.
IRobot never again!!!

9 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb voor veel geld een robot…

Ik heb voor veel geld een robot gekocht. Nu een half jaar later merk ik dat er veel onderdelen kapot gaan en al aan vervanging toe zijn, Gelukkig kun je die online kopen. Gedaan maar wil 1 onderdeel omruilen, website werkt niet qua retourneren, telefonisch onbereikbaar, nu al 4 keer 30 minuten in de wacht gestaan zonder te worden geholpen. Dus 25 euro weg en nog steeds geen vervangend product (stoflade) die ik naar mijn mening onder garantie had moeten krijgen!

18 avril 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Does anybody answer the phone at…

###UPDATE##
I changed my 1 star to a 3 star. I opened a support case with iRobot. I was contacted four days later and advised my order was on its way. iRobot were apologetic and followed up my order. I have good faith in them again. Thank you.
My advice if you cannot get through on the phone is to open a technical support ticket.
####
Does anybody answer the phone at irobot? I have ordered over €100 of accessories for our Irobot hoover and mop. I have not received them, but the status on the Irobot site says they have been sent. I have tried to call and no one answers the phone. I have opened a support case but nobody responds to the issue. I feel like Irobot have stolen my money and there is nothing I can do. I think this company should be renamed to IRobit....because you act like a bunch of thieves.
You have great products but there is no customer support and there is no way to contact someone if there is a problem. Absolutely rubbish...!!!

1 février 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Goede klantenservice, slechte afhandeling

We hebben een iRobot Roomba Combo gekocht omdat deze wel een hele goede reputatie hadden. Deze bleek niet te functioneren zoals we hoopten. Hij bleef iedere dag op een andere plek hangen. Zelfs na de hele woonkamer te herstructureren functioneerde deze slechter dan een veel goedkopere Eufy stofzuiger die we voorheen hadden. De klantenservice heeft ons goed geholpen en na een reparatiepoging werd aangeboden het geld terug te geven wat wel netjes is. Dit zou binnen 30 dagen zijn, maar wordt steeds uitgesteld. We zitten nu op 34 dagen en het zou nog 30 dagen gaan duren. Niet netjes en niet volgens afspraak.

26 avril 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus