Et besøg værd, altid.
Er kommet på Italia, igennem mange år. Der fyldt hus selv i hverdage. Super betjening, og godt humør. Maden er autentisk italiensk.
Tror aldrig jeg har smagt så kedelig en pizza og det var samme melding jeg fik fra resten af familien.
Jeg bestilte menukortets dyreste pizza til 145 kr. en pizza med: “ Mozzarella di bufala, salsiccia, tynde kartoffelskiver og rødløg” i følge menukortet
Jeg får serveret en pizza med skive kartofler fra Frost der ikke har været tøet op, hvorfor min pizza var fuldstændig gennemvædet af væske fra de frosne kartofler.
Jeg spørger ejeren om det er normalt at de bruger frost kartofler fra pose på pizzaen, hvortil han svarer at ja det gør de, for det er nemmere.
Lidt ærgerligt at betale 145 kr. for hvad man regner med er en lækker kartoffelpizza, når man så får serveret kartofler fra frost bagt i ovenen fordi det er nemmere for køkkenet - det er der ikke meget italiensk over. Øv
Har været der to gange med familien. God service og lækre pizzaer. Kan varmt anbefales.
Muligvis den dårligste pizza jeg nogensinde har spist. Der var 6 stykker kebab som skulle have været oksefilet på den, næsten ingen ost, og det iceberg salat der var på den, var mere brunt end grønt og virkede til at det var tæt på at være råddent. Den smagte stort set kun af den cremefraiche dressing som var på. Utroligt at der var så travlt i restauranten hvis det er deres standard for mad. Kan IKKE anbefales til nogen.