Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer klantonvriendelijk, allesbehalve beleefd, absoluut NIET behulpzaam. Collega's onderling ruzie waar klanten bijstaan. Dan uitwerken op ons.. NOOIT zet ik er nog 'n voet binnen!! Alles staat krisk... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Filiaal Heerlen. Onvriendelijke baliemedewerkster. 2 Maanden geleden gevraagd om ander display te monteren. Antwoord: GAAT NIET. Ik vraag om mee te denken. Helaas heb ik zelf ideeën moeten aandragen.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op zoek naar draadpaneel gingen we eerst bij itek Dormaal. Daar werd er op onvriendelijke boerse manier gezegd dat ze dit niet meer hadden en ook niet meer verkrijgbaar was. Op website wel 🤔. Thuis g... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 14 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Ontzettend slechte service een…

Ontzettend slechte service een reparatie wat max 10 dagen zou duren heeft uiteindelijk 3 weken geduurd en dan wilden ze me ook nog oplichten met een nieuw bedrag voor de reparatie,leugens vertellen en onkundig personeel dat met vanalles bezig is maar niet met 1 klant bezig kan blijven en afhandelen

8 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Itek is een bedrijf wat mensen oplicht

Itek is een bedrijf wat mensen oplicht.
Veel mensen klachen dat de fietsen die ze kopen snel al klachten hebben, dat is normaal omdat de fietsen daar afgekeurd binnen komen de fietsen die daar binnen komem zijn niet goed en komen met een rode sticker binnen. Ook worden fietsen die Amigo heten over gestickerd tot het eigen merk van Itek, genaamd Talent. Dus veel mensen hebben een andere fiets dan dat ze kopen. Alle fietsen zijn daar enorm slecht. Koop hier dus absoluut geen fiets. Garantie gevallen zijn daar ook drama en geven de klanten altijd de schuld.

6 mars 2026

Réponse : I-tek

zijn allemaal leugens en dit bericht word geschreven door iemand die zelf is ontslagen voor diefstal wie is hier dan de oplichter ?

Oplichters

Na 1,5 diverse problemen ondervonden met e bike waardoor ik diverse malen terug ben gegaan naar Venray. De laatste keer werd gezegd dat zij een reparatie hadden uitgevoerd wat geheel niet het geval is. Een hoop tijd kwijt met deze oplichters en een fiets die het nog steeds niet doet. Men weigert terugbetaling, het advies van Itek is de verdomde fiets aan een particulier te verkopen. Zo gaat men hier dus met mensen om.

6 mars 2026

Onwijs slechte service

Onwijs slechte service. Personeel dat wegloopt en wordt inmiddels al 1.5 jaar van het kastje naar de muur gestuurd over een huif van mijn bakfiets die snel na gebruik kapot was. De nieuwe zou onder de garantie vallen. Contact gehad met vogue zelf die zeiden dat itek roermond het zou oplossen. Alle mails van vogue moeten doorsturen naar itek. Steeds werd het opgepakt en vertrok de medewerker. Uiteindelijk zegt vandaag iemand mij dat een huif niet onder de garantie valt, terwijl de mail van vogue letterlijk zegt dat het er wel onder valt. Ik ga voor mijn onderhoud nu ergens anders naartoe. Ben helemaal klaar met itek roermond en heb er vrij veel aankopen gedaan, evenals mijn familie.
Helemaal klaar mee. Onbeschoft personeel. Toen ik eens belde en iemand nam op nam diegene op met de tekst GDVERDOMME, NOE HÖB ICH EMES ANGERS ERAAN.
Schandalig. Vreselijk. Nooit iets kopen.

27 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Fiets na 26 km fietsen terug moeten…

Fiets na 26 km fietsen terug moeten brengen.Fiets is ingenomen voor controle.Dit duurde drie weken.In de ochtend telefonisch contact gehad dat wij de fiets op zouden halen.Bij aankomst was de fiets nog niet klaar.Ze snappen daar niet wat service is ik had liever een hele nieuwe gehad.Laat dit een waarschuwing zijn voor kopers.Lees eerst de reviews.Wij zijn helaas niet de enige die hier noooooiit meer terug komen!

1 février 2026

Meerdere artikelen

Inmiddels al 2 kinderfietsjes, een loopband en een hometrainer gekocht. Hier geen problemen mee gehad en qua gewicht inmiddels 12 kilo lichter. Goed geholpen bij de verkoop én bij aanpassingen bij de reparateur.

20 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Prachtige mountainbike besteld, maar helaas

Prachtige mountainbike besteld, en tijdens het bestellen kon je netjes opties toevoegen zoals spatborden en verlichting. Dat wekte vertrouwen.

Bij levering sloeg dat vertrouwen helaas volledig om. De fiets bleek beschadigd en tot mijn verbazing passen geen van de bestelde accessoires op de fiets. Spatborden en verlichting zijn dus simpelweg onbruikbaar.

Contact opnemen per e-mail is ook geen pretje. Er wordt niet of pas heel laat gereageerd, en als er al een reactie komt is het vaag, met opmerkingen als dat ze het “zullen uitzoeken”. Tot op heden geen concrete oplossing.

Achteraf ben ik andere recensies gaan lezen, iets wat ik helaas eerder had moeten doen. De klachten zijn herkenbaar.

Waarschuwing voor toekomstige kopers, een gewaarschuwd mens telt voor twee. En laat je niet verleiden door de aantrekkelijke prijzen.

1 décembre 2025

More Chinese rubbish

Postcode Lottery sent me this as a free gift, a ser of earbuds. What a load of shite, won't pair up properly, can only one to work at any time. Sound quality is diabolical. Wasted enough time on this rubbish and have smashed them up with ac7lb lump hammer. People's Postcode Lottery you should be ashamed of yourselves, and I'm seriously considering my present subscription

7 novembre 2025

Réponse : I-tek

This review was sent to the wrong company. We do not sell earbuds.

Snel en vakkundig geholpen

Ik koop al jaren fietsen bij ITek Roermond. Vandaag was ik daar omdat ik een probleem had met de fiets. De eerste keer dat ik een probleem had met een fiets van ITek.
Ik ben zeer goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel.

6 novembre 2025

Koop hier geen fiets!

Bij deze webshop hebben wij een oma/stadsfiets gekocht. Tijdens levering constateerde wij al een hoop schade aan de fiets, ook konden wij na 1 dag het zadel vervangen. Hierop contact opgenomen met de winkel. Echter na een lange tijd nogsteeds geen duidelijke oplossing ontvangen. Nog geen week later sneuvelde ook de stang van de trapper. Hierop hebben wij zelf de fiets moeten proberen te repareren. Vervolgens weer een mail gestuurd naar Itek. Op deze mail konden ze wel erg snel reageren met de reactie: omdat iemand anders aan de fiets heeft gesleuteld vervalt de garantie volledig. Vervolgens laat het bedrijf niks meer van zich horen. Uiterst schandelig!!!

22 octobre 2025

Terrible

Terrible, we won these as a gift from postcode lottery . They are Terrible , they keep stopping or only one works and then you have to unpaire to get them to work again . Going in the bin .

23 octobre 2025

Réponse : I-tek

This review was sent to the wrong company. We do not sell earbuds.

Noté 2 sur 5 étoiles

Via de webshop een kruiwagen besteld en…

Via de webshop een kruiwagen besteld en betaald bij hun. Deze zou geleverd worden in Roermond.
Na 8 dagen nog niets geleverd, dus maar gemailt met de klantenservice van de webshop.
En je snapt het al als je meerdere revieuws leest, nul reactie. Dus maar een boze mail, weer nul reactie.
Toen maar gebeld naar Roermond om te zien of zij iets in bestelling konden zien. De jonge man die ik aan de telefoon kreeg keek in het magazijn na, en warempel hij was geleverd. Maar een mailtje is dus toch teveel gevraagd. Maar dank aan Orlando, deze jongen heeft het keurig opgelost. Maar bestellen via hun webshop !! dus echt nooit meer. Wat een ongelooflijk waardeloos bedrijf.

10 octobre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ebike na 2 jaar al niet meer te repareren.

Iets langer dan 2 jaar geleden een nieuwe ebike bij Itek gekocht. Binnen 3 weken waren de remblokjes al aan vervanging toe. Bij Itek geweest, hebben er nieuwe op gezet maar ze bleven piepen. Teruggegaan en er kon niks aan gedaan worden. Nu is er een storing in de elektronica en zou alleen het onderdeel al ruim 350 euro gaan kosten. Daar komen nog reparatie kosten bij. Dus wordt een dure reparatie. Balen.

8 octobre 2025

Slechte service

De spatborden waren niet goed gemonteerd en pasten achteraf ook helemaal niet bij de fiets. Na een paar honderd meter fietsen viel de koplamp er al af en zaten meerdere onderdelen los. De spatborden hebben we terug gestuurd, moesten 6,95 verzendkosten betalen maar hebben nooit het geld terug gekregen van de spatborden. Hele slechte service

28 septembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hadden grote zorgen na alle…

Wij hadden grote zorgen na alle negatieve reviews die we online zagen. Onze Batavus-accu’s zijn tijdens de garantieperiode meerdere keren in een zogenaamde safe-modus gevallen en steeds door de dealer gereset. Net buiten de garantie gebeurde dit opnieuw bij beide accu’s en in de winkel werden we simpelweg afgescheept met: “de accu’s zijn kapot, een nieuwe kost €600”.

Omdat we dit niet konden accepteren, omdat deze klacht al vanaf aanschaf zich voordeed en nooit goed was opgelost, hebben we een officiële klacht per mail ingediend. Tot onze opluchting werden we al snel gebeld door Pascal van Itek Heerlen. Hij bood ons oprecht zijn excuses aan voor de manier waarop we eerder behandeld waren en beloofde ons te helpen.

Pascal heeft woord gehouden: hij regelde dat beide accu’s naar Batavus werden opgestuurd en dat wij kosteloos twee nieuwe accu’s zouden ontvangen. Tijdens het proces werden we steeds netjes telefonisch op de hoogte gehouden en na een week hadden wij de nieuwe accu’s in huis.

Wel werd ons uitgelegd dat op de nieuwe accu’s officieel geen aparte garantie meer geldt, omdat de garantie gekoppeld is aan de fiets en deze inmiddels voorbij is. Toen wij vroegen wat er zou gebeuren als er opnieuw problemen zouden optreden, verzekerde Pascal ons dat we de accu’s gewoon weer konden binnenbrengen en dat dit netjes opgelost zou worden.

Wij zijn daarom zeer tevreden over de manier waarop dit is opgelost en willen onze complimenten geven aan Pascal en Itek Heerlen. Waar veel reviews negatief zijn, vinden wij dat ook dit positieve verhaal verteld mag worden.

De service aan de balie en de lange wachttijden bij reparatie valt zwaar tegen, maar de service achteraf maakt veel goed en verdient zeker 4 sterren.

25 septembre 2025

E-bike

Binnen 150 km vielen standaard en trapper van fiets, met als gevolg van met blessures.
In winkel Venray vervolgens zeer klantonvriendelijk en zelfs vijandig te woord gestaan en totaal geen gehoor gevonden.
Gaan ons er nooit meer zien.

15 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Waar-de-loze winkel (één ster is al te veel)

Overweeg je iets te kopen bij ITEK? Mijn dringende advies: doe het niet.

Ongeveer twee jaar geleden kocht ik via hun webshop een mooie elektrische fiets. De prijs was prima, de levering verliep vlekkeloos, en ik heb er twee jaar lang met veel plezier op gefietst. Tot mijn batterij kapotging. Gelukkig viel het nét binnen de garantietermijn, maar vanaf dat moment begon de ellende.

Probeer maar eens contact te krijgen met ITEK. De servicedesk lijkt onbereikbaar. Je komt meestal uit bij winkelmedewerkers die nergens van op de hoogte zijn en je weer doorverwijzen. Ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen, met als dieptepunt 45 minuten in de wacht. Uiteindelijk kreeg ik iemand van het kantoor te spreken en mocht ik de batterij opsturen naar een filiaal.

Vanaf dat moment ging echt alles mis.

Ik kreeg geen enkele bevestiging van ontvangst, behalve de melding van DHL. Vervolgens werd ik gebeld dat ik twee batterijen zou hebben opgestuurd, en dat ze mijn exemplaar door elkaar hadden gehaald met die van anderen. Ik probeerde dagelijks contact te zoeken voor updates, want inmiddels zat ik al weken zonder fiets.

Na veel moeite kreeg ik telefonisch te horen dat ze ermee bezig waren, maar dat de monteur ziek was. Daarna volgde het ene lulverhaal na het andere. Plots kreeg ik een DHL-melding dat de batterij retour gestuurd zou worden, zónder dat ITEK iets had laten weten over wat er precies mis was of wat ze eventueel gerepareerd hadden. Die retourzending zou op mijn adres zijn afgeleverd, maar ik heb nooit iets ontvangen.

Weer geprobeerd contact te zoeken. Geen reactie. Halfslachtige antwoorden. Smoesjes dat iemand het verzendlabel verkeerd had aangemaakt. Daarna bleef het stil. Radiostilte.

Eindstand:
Ik krijg ITEK niet meer te pakken.
Ik heb geen batterij.
Ik heb geen oplossing.
En inmiddels al drie à vier maanden geen fiets.

Ik heb serieus nog nooit zo’n waardeloze service meegemaakt. De medewerkers van de serviceafdeling zijn totaal ondeskundig of weten überhaupt niet wat ze daar doen. Eén zenuwachtige man zei letterlijk dat hij er ook pas net werkte en eigenlijk ook niks wist.

Dus, overweeg je een mooie deal bij ITEK? Geef jezelf en je gemoedsrust een plezier: leg een paar tientjes extra neer en koop je fiets bij de lokale fietsenboer. Een fiets kopen bij ITEK is makkelijk. Maar zodra er iets misgaat (en geloof me, bij elektrische fietsen gebeurt dat vroeg of laat), wil je kunnen rekenen op service.

En die is bij ITEK onbestaand.

Ik ga stoïcijns verder met het forceren van een oplossing en heb inmiddels een flinke klacht ingediend bij de consumentenbond in zowel NL als BE.

15 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

ear buds remove blue film

At first like most not charging, My fault, did not realize blue film on charge points for protection , once removed works brilliant perfectly

12 septembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus