De service van IT-Pack is TOP! Ben super tevreden over de samenwerking voor het maken van mijn website. Deze oogt zeer professioneel, eeuwige dank aan IT-Pack! Er werd steeds met de glimlach en... Voir plus

Ontzettend blij met deze samenwerking! Het resultaat mag er zijn, vriendelijke service en vooral net dat beetje meer!

Voor senioren is het een zekerheid dat men door jonge dynamische mensen,vlot aan huis kan geholpen worden voor het oplossen van problemen in de digitale wereld. IT-Pack is een aanrader ! Mimi, Lier.... Voir plus

1. Service de réparation d'ordinateurs

Informations provenant de diverses sources externes

Een laptop-,tablet- of computerprobleem? IT-Pack helpt u met al uw persoonlijke en professionele IT problemen. We sturen een student naar u thuis of we helpen je verder van op afstand. Momenteel in heel provincie Antwerpen

4,7

email bijlagen

Een zorg minder voor mij nu ik weet dat ik altijd beroep kan doen op persoonlijke IT hulp.
Ik had een probleem met mijn smartphone email bijlage kon ik niet meer openen .

Voor een snelle oplossing, neem contact op met dit jong dynamisch
bedrijf met toekomst;

21 juin 2019

Réponse de IT-Pack

Hartelijk bedankt Lionel! Je mag altijd beroep doen op onze diensten :-)

Zeer correcte en beleefde jongen.

Zeer correcte en beleefde jongen.
Ik ben zeer snel en goed verder geholpen.
Fijn dat mijn probleem opgelost is

17 juin 2019

Réponse de IT-Pack

Bedankt Peggy, succes nog veel kijk plezier met je chromecast!

Snelle reactie

Snelle reactie, vriendelijk en hulpvaardig.

Réponse de IT-Pack

Hartelijk bedankt Rita :-)

Perfecte service

Perfecte service. De heren weten waar ze mee bezig zijn.

Enorm bedankt Dirk!

Goede service

Ik deed nog geen aankopen bij IT Pack maar zij hebben wel de problemen opgelost die ik had met mijn computer en tot op vandaag werkt hij uitstekend. Ik ben dan ook heel tevreden over hun goede service.

Bedankt Godelieve!

Zeer zeer goed!

Réponse de IT-Pack

Bedankt Mireille, we zien elkaar binnenkort nog i.v.m. de bijles :-)

Ik had recentelijk een computervirus…

Ik had recentelijk een computervirus waardoor mijn laptop volledig onbruikbaar werd. Na 1 bezoekje van IT-pack was mijn laptop al snel terug klaar voor gebruik! Super snel en super vriendelijke service.

Réponse de IT-Pack

Virussen kunnen gevaarlijk zijn.. Goed dat je ons tijdig hebt opgebeld :-) Als we nog iets kunnen doen voor je Maarten, dan horen we het wel!

Zeker een aanrader!

Heel leuke ontmoeting. It-pack koos een geschikte laptop voor me, installeerde hem ook helemaal en gaf duidelijke uitleg waar nodig was. Ik doe er zeker terug beroep op!!

Réponse de IT-Pack

Bedankt Ona! Nu kan je terug verder met je nieuwe laptop, succes! :-)

Heel behulpzame jonge mensen

Heel behulpzame jonge mensen, die met hun kennis, de oudere generatie uit de nood help met computer- problemen. Bovendien werken ze aan democratische prijzen.

Réponse de IT-Pack

Bedankt Marina! Ons doel is alle oudere mensen in Vlaanderen helpen :-)

Een absolute aanrader

Een absolute aanrader, ze doen wat ze beloven en zelfs veel meer dan dat. Ik was zeer aangenaam verrast en heel erg tevreden. Het concept van studenten die al lerend de mensen helpen met hun computer problemen is een schot in de roos! Goed bezig jongens ;)

19 avril 2019

Réponse de IT-Pack

Bedankt voor de mooie woorden Thierry, als er nog eens iets is in de toekomst willen we je heel graag bijstaan!