I love my van Gogh bottle, which I've been using daily for over a year. Unfortunately, recently the bottle suffered some damaged on the outside. I contact them through their support email address, a... Voir plus
Ik heb meerdere Izzy bottels in mijn bezit. Ze houden mijn water lang koud en krijg vaak opmerkingen over de moor designs. Recent ook prettig contact gehad met de klantenservice. Bij de laatste l... Voir plus
Topservice! Ik heb een limited edition drinkfles van de Efteling. Het is echt een hele fijne drinkfles. Helaas is de fles gevallen, waardoor de dop kapot is gegaan. Daardoor kon ik de fles ni... Voir plus
Beker als prijs gekregen Postcodeloterij, houd goed warm wel gevaarlijk rubbere sluiter sluit niet goed gevolg hete thee over je heen of tas gevuld met thee. Mezelf beide overkomen. Heel jammer ik... Voir plus
IZY Bottles
Pays-Bas
- izybottles.com
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Mooie uitvoering
Mooie uitvoering. Fijne afmeting, originele buitenkant. Snelle levering.
Mooie kwaliteit en ziet er strak uit!
leuke fles met eigen opdruk
Alles is oke
Originele fles en beker.
Leuke print, snelle levering. Nog niet gebruikt
Prima snelle levering
Mooie cup en fijne maat
Mooie cup, netjes bedrukt en hele fijne maat!
Hier kan ik veel in meenemen zonder dat het teveel gaat worden!
Nooit ontvangen
Ik kan geen beoordeling geven om iets wat ik nooit ontvangen heb!

Nog steeds geen "bottle" ontvangen
Nog steeds geen "bottle" ontvangen. Dus een goede review kan ik helaas niet geven.
Leuke fles met afdruk van mijn eigen…
Leuke fles met afdruk van mijn eigen stad!
Drinkfles
Het is een mooie fles ziet er goed afgewerkt uit fijn dat het een soort thermosfles is waar een warme drank lang warm blijft en koude vloeistof koud sluit goed af en makkelijk schoon te maken dus een topper
Leuke Izzy bottle met opdruk.
Leuke Izzy bottle met opdruk postcodegebied. Opdruk zou ietsje duidelijker mogen
Degelijk product en goed verpakt
Degelijk product en goed verpakt. Het was een prijs van de postcode loterij. Alleen bracht PostNl even verwarring rondom de aflevering
Ik heb nog steeds niets ontvangen is al…
Ik heb nog steeds niets ontvangen is al meer dan 1 week onderweg ,als het heb zal ik een review geven

Réponse de IZY Bottles
Mijn landmeter hart sloeg over!
Nummer eerder zo’n mooie en ook nog qua inhoud grote drink fles kado gekregen. Als oud landmeter vind ik de cartografische afbeelding natuurlijk geweldig! Hoop dat die lang mooi blijft!
Zogenaamd Design, maar gebruikt AI
Claimt aandacht voor design te hebben, en werkt met musea en kunstenaars. Maar gebruikt AI voor bijna alle promotiematerialen