Jacomijn Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

1 dag te laat met retourneren door prive omstandigheden en retour wordt niet ingenomen. Echt heel star. Broek was van slechte kwaliteit en geheel gekreukt. Voor mij never meer Jacomijn!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een mooie bodywarmer gekocht. Fijne duidelijke snelle communicatie met het bedrijf zelf. Prijs kwaliteit verhouding, super! Erg blij met deze hippe bodywarmer. Kan ook leuk over een sweater bij wat fr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een rok besteld waarvan ik dacht dat het een setje was inclusief top. Maar zelf niet goed gelezen.Top nabesteld en de volgende dag al in huis. Ook nog een mailtje gehad of de top al binnen... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super Service

Ook nog een mailtje gehad of de top al binnen was.
Wat een super Service.
Ik ga ze zeker aan bevelen bij mijn vriendinnen.
In 1 woord SUPER .

3 juillet 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Fijn dat de spijkerrok weer terugkwam…

Fijn dat de spijkerrok weer terugkwam op voorraad! Snelle levering.

22 juin 2026

Wat fijn om te horen Marie-Louise! 😍

Super leuk dat je de spijkerrok alsnog hebt kunnen bestellen en dat de levering snel bij je was. Heel veel plezier ermee!

Noté 1 sur 5 étoiles

1 dag te laat met retourneren door…

20 juin 2026

Beste Myra,

Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling geweest.

We hadden op dat moment een nieuwe medewerker die zich aan het retourbeleid heeft gehouden zoals zij dat kende. Daarna heeft zij de situatie meteen met mij besproken en uitgelegd dat je door privéomstandigheden één dag te laat was met retourneren. Ik heb toen direct aangegeven dat we in deze situatie uiteraard met je mee willen denken en dat je je broek alsnog mag retourneren.

Mijn collega heeft je diezelfde middag nog meerdere keren geprobeerd te bellen om dit door te geven, maar helaas kregen we geen contact. Je bent dus nog steeds van harte welkom om je retour alsnog terug te brengen.

Wij zijn een klein familiebedrijfje en proberen juist altijd met onze klanten mee te denken. Het spijt ons dat dit in eerste instantie anders op je is overgekomen.

Een mooie bodywarmer gekocht

Een mooie bodywarmer gekocht. Fijne duidelijke snelle communicatie met het bedrijf zelf. Prijs kwaliteit verhouding, super! Erg blij met deze hippe bodywarmer. Kan ook leuk over een sweater bij wat frisser weer!

11 juin 2026

Réponse de Jacomijn

Wat een lieve review, dankjewel 🥰 Fijn om te horen dat je zo blij bent met je bodywarmer én de communicatie. En wat een leuk idee trouwens, over een sweater bij frisser weer, die nemen we mee!

Heel veel plezier ermee.

Noté 3 sur 5 étoiles

De ritsen van de bodywarmers zijn…

De ritsen van de bodywarmers zijn slecht en de kwaliteit valt tegen voor het geld!!

11 juin 2026

Réponse de Jacomijn

Hi, dankjewel voor je eerlijke feedback 🤍

Wat jammer om te horen dat de ritsen en kwaliteit niet aan je verwachtingen voldeden, dat hadden we natuurlijk liever anders gezien!

We horen graag meer zodat we dit voor je kunnen oplossen. Neem gerust contact met ons op via info@jacomijn.nl

Super leuke winkel

Super leuke winkel! Eerlijk gezegd ben ik echt verrast door de mooie kwaliteit van de kleding voor zulke leuke prijzen. Ik heb voor de eerste keer online besteld en alles zag er precies zo uit als op de foto’s. De kwaliteit is top en de items zitten heerlijk.

Ik ga binnenkort zeker een keer naar Breda om live te shoppen, want ze hebben echt veel te veel leuke dingen om alleen online te bekijken. Absoluut een aanrader, ik kom zeker terug!

18 mai 2026

Réponse de Jacomijn

Wat een ontzettend lieve review Deborah! 🥹 Super fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit en je eerste bestelling. We kijken ernaar uit om je binnenkort ook in onze winkel in Breda te mogen verwelkomen 🤍

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Bestelde artikelen hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.

2 mai 2026

Hi Agnes,

Bedankt voor je lieve review 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering én de prijs-kwaliteit van de items. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier met je bestelling ✨

Aanrader!

Laatst mijn eerste bestelling gedaan. Super blij met mijn aankopen. Goede service, goede kwaliteit en snelle levering. Ik kreeg ook een snelle reactie op een vraag dat getuigd van betrokkenheid en aandacht voor de klant. Ik ga zeker nog eens wat bestellen. Een aanrader!

10 avril 2026

Réponse de Jacomijn

Ahhh dank je wel voor je lieve woorden 🤍

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en onze service! We doen alles met heel veel liefde, dus dit soort berichtjes maken ons echt blij 😊

Hopelijk tot snel weer!

Leuke kleding, goede sevice

Hele leuke bestelling binnen! Na een vraag ook hele fijne en vriendelijke service ontvangen. Top!

14 avril 2026

Dank je wel Demi 🤗
Wat fijn om te horen! Heel veel plezier met je bestelling 🤍

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en wordt mooi ingepakt.

28 mars 2026

Réponse de Jacomijn

Heel fijn om te horen, dank je wel! 😊

Hele leuke webshop

Ik heb laatst een bestelling gedaan bij Jacomijn en de volgende dag was mijn pakketje al binnen. De kwaliteit was ik ook erg tevreden over. Hele leuke webshop! Ik zal hier zeker vaker mijn kleding bestellen🤩

18 mars 2026

Réponse de Jacomijn

Wat lief, dank je wel! 🙏
Zo leuk dat je zo tevreden bent, tot snel weer!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus