1 dag te laat met retourneren door prive omstandigheden en retour wordt niet ingenomen. Echt heel star. Broek was van slechte kwaliteit en geheel gekreukt. Voor mij never meer Jacomijn!!
L'entreprise a répondu
Een mooie bodywarmer gekocht. Fijne duidelijke snelle communicatie met het bedrijf zelf. Prijs kwaliteit verhouding, super! Erg blij met deze hippe bodywarmer. Kan ook leuk over een sweater bij wat fr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had een rok besteld waarvan ik dacht dat het een setje was inclusief top. Maar zelf niet goed gelezen.Top nabesteld en de volgende dag al in huis. Ook nog een mailtje gehad of de top al binnen... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Ook nog een mailtje gehad of de top al binnen was.
Wat een super Service.
Ik ga ze zeker aan bevelen bij mijn vriendinnen.
In 1 woord SUPER .
Goede commuincatie, snelle levering en mooie producten voor een leuke prijs
Fijne communicatie en goede service!
Alles prima verlopen! Super leuke set netjes en snel Verzonden.
Keurige snelle verzending en leuke goede kleding. Koop er gauw weer.
Fijn dat de spijkerrok weer terugkwam op voorraad! Snelle levering.

Réponse de Jacomijn
Een mooie bodywarmer gekocht. Fijne duidelijke snelle communicatie met het bedrijf zelf. Prijs kwaliteit verhouding, super! Erg blij met deze hippe bodywarmer. Kan ook leuk over een sweater bij wat frisser weer!

Réponse de Jacomijn
De ritsen van de bodywarmers zijn slecht en de kwaliteit valt tegen voor het geld!!

Réponse de Jacomijn
Super leuke winkel! Eerlijk gezegd ben ik echt verrast door de mooie kwaliteit van de kleding voor zulke leuke prijzen. Ik heb voor de eerste keer online besteld en alles zag er precies zo uit als op de foto’s. De kwaliteit is top en de items zitten heerlijk.
Ik ga binnenkort zeker een keer naar Breda om live te shoppen, want ze hebben echt veel te veel leuke dingen om alleen online te bekijken. Absoluut een aanrader, ik kom zeker terug!

Réponse de Jacomijn
Snelle correcte levering. Bestelde artikelen hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.

Réponse de Jacomijn
Laatst mijn eerste bestelling gedaan. Super blij met mijn aankopen. Goede service, goede kwaliteit en snelle levering. Ik kreeg ook een snelle reactie op een vraag dat getuigd van betrokkenheid en aandacht voor de klant. Ik ga zeker nog eens wat bestellen. Een aanrader!

Réponse de Jacomijn
Hele leuke bestelling binnen! Na een vraag ook hele fijne en vriendelijke service ontvangen. Top!

Superleuke winkel en goede kwaliteit! Aanrader! 🫶🏼

Réponse de Jacomijn
Ik heb laatst een bestelling gedaan bij Jacomijn en de volgende dag was mijn pakketje al binnen. De kwaliteit was ik ook erg tevreden over. Hele leuke webshop! Ik zal hier zeker vaker mijn kleding bestellen🤩

Réponse de Jacomijn
En savoir plus sur les différents types d'avis.