Jagger Avis

TrustScore 2 sur 5

2,0

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Var på Jagger igen igen i Frb centret. Nogle gange har de ikke tid til at sætte ketchup i bøtter. Det har de så efterfølgende gjort efter jeg har skrevet og klaget. Så kommer jeg i igen i dag for at k... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Min kæreste og jeg bestilte mad fra Jagger omkring 2 uger siden, hun fik en forkert burger og skrev en mail(med billede af den forkerte burger) til deres "kundeservice", har stadig intet hørt. Op... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi plejer at elske Jagger og har besøgt restauranterne mange gange, men denne gang var skuffende! Hvorfor kan man ikke længere få “almindelige” dåsesodavand? Nu kan man kun få et eller andet ukendt ø... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Besøgte Jagger i Lyngby med de sødeste unge til at betjene. Konceptet er dog dårligt. Små burgere, man ikke bliver mæt af til 95 kr. Ok pomfritter, som M'Donalds. Milkshake smagte fint, men er nærm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

JAGGER IS A MODERN YET INFORMAL BURGER JOINT CHAIN SERVING WELL CRAFTED AND TASTY “MADE FROM SCRATCH” BURGERS, HOT DOGS, FRIED CHICKEN, FRIES, SHAKES, FROZEN DAQUIRIS AND OTHER NICE THINGS. OUR FOCUS IS ON PACESETTING HIGH QUALITY FAST FOOD WITH GREAT TASTE, BETTER INGREDIENTS AND A CRAFTY NO—NON—SENSE ATTITUDE.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 82 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

55 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God betjening, smags fuld oplevelse

Rigtig god betjening, lækre og saftige økologiske burgere og virkelig smags fulde milkshake fra Hansens is 🍦🍔

12 février 2025

Réponse de Jagger

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den sætter vi stor pris på! Jeg er glad for at høre at du synes at vores betjening var god, og at maden smagte lige som den skulle!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Cille // Support Buzz CPH

Noté 1 sur 5 étoiles

Spiste på Jagger i Rødovre centrum og…

Spiste på Jagger i Rødovre centrum og må sige jeg er pænt skuffet over at det var så ringe af kvalitet. Bestilte 2 gange cheese burger combo. Som var alt for saltet. Den ene en upgrade med en oreo shake. Som var udmærket. Den anden en almindelig dåse squash. Som burde være på flaske hvis man skal betale så meget i forhold til kvalitet. Chili mayo som smagte alt for syntetisk. Bearnaise sovs til dyppelse som smagte af smør. Ingen anden smag var der i den. Pomfritterne var helt perfekte. Bare super ærgerligt at man skal betale over 300 for så lidt mad og at det nærmest var uspiseligt. Men det er osse sidste gang jeg skal skuffes af et sådan sted.
Back in the days havde i god mad på Vesterbro med pulled pork burger.

11 février 2025

Kære dig,

Tak for din ærlige feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at både kvalitet og smag lever op til vores standarder, så vi beklager, at det ikke var tilfældet denne gang.

Vi vil meget gerne høre mere om din oplevelse, så vi kan forbedre os. Du er velkommen til at skrive til os på info@jagger.dk, så vi kan tage en dialog og finde en løsning.

Vi sætter stor pris på, at du tidligere har haft gode oplevelser hos os, og vi håber, du en dag vil give os en ny chance.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi sad med vores datter i deres butik…

Vi sad med vores datter i deres butik d.d. på Nordre Frihavnsgade søndag eftermiddag.

Der var 1 medarbejder på arbejde og der stod “manager” på hendes t-shirt.

Musikken i butikken var ALT for høj og derudover var det forfærdeligt musik de spillede.

Vi bad om at der blev skruet ned hvorefter vi blev mødt af et halvsurt ansigt som skruede en lille bitte smule ned og uden at hun spurgte om det nu var ok eller om vi ønskede det blev skruet mere ned. Vi var de eneste i restauranten så det virkede som om hun var mere int i at høre musik selv end at imødekomme kunderne.

Maden var ok, men det ødelagde oplevelsen med den høje (og dårlige) musik.

2 février 2025

Kære Jonatan,

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne.

Det er naturligvis hverken vores intention eller en del af vores standard, at musikken er for høj, eller at vores medarbejdere ikke er imødekommende. Vi beklager virkelig, at det påvirkede jeres besøg negativt, det skal naturligvis altid være en rar oplevelse at besøge os.

Vi vil meget gerne sikre, at jeres næste besøg hos os bliver en bedre oplevelse, og derfor vil vi sætte stor pris på, hvis I vil skrive til os på info@jagger.dk, så vi kan følge op på situationen.

Tak for din feedback – vi tager den med os for at blive bedre.

Aldrig igen

Aldrig igen. Kl.18.57 stod vi i kø til at bestille 3 burgermenuer.
En kunde var foran os og ingen bag os. Lige præcis kl.19 stodjeg foran disken og ville bestille, men så lukkede de for bestilling. Klokken var 19 og så kunne vi ikke bestille.
De er sku lidt smålige på Jagger i Frederiksberg centret.
Heldigvis har vi Louis burger.

28 janvier 2025

Kære Morten,

Tusind tak for din anmeldelse samt feedback, det er meget værdsat.

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse, og jeg forstår, hvor frustrerende det må have været at stå klar til at bestille, men så blive afvist på grund af lukketid. Det er selvfølgelig ikke den service, vi ønsker at tilbyde vores gæster, og vi tager din oplevelse meget alvorligt.

Vi vil tage fat i personalet i restauranten for at sikre, at vi håndterer lignende situationer bedre fremover. Du må meget gerne kontakte os på info@jagger.dk, så vi kan høre mere om situationen og finde en løsning, så dit næste besøg hos os forhåbentligt bliver meget bedre!

Vi håber, du vil give os en chance igen en anden gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi bestilte noget mad fra Jagger da vi…

Vi bestilte noget mad fra Jagger da vi havde hørt godt om det fra nogle gode venner. Vi bestilte maden via Wolt. Og det var virkelig en dårlig oplevelse, maden var kold og Wolt budet var meget længe om at komme da han åbenbart skulle levere en masse mad til mange forskellige kunder, så selvfølglig var vores koldt.

Det er jeres ansvar som forretning at sørge for at bruge leverandøre der på en forsvarlig måde kan fragte maden ud til jeres kunder. At I giver så meget mad til et bud er en kæmpe fejl fra jeres side.

13 janvier 2025

Kære Kirsten,

​Mange tak for anmeldelse og feedback. Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vores mad.​

Jeg har fuld forståelse for det kan være en utrolig ærgerlig oplevelse, at modtage kold mad og derefter skulle bruge tid på en klage proces. Vi forsøger så godt vi kan at samarbejde med vores leveringspartner på bedste vis, så vi sikrer at gæsternes oplevelse er i orden hele vejen fra restauranten og hjem til dem.​

Dog sker der desværre ind imellem fejl. Især travlhed kan være med til at skabe nogle forhold, der gør det svært at undgå forsinkelser eller lignende. Vi er desværre ikke herre over hvor mange ordrer et bud har, og vi har slet ikke indsigt i hvor mange ordrer de har i forvejen, så det er desværre svært for os og personalet i restauranterne. Det kan være at et bud har været hos naborestauranten for at hente en ordre til nogen, for at hente to inde hos os, også videre til den næste for at hente en mere. Det er klart det der er mest effektivt for leveringerne at håndtere flere ordrer på én gang, men forstår også din frustration omkring det. Dog håber jeg også at du forstår at vi som restaurant, ikke har indsigten i hvor mange ordrer et bud har.​

Du er mere end velkommen til at skrive til vores info mail, hvis du stadigvæk ikke har modtaget svar, så vil vi meget gerne hjælpe med at få skubbet sagen i den rigtige retning, samt forsøge at rette op på dette. Denne er info@jagger.dk

Endnu engang beklager vi meget at oplevelsen ikke levede op til forventningerne. Jeg tager selvfølgelig denne information med videre, så vi kan gennemgå hvilke steder vi har brug for at stramme op.​

Muggent brød

Vi bestilte Jagger i forbindelse med fejringen af en vel overstået eksamen. Brødet var muggent … vi smed al mad vi havde bestilt ud, for vi havde ingen tiltro til, at der var ordenligt fødevare kontrol.
Det værste var at skulle kæmpe med Wolt efterfølgende for at få pengene tilbage (jeg blev ikke fuldt kompenseret). Og her vil Jagger sige at de ikke har nogen kontrol over Wolt procedure og Wolt vil sige det ikke er deres skyld at maden er forrådnet. Ingen tager ansvar og derfor var det mig kunden som endte med at skulle presse på for at blive refunderet bare nogenlunde. Simpelthen tarvligt.

10 janvier 2025

Kære Claudia,

Mange tak for din anmeldelse og feedback. Jeg er virkelig ked af at høre du har haft sådan en dårlig oplevelse med vores mad. Det lyder bestemt ikke til at være den kvalitet eller service vi ønsker at byde vores gæster. Det beklager jeg utroligt meget og har fuld forståelse for I smed maden ud.

Jeg har forsøgt at finde en korrespondance fra dig i vores system uden held. Har du mon mulighed for at skrive til os på info@jagger.dk, så vil jeg meget gerne se nærmere på hvad der er gået galt og hvordan vi kan rette op på dette.

Jeg er meget enig i, at du som gæst ikke fortjener at blive kastet rundt fra den ene kundeservice til den anden, og jeg vil meget gerne se om vi ikke kan gøre det godt igen :-)

Super venlig betjening

Super venlig betjening

11 janvier 2025

Hej Lammert,

Tusind tak for din anmeldelse og feedback. Jeg sætter pris du skriver til os og håber vi kan byde dig velkommen snarest igen! :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

I forvejen var I dyre og nu har I hævet…

I forvejen var I dyre og nu har I hævet priserne væsentligt. F.eks. Kostede family offer 370 og nu 420 kr. det er utilstedeligt. Hvad er jeres undskyld for det? Stop jeres undskyld med stigende fødevarer priser

11 janvier 2025

Hej Lars,

Vores family offer koster stadigvæk 370kr, men det er rigtigt at hvis du skal have et family offer til levering så koster det 420kr. Grunden til prisforskellen er naturligvis fordi der er flere omkostninger forbundet med levering.

Hvis du ikke ønsker at betale de 420kr kan du hos din lokale Jagger selv hente et family offer til 370kr. Eller bestille det til afhentning via vores app BuzzCPH.

Vilhelm//BuzzCPH

God mad

Den bedste burger og pommes jeg nogle sinde har smagt

3 janvier 2025

Hej!

Mange tak for din anmeldelse! Den sætter vi rigtig stor pris på:) Vi håber på at kunne servere for dig igen snart!

Elvira//Jagger support

Kold mad og madforgiftning

Hej
Min kæreste og jeg havde en meget uheldig og træls oplevelse med Jagger Vanløse i går aftes. Vi ved godt, at d. 1 januar er en meget travl dag, men at modtage helt kolde burgere og pommes er bare ikke i orden. Derudover er min kæreste endt med at få madforgiftning af den chicken burger, som han fik i går, hvilket ikke ligefrem gør oplevelsen bedre...

Håber at I fremover ikke sender kold mad ud, og at maden er i orden, så man ikke får madforgiftning af den.

Beklager den lidt sure anmeldelse!

1 janvier 2025

Kære Nicoline,

Mange tak for din anmeldelse og feedback. Jeg er virkelig ked af at høre om jeres oplevelse, både ift. de kolde burgere og pommes, samt madforgiftning hos din kæreste. Det er bestemt ikke sådan vi ønsker at servere mad, og vi er meget kede af han har fået det skidt efterfølgende. Madforgiftning er noget vi tager meget alvorligt.

Jeg vil meget gerne høre yderligere om dette, så vi kan kompensere jer og underrette det rette personale. Har du mulighed for at skrive en mail til info@jagger.dk? Så håber jeg vi kan rette op på dette.

Bedste hilsner,
Nadia // Jagger Support

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect meal after all the Xmas…

Perfect meal after all the Xmas craziness. Armin was an amazing host. We will be back!!!

26 décembre 2024

Réponse de Jagger

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear you enjoyed your meal and that Armin made your visit special. We look forward to welcoming you back soon!

Anton // BuzzCPH

Noté 4 sur 5 étoiles

Første gang jeg var her, men klart ikke sidste:)

God mad, og venligt personale:) det var en retfærdig pris og der var flot udsigt. (Til alle jer haters pomfritterne var ikke tørre!)

22 décembre 2024

Hej Augusta,

Tusind tak for din henvendelse og positive feedback. Vi er enormt glade for at høre, at du kunne lide maden og ikke mindst servicen. Hvis du har yderligere kommentarer eller forslag til hvordan vi kan opnå den femte stjerne, så tøv ikke med at kontakte os på info@jagger.dk. Vi tager alt feedback til os. Vi glæder os til at se dig nede i vores restauranter igen.

Sasha // Buzz

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet til dyr pris

Er ikke imponeret over jaggers mad PRIS OG KVALITET HÆNGER IKKE SAMMEN OVERHOVEDET
min burger var kold og bollen var gennemblødt af dressing og ulækker, og pomfritterne var helt tørre og kolde
har lige været på the burger concept før det og det var ti gange bedre og billigere så jeg kommer ALDRIG til at bestille jaggers igen i fremtiden
Jeg må indrømme at jeg blev meget skuffet over så dårlig kvalitet til så dyr pris

21 décembre 2024

Réponse de Jagger

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventinger. Det er absolut ikke den service, vi ønsker at yde. Jeg forstår godt din frustration over at få kold mad samt tørre fritter! Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, og vi vil gerne undersøge sagen nærmere.

Vi tager din feedback til os, for at kunne forbedre vores service fremadrettet!

Hvis du har lyst til at drøfte situationen yderligere, er du meget velkommen til at skrive til os på info@jagger.dk. Vi vil gerne sikre, at din oplevelse bliver håndteret korrekt.

Cille // Buzz CPH

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering - og en burger som er blandt de allerbedste i Danmark

20 décembre 2024

Hej Anders,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi sætter stor pris på din ros angående vores burgere og vi er glade for leveringen kom hurtigt.

Vi håber på at vi snart kan få fornøjelsen af at servere for dig igen!

Vilhelm//BuzzCPH

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse på købmagergade

Rigtig god oplevelse på købmagergade.

Der var noget bøvl med kvittering og gavekort d. 19/12, hvor det ikke spillede. Hurtig var ekspedienten omkring problemet og fik det løst. Der fik man en følelse af god kundeservice og man får lyst til at komme igen.

19 décembre 2024

Hej Marcus,

Tusind tak for din henvendelse og positive feedback. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at vores service var helt i top - det er altid noget vi bestræber os på. Vi glæder os til at se dig nede i vores restauranter igen.

Sasha // Buzz

Horribelt

Gav efter for snakken og bestilte levering/take-away for 370 kr. Maden kom 20 minutter senere end aftalt, jeg fik leveret en delmængde af en anden persons mad, som var noget helt andet, men til gengæld kold eller semi-lunken. Det var ikke muligt at ringe til Jagger hverken hovednummer (uden for telefontid, lørdag kl 18) eller finde det lokale nummer. Piv ringe. Alt i alt en totalt horribel oplevelse. Aldrig igen. Aldrig!

14 décembre 2024

Réponse de Jagger

Tak for din anmeldelse, og vi er virkelig kede af, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at tilbyde, og vi forstår din frustration over både forsinkelsen og fejlleveringen af maden. Det er ikke acceptabelt, og vi vil gerne undersøge situationen nærmere.

Vi har noteret os, at du havde problemer med at komme i kontakt med os, og vi beklager de udfordringer, du har haft i den forbindelse. Vi vil gerne informere dig om, at vi desværre ikke har telefonservice i weekenden og hverdage efter kl. 16, men til gengæld er vores livechat åben hele restaurantens åbningstid. Du kan finde chatten både på vores hjemmeside og i appen.

Vi tager din feedback til os for at kunne forbedre vores service fremadrettet.

Anton // Buzzcph

Bedste bedste

Bedste bedste

14 décembre 2024

Réponse de Jagger

Tusind tak for de skønne ord! Det gør os virkelig glade at høre, at du er så tilfreds. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Anton // BuzzCph

Noté 2 sur 5 étoiles

Fin mad, men uheldig betjening

Vi har længe været (og er fortsat) glade for Jagger, men desværre oplever vi en tiltagende mere ugidelig betjening hos især Jagger ved Nørrebros runddel. Senest hvor vi stod ved disken i flere minutter, før en ekspedient henvendte sig til os. Der stod ellers tre lige bag disken og spiste pomfritter og hyggesnakkede. De kiggede også op på os et par gange, men de havde bestemt ikke travlt med at betjene. Det er desværre ikke en ny ting, men det var lidt ekstra slemt denne gang. Vi oplever tit, at de ansatte står og snakker om kommende og netop overståede byture, og vi har også hørt flere prøve at få byttet deres vagter (sikkert pga en bytur), men det er dog nyt, at de ansatte ikke engang anerkender deres kunders eksistens (det samme var tilfældet for Wolt-budet, som også ventede længe). Vi er naturligvis kede af at være til besvær for de unge mennesker, men jeg vil stadig opfordre til, at I indfører et hurtigt service-kursus af en art. Vi kommer i hvert fald til at vælge andre restauranter fremadrettet, selvom Nørrebro er klart nærmest.

At burgerbollerne efterhånden konsekvent er kolde, har vi vænnet os til. Men derudover er det glimrende burgere.

8 décembre 2024

Kære Torben,

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os. Vi sætter pris på den ærlige feedback, både når det gælder vores burgere, som I heldigvis fortsat nyder, og når det handler om de områder, hvor vi tydeligvis ikke har levet op til jeres forventninger.

Det, I beskriver omkring servicen på voresrestaurant på Nørrebro, er bestemt ikke acceptabelt, og det lever slet ikke op til de standarder, vi sætter for os selv. Gæster skal altid føle sig velkomne og værdsatte, og vi er meget kede af, at det ikke var tilfældet for jer denne gang. Vi tager jeres oplevelse alvorligt og vil tage det op med teamet for at sikre, at vi får forbedret fokus på kundeservice fremover.

Det er også vigtigt for os, at alt på tallerkenen – inklusiv burgerbollerne – er, som det skal være. Derfor vil vi naturligvis tage din oplevelse med vores burgerboller videre til de ansvarlige med det samme.

Vi vil meget gerne høre lidt mere om jeres oplevelse af servicen, så hvis I har mulighed for det, må I meget gerne kontakte os direkte på info@jagger.dk. Vi sætter stor pris på jeres tid og input, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på det, og sikre jer at jeres næste oplevelse hos os bliver den 5. stjerne værd.

Tak igen for at dele jeres erfaringer, og vi håber at få muligheden for at give jer en bedre oplevelse næste gang.

De bedste hilsener,

Smagte supert læggert

Smagte supert læggert
JØM.

1 décembre 2024

Kære Jørgen,

Mange tak for din flotte anmeldelse, og oven i købet de 5 stjerner!

Vi sætter meget stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os -og selvfølgelig at du synes vores mad smager godt!

Vi håber at se dig snart på en af vores restauranter!

De bedste hilsener,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus